- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Meg gameplay
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps: Johhny Casht meg ne bantsd!

-
BoneDragon
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem volt az olyan rossz, sőt szerintem egész jó lett, bár én is jóval többet vártam. Igaz, mikor a végén felcsendült a tipikus mass effect dallam, ott elcsöppentem.

-
[Prolixus]
addikt
Pocsék zeneválasztás, nudli trailer. Nem számítottam sokra, de ez még ahhoz képest is nagyon harmatos volt.
Hol van a beígért infó meg screenshot?

-
tiv83us
veterán
A trailer az faja, de ennyit produkalni tobb, mint 3 ev alatt edes keves!!

-
Fkris
őstag
Parádés ez a trailer.Nekem nagyon bejött!
-
törölt tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Majd jövőre

Sokára jelenik még meg, talán decemberben a VGA-n lesz gamplay. -
J.Hetfield
aktív tag
Szuper, de csak ennyi? Valami infó nem ártott volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tiv83us
veterán
Andromeda!!!!

-
Ryder62
őstag
E3 alatt igazán jöhetne egy trailer. Vagy legalább pár infó, screenshot.
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ja egyebkent valami ilyesmire gondoltam, kicsit megcsillogtatjak a jatekot, szinte 0 konkretummal. De majd kiderul.
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Jaaa, hat ilyenekre gondolni sem mertem, en csak szeretnem latni mar a cuccot mozgasban, a tobbi raer megjelenesig is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Csak találgatunk egyelőre.
Az is lehet hogy egy felfedező csapat az összes eddig ismert fajjal együttműködve vágtak neki az ismeretlennek ( Geth-ek is mondjuk .
) És kit tudja, talán még kapunk easter eggként említést a Reaperekről, vagy a Leviathánokról is. -
[Prolixus]
addikt
Nem az arca meg a hangja, hanem hogy kicsoda, micsoda, kifiaborja stb. Nem mindegy, hogy csak emberi főhös lehet-e majd, hogy milyen elősztorijai lehetnek, ha lehetnek egyáltalán választható szinten stb.
Gameplay szempontjából meg lehet következtetni, ha biztosan tudjuk, hogy ugyanarról a világról van szó, nem egy alterverzumról. Ha kommentárba megint annyi szajkóznak majd, hogy nem előzmény, de nem is feltétlen folytatás, akkor továbbra sem fogod tudni kizárni azt, hogy egy alternatív világban játzósdik a sztori. Nem tartom ezt a verziót valószínűnek én sem, de a lehetőség ettől még adott.
"Lehet hogy itt is valami hasonló lesz, már ha a múltkori leakre gondolunk. Hibás relé egy felfedező csapatot pár száz éve elvitt egy másik galaxisba, azóta ott fejlődtek."
És a Kroganok hogy jutottak oda? Éppen vittek egy párat a bőröndben?
Nem mondom, nem kimagyarázhatatlan vagyilyesmi, de szerintem akkor már sokkal egyszerűbb elrakni a sztorit jópár ezer évvel előrébb egy másik galaxisba, akkor kb. a legkevésbé sem tudnak "szembemenni" a korábbi trilógiával, mert tök más helyszín, jó messze a korábbiaktól, tök més idő stb. -
oriic
HÁZIGAZDA
9 nap.
Ha addig valamit megtudok, és publikálhatom, azt úgyis leírom majd. 
Egyébként én úgy tudom elképzelni a sztorit, mint ahogy kb a Nexus - Jupiter incidensben. Azt hiszem ott volt az, hogy valami baleset, vagy hiba miatt egy másik galaxisban maradtak sokan, és ott építettek ki egy civilizációt.
Lehet hogy itt is valami hasonló lesz, már ha a múltkori leakre gondolunk. Hibás relé egy felfedező csapatot pár száz éve elvitt egy másik galaxisba, azóta ott fejlődtek.

-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Jah, persze nem fogjak az egesz sztorit felfedni, de in-game videokbol siman lehet kovetkeztetni, hogy a jovoben lesz-e vagy sem (fegyverek, pancel...stb).
Most, hogy milyen arca lesz a fohosnek, meg milyen hangja, az tulzottan nem izgat. -
[Prolixus]
addikt
...vagy nem.
Szerintem a lehető legtovább titokban akarják majd tartani az ilyen dolgokat, hogy ki lesz a főszereplő, mikor játszódik a sztori stb. SZerintem nem sokat fogunk megtudni ezekről, hiába lesz játékmenet vidi. Szóval én nem várom túlzottan ezt az E3-as eseményt ilyen szempontból. 
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A Reaper-haboru alatt nem volt meg tekkkknologiank arra, hogy ket galaxis kozott utazgassunk (ha csak nem valami szuper szikret cucc volt, amirol senki nem tudott - ezt ketlem), ugyhogy mindenkepp a jovoben fog jatszodni szvsz.
De kevesebb, mint ket het es tobb kiderul

-
[Prolixus]
addikt
Akkor viszont ha tartják magukat a "rendes" ME univerzumhoz, akkor szerintem jóval később fog játszódni a sztori. Ezzel indokolható az is, hogy miért kolbászolnak emberek jó messze a tejúttól, meg miért vannak már nem Kaszás gyártotta relék.
"sot akkor sem dolok a kardomba, ha a tobbiek sem tunnek fel, eleg ha 'hirbol' hallok valamit feloluk, vagy valahogy megemlitodnek."
Én itt végletesebb vagyok, ha említésre keürlnek akkor lehessen is velük összefutni, beszélgetni, vagy akkor inkább ne is legyenek említve sem szvsz. Arany középút nincs, ha megemlítik őket de nem lehet velük összefutni/beszélni, az csak idegesítene.

-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A tobbi galaxisrol csak elmeletek vannak, de az ME4 Bioware-es concept artokon (korabban mar linkeltem) latszanak a relek, csak lathatoan nem Reaper-altal tervezettek.
Nekem Shep egyaltalan nem fog hianyozni, eleg volt belole egy trilogia, sot akkor sem dolok a kardomba, ha a tobbiek sem tunnek fel, eleg ha 'hirbol' hallok valamit feloluk, vagy valahogy megemlitodnek. -
[Prolixus]
addikt
Eléggé durva reboot lene, ha nemcsak Shepard nem lenne benne, de még a többi fontos szereplő sem. Mert ha jól rémlik valami ilyesmiről is szóltak a hírek, hogy régi ismerősökkel sem nagyon fogunk összefutni.
Logikailag kb. 3 lehetőség van: Vagy sokkal később játszódik, vagy nagyjából ugyanakkor de teljesen más helyszíneken, vagy valami alternatív világban.
Arra már nem emlékszem, hogy a fáma szerint hogy volt, több galaxisban is vannak relék, vagy csak a tejútrendszerben?
-
törölt tag
Mass Effect 4 Won’t Be a Prequel, Bioware Confirms
"not a prequel, not necessarily a sequel either." - ezzel okosabbak lettünk

-
tiv83us
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Lol.
(Bovebben lasd meg lentebb).
-
Fkris
őstag
-
tiv83us
veterán
Liarat csiptem, de Shadow Brokerkent katasztrofa volt, inkabb maradt volna a Yahg

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Gameplay lesz...

-
J.Hetfield
aktív tag
Bejelentették, hogy lesz trailer, gameplay, valami? Vagy csak reménykedünk?

-
Fkris
őstag
Meg fallout is lesz, el szem hiszem.
Mar most merevedik a kolbi. -
BoneDragon
veterán
Már csak 11 nap!

-
Fkris
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ja, mert megint lesz 2 concept art meg egy developer video a kroganrol
-
törölt tag
Ez bámulatos!!! Elképesztő, el tudnék képzelni egy ilyen kiállítást, Mass Effect-ből is! [link]
-
törölt tag
Ma ezt a dalt hoztam. Fan made ambient Mass Effect 4 music: [link]
Basszus kell hozzá!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen errol beszeltem en is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem pletyka, EA uzleti jelenteseben ami most jott ki nincs rola szo a tervezett cimek kozott. Vagyis tuti hogy a 2016-os uzleti evben jon.
-
Chabe89
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Inkább dolgozzanak vele, minthogy kihánynak valamit és utána megy a sírás, mint a 3. résznél.
-
BoneDragon
veterán
Legújabb pletykák szerint csak 2017-ben jöhet az új rész... Most már igazán jöhetne az E3, kezdek ideges lenni.

-
Fkris
őstag
-
tiv83us
veterán
Erre emlekszel meg?
En valami ilyesmire szamitok, ME4 verzioban. (Ez a teaser meg mindig odabasz, mikor meg ez megjelent, nem gondoltuk, hogy starchild lesz a vege
) -
tiv83us
veterán
válasz
üzenetére
Jah, pikk-pakk, csak ahogy a BioWare-t ismerem, szerintem az tulzas, hogy uszni fogunk a videokban, meg ilyesmi sajnos... Ha ennyi cuccuk lenne, szerintem mar valami kis sneak-peeket lattunk volna tavaly nyar ota, de nagy 0. Akkor is csak par elorendelt koncept art egy ordito krogannal, oszt' ennyi.
Szvsz meg kell neki egy masfel ev, meg jatszunk vele.ps: Lehet, bad-ass a csaj, csak en kicsit 'allergias' vagyok hus-ver szineszeket mixelni a jatekkal, nem tudom miert... Valahogy nem illik ossze. Az egyeduli ember akit el tudnek fogadni hogy ott pozol, az mondjuk Yvonne Strahovski...

-
törölt tag
Pik-pak itt van az E3
Azt hiszem utána nem térünk majd magunkhoz a sok infótól, meg videótól 
Izgamas dolog várni, engem ezen a játékon kívül nem sok másik érdekel, nagyon ráuntam az egy kaptafa játékokra, max Halo még a történet miatt. D ha az is cső játék lesz mint a 4. rész, akkor az sem
Nekem sem ő a kedvenc szinésznőm, bárki mást betehettem volna helyette, tinik kivételével, nálam a badass-ság 30 felett hihető csak

-
törölt tag
Jó igaz nem hír, ne legyetek már ilyen szőrős szívűek
Okés a kép is béna, sajna nem tudlak most boldoggá tenni benneteket,
de egy másik oldalon, ezt Írták a fenti Twitter bejegyzés alá:"Rutinos rajongók azonnal tudják, hogy ez bizony a Mass Effect-játékokra jellemző napnyugta motívum, ami a címek kiírásakor szokott megjelenni. A kékes ív az első részre volt jellemző, a két folytatásban a sötét hangulatot erősítve a vöröses-narancssárgás árnyalatot vette a lenyugvó nap. A kék szín visszatérése egészen jól passzolna a készítők szerint a Mass Effect első részére jobban hasonlító epizódhoz. Sokan talán éppen ezért vélik úgy, hogy ez a kép már valami nagyobb előfutára, ami a Mass Effect 4-hez kapcsolódik"
-
törölt tag
Meglep, hogy nem ismered, bár inkább az én korosztályom. Nagy Sci-fi fan, játszott a Starship Troopersben, és a start trek-ben is 5 évadon keresztül. Bombázó volt benne
[link]
ÁÁ nem érdekes csak jó lenne egy Mass Effect film, vagy legalább egy élőszereplős sorozat mint a Halo, vagy a Nightfall.
-
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az a kép csak poén, az igazi proof képeim itt vannak
[link]
Az elsö sorban lévőn, a stukker sem igazi, sőt én sem
csak egy kép a netről
az elég jó?
-
Ryder62
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
ME2-ben mennyi volt?
Iscariah
Alapvető probléma hogy sokan a galaxist is összekeverik az univerzummal. Nem mindegy hogy a hal van akváriumban, vagy a halban van az akvárium.
-
törölt tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Azt mondjuk nem mondták, hogy mindre el lehet majd látogatni

-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Váááá oké, hogy legyen nagy a játék, de ez már túlzás.

-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
"Update: It seems that the game will have over 200 planets according to this update by the industry insider."
-
törölt tag
Pedig milyen izgi volt amikor valamilyen anomáliát észleltél

A 3-ban használt kereső szerintem már jó volt most meg majd kombinálhatják a Mako-val, bár a Hammerhead jobban tetszett.
Amúgy az, hogy benne a Mako akár azt is jelentheti, hogy a múltban játszódik, a második részben a Hammerheadet említik a Mako egyfajta továbbfejlesztett utódjának. -
Apollyon
Korrektor
válasz
üzenetére
Elvileg visszatér a Mako, szóval majd megint lehet szenvedni az elérhetetlen pontokkal
(#482) mrhitoshi:
"Ja igen, az is érdekes, hogy eddig a történelem során, senki (vagy én nem tudok róla) nem állt elő intergalaktikus utazással. Jelen pillanatban nekem sincs ötletem, hogy ez hogyan lenne lehetséges."Ez nagyjából annak is köszönhető hogy az emberek túlnyomó többségének fogalma sincs az őt körülvevő világról, szinte mindenki abszolút Földhözragadt gondolkodású.
Egy galaxis ugye több százezer fényév kiterjedésű. Már önmagában ez is túlmutat a legtöbb ember képzelőerején, hát még az, hogy ilyen galaxisokból több százmilliárd van az Univerzumban.
Bár ha a méreteket nézzük ez egy nagyságrenddel nagyobb, de képzelőerőben mégis kisebb, amikor párhuzamos Univerzumokról beszélnek. Ugye több film és/vagy sorozat is van ebben a témában. Galaxisok közötti utazásokról meg valóban nincs, feltételezem nem is tudja az átlagember hogy olyan mint galaxis egyáltalán van, hát még hogy mennyi.
Még az Interstellar is sokkolta az embereket,
annak ellenére hogy egy szar film,azért valóban vannak tudományos alapjai. Kissé eltúlzottak, kapott egy csontot a nép, amit valszeg betudnak majd sci-fi handabandának azt pá, de legalább már hallottak ilyenről.A féreglyukakkal kapcsolatban meg elég kevés a tudományunk, kb csak elméletek vannak. Így azt sem zárhatjuk ki, hogy esetleg pont egy másik galaxisban lyukadna ki a másik vége, ha van ilyen egyáltalán.
Ha tényleg a mai ismereteinket nézzük, akkor a ME sztorik lehetőségei még csak a józan ész határain belül is, gyakorlatilag végtelen. -
J.Hetfield
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem tetszett, szerettem gyűjtögetni a nyersanyagokat

-
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Lesz mit scannelni

-
BoneDragon
veterán
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
Nyilván, bár a SW fanok harapnának, hogy a Star Wars nem sci-fi, hanem űropera, no meg a "műfajban" nomen est omen lennie kell minimum egy csipetnyi tudománynak. A ME általánosságban tényleg annyit csinál "jobban", hogy létező, aktuális tudmányos problémákra reflektál, vagy reális dolgokat gondol nagyon erősen tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)