- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nekem elég
lehetne rosszabb is, mint a transformers pl, ami aztán tényleg full hihetetlen
vagy a star wars. -
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
Attól, hogy egy, a valóságban is létező dologra ráépítenek sok rétegnyi fantáziát, még nem lesz sokkal hihetőbb a dolog, mintha már az alapjelenség is kitalált lenne. Jó példa erre sci-fikből mondjuk a szilícium alapú életformák, vagy az univerzálus rákgyógyszser koncepció.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Azért eddig próbáltak tudományosak maradni valamennyire, a quantum korreláció használtuk kommunikációra pl a játékban ami a quantum fizika szerves része. Nekem tetszett hogy ebben az univerumban azért viszonylag hihető módon tálalják a sci-fi részeket

-
mrhitoshi
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
kérdésnek max. az írói fantázia szabhat korlátokat értelmes keretek között.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
mrhitoshi
üzenetére
"Viszont nem kell tudományosan teljesen helytállónak lennie."
Akkor meg nem értem a problémádat. Pont erről van szó, hogy bármilyen humbugot kitalálhatnak ennek megmagyarázására. A lényeg összesen annyi, hogy a játék világán belül konzekvens legyen a magyarázat. A trilógia korába ez nehezen lehetne beszuszakolható de ha jóval a trilógia után játszódik a következő rész, akkor a "Hogyan kerültünk át egy másik galaxisba?" kérdésnek max. az írói fantázia szabhat korlátokat.
-
tiv83us
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Mint ahogy a Foldon is van erte pelda. Igaz az ocean melyen, de letezik.
Az mekkora lenne, ha a Reapereknek tenyleg igazuk lett volna es jol kibasztunk magunkkal es a szintetikusok eluldoztek a jovoben minket a galaxisunkbol, ugyhogy odebb kell allni. Quarian-Geth sztori nagyban.
-
mrhitoshi
veterán
Vagy itt a Remnant Relay.
Alakul ez.

(#490) [Prolixus]: Elmentünk kicsit egymás mellett. Egyrészt azért is kérdéses ez a másik galaxis, mert a játék önmagában cáfolhatja a dolgot, másrészt meg ki kell majd találniuk valami értelmes magyarázatot azért erre. Viszont nem kell tudományosan teljesen helytállónak lennie.
Egyébként ebbe most nem akarok belemenni, de hidd el, azért sok mindennek van tudományos alapja. Az alacsony hanghullámos tudatmódosítás pl. gond nélkül működhet elvileg, és nem kell feltétlen telepátiáról beszélni. Az ezer évig élő élőlények gondolata sem annyira elrugaszkodott, stb...
-
Ryder62
őstag
Sci-fi, tehát bármi könnyen bemagyarázható.
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ehem, sci-fi nem NatGeo!

-
[Prolixus]
addikt
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Nem-e? Az indoktrináció (aka telepátia) szerintem meg netto baromság ha komolyan nézed a dolgokat, akárcsak a biotikus képességek, és az asarik létezése is. Már önmagában az nagyon durván necces, hogy ilyen komplex, soksejtű, és nyilvánvalóan nem helytülő életmódot folytató élőlényként ezer évig képesek élni, de a szaporodási módszerük igazi high fantasy a tudaton keresztüli egyesülős, génmódosítós hundabundával. A Higgs-részecskéről mondjuk nem tudok sokat, nekem bőven sok volt a Schrödinger egyenlet is FizKémből.

-
mrhitoshi
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Azért annyira nem. Igaz, alapvetően csak a tömegrelék eddig elég elvont dolgok voltak, viszont az első rész megjelenése óta felfedezték a Higgs-t. A többi meg annyira nem vészes.
-
[Prolixus]
addikt
-
Chabe89
addikt
Valahogy adja magát egy "superrelé". Annyira nem is lenne meredek, mint egy "féreglyuk". Az egész univerzumba jobban passzolna.
-
Vistaboy
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Valamit csak kitalálnak. Nekem lenne is egy ötletem: ugyebár a Remnantok azok az ősi idegenek, akik fejlett technológiával rendelkeztek. Elképzelhető, hogy egy - az űrben sok millió éve sodródó - remnant űrhajó téved be a Tejútrendszerbe, melyet egy rutinrepülés során hősünk felfedez. És valahogy sikerül életre kelteni, a segítségével pedig irány az Androméda...

Persze ez csak egy ötlet.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ez eddig oké, de mi ez a technológia ? Ez elég necces pont lesz. Egyrészt mert ilyennel eddig nem kísérletezett senki, másrészt mert még elméletben is baromi fiction a dolog. Persze a féregjáratok bármire ráhúzhatók, de ez ide kevés lesz. Meglátjuk.
-
mrhitoshi
veterán
És a másik galaxisban is lesznek emberek ? Jön a kérdés, hogy jutottak oda el ?
Milyen fajjal leszünk, ha másik galaxis ?
Szerintem ez elsőnek nem tűnik rossznak, de elég vad. Esetleg össze akarják e kötni valamilyen szinten a történéseket ? Túl sok a változó ahhoz, hogy erről elsőnek rossz/jó véleményt mondjak.(#478) Vistaboy : Azt írják, hogy tapasztalt harcosként, de kezdő felfedezőként érkezünk meg, hogy új otthont teremtsünk az emberiségnek.
Ahha. De hogy értünk oda ? Ez lesz az achilles sarka az egésznek. Pl.: Azt tudjuk, hogy a Reaper-ök, elméletileg tudnak galaxis közti utazásra, de ha valaki elpusztítja őket, akkor hogyan ?

Ja igen, az is érdekes, hogy eddig a történelem során, senki (vagy én nem tudok róla) nem állt elő intergalaktikus utazással. Jelen pillanatban nekem sincs ötletem, hogy ez hogyan lenne lehetséges. -
Ryder62
őstag
Ezért küzdöttünk a Földért, hogy a következő részben új planétát keressünk? Mi vagyunk mi, quarianok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chabe89
addikt
Én úgy gondolom. hogy nagy része igaz a híreknek. Korábban megmondták, hogy lesznek olyan dolgok az új Mass Effect-ben amik megtalálhatóak a DA:I-ben. EA/Bioware párosból sajnos ki is nézem, hogy egy reskin lesz és csókolom.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nem csak az első. Én nem játszottam az Inquisition-nel, csak 4-5 kritikát olvastam róla, amelyekben benne volt nagyvonalakban a sztori, meg a játékmenet. És az itt leírtak kíséretiesen hasonlítottak arra mit ezekben olvastam, nyilván más nevekkel, meg interplanetáris sci-fi felütéssel, de rengeteg volt a hasonlóság.
-
Vistaboy
veterán
Kövezzetek meg, de nekem az első bekezdés cselekménye kísérteties hasonlóságot mutat a Dragon Age: Inquisition-höz. Véletlen lenne?

Azt írják, hogy tapasztalt harcosként, de kezdő felfedezőként érkezünk meg, hogy új otthont teremtsünk az emberiségnek. Vagyis kolóniákat kell létesítenünk, nyersanyagokat gyűjteni, építkezni, folyamatosan fejlesztve az arzenálunkat, a hajónkat, a legénységünket, valamint különféle - gyakran nem könnyű - szövetségeket kötni az itteni civilizációkkal, hogy sikeresen túléljük a növekvő ellenséges erők támadásait.
Ez ugyanaz, mint a Dragon Age: Inquisition esetén. Ott az inkvizíciót kellett elterjeszteni és elfogadtatni a lakossággal, bővíteni bázisunkat, nyersanyagokat szerezni, csapatot építeni, stb. Szinte egy-az-egyben ugyanaz a metódus. Nem tudnak már mit kitalálni...

A titokzatos, egykor hatalmas erővel rendelkező idegen fajt, akiknek technológiája biztosítja majd az itteni fölényünket, egy-az-egyben a Mass Effect 3 prothean faja ihlette, vagyis szintén lerágott csont...

Viszont ami érdekes, hogy azt írják: annak függvényében változik a cselekmény, hogy csapattársainkkal milyen viszonyt ápolunk. Amennyiben ez tényleg így lesz, hogy nem mindegy, kit veszünk be a csapatba, más és más küldetések nyílnak meg velük, akkor az újrajátszhatóság szempontjából ez egy jó pont lenne.

A különálló, önállóan küldetéseket megoldó csapatok ötletét a World of WarCraft Garrison-rendszeréből nyúlták le (Részben ez benne volt az Inquisition-ben is, a War Table formájában). Ott is össze kellett állítani követőkből álló csapatot, akik elvégezték a küldetést, majd XP-t és tárgyakat szereztek. Mondjuk itt viszont ezeknek a feladatoknak az elvégzéséhez a multit kihasználva barátainkkal együtt mi is mehetünk. Rám ez nem lesz hatással, mert nem multizok.
Mindent összevetve, szerintem ennek a kérdőívnek az a célja, hogy megtudakolja a rajongóktól, hogy az itt felsorolt, más játékokból nyúlt ötletek közül melyik tetszik legtöbbjüknek, és ezeket építik be majd a ME4-be. Mert azt remélem, senki nem gondolja komolyan, hogy majd minden benne lesz, amit itt felsoroltak. Ezek jó része DLC formájában kerül be, vagy később, a következő epizódra...

De ne legyen igazam. Mindenesetre én sem fogom azonnal előrendelni, előbb megvárom a visszajelzéseket.
-
Vistaboy
veterán
Mindazok után, amit Shepard elért a harmadik részben (gondolok itt a különféle évezredes problémák megoldására, konfliktusok megbékítésére, betegségek meggyógyítására), már ezen sem lepődnék meg. Elvégre az Aszárik sem kedvelik a tisztavérű utódokat, ha lennének férfi egyedek, talán másképp alakulnának a dolgok.
OFF: Javítsatok ki, ha tévedek, de itt a Földön is vannak olyan állatok, melyek képesek nemet változtatni, ha egynemű környezetbe kerülnek. Oké, ez két teljesen eltérő dolog, mégis, elméletileg lehetséges. Pláne idegenek esetén. Ki tudja, mire képesek...

-
BoneDragon
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Nyugi, már csak 1 év kb.

-
J.Hetfield
aktív tag
Hihetőnek tűnik, is tetszik is. Csak jöjjön már!!!

-
tiv83us
veterán
A szagertok is aszongyak, hogy nem valoszinu, hogy fan fiction, mert ahhoz tul profi, es a fejlesztok se megerositeni, se tagadni nem tudjak a leakelt infot

-
tiv83us
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nem kizart, Krogan es Asari is qrva sokaig elnek, ugyhogy par szaz ev ide vagy oda nem szamit! Meg a tobbiekre is tuti lesz valami kis easter egg, nem fogjak kihagyni a ziccert!
Amugy szerintem is van ebbe az irasba valami, mikor irjak, hogy olyan csapdak is lesznek, hogy a kifele vezeto ut atvarialodik, hogy jol eltevedj, tokre passzol ezzel a BWs keppel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
" Along the way, you will encounter the remains of a once powerful and mysterious alien race, the Remnant, whose forgotten technology holds the key to gaining power in this region of the galaxy."
Valami újdonságot is kitalálhatnának már a misztikus és brutálisan erős idegenek mellett.
Sírni fogok ha eladják megint az alap trilógiát átskinezve, meg kicsit más köntösben.AMúgy nagyon várom a játékot, de rohadtul vigyázok most már. Ha nem lesz belőle tesztpéldány, akkor első hónapban nem hiszem hogy megveszem. Várok a normális értékelésekre.
-
Vistaboy
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem csak Liarával lehetett összejönni, de a legkönnyebb út tényleg a liliomtiprás volt.

(#463) tiv83us: Én azért örülnék neki, ha pár mondat erejéig szó esne a régi szereplőkről is. Ha másképp nem is, az intergalaktikus híradókból.

-
AAtt1la
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
"akár még Shepard fiával is lehetne küldetés, a kis kék Asarival"
Ezt a mondatot gondold át mégegyszer. -
BoneDragon
veterán
válasz
üzenetére
Ugye emlegették a fejlesztők, hogy semmi köze nem lesz Shepardékhoz még említés terén se, szóval ez a másik galaxis 100%. Azt is mondták, hogy az új DA-ból merítettek pár ötletet, az is ott van a linkbe leírva... Máris van miért aggódnom.

Viszont ha más kor lesz és tényleg semmi de semmi köze nem lesz az első 3 részhez, azzal szerintem hatalmas ziccert hagynak ki. Én szívesen látnám pár DLC-be a régi szereplőket, mi történt velük, akár még Shepard fiával is lehetne küldetés, a kis kék Asarival.
Rengeteg ötletem lenne ilyen téren, remélem a Bioware gondol a fanokra és odadob nekünk egy csontot.
Bár az előzetes kósza infók szerint eléggé úgy tűnik, hogy tiszta lappal akarnak indulni. Na de már nem kell sokat várni E3-ra, ott minden kiderül (vagy nem). -
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Elsülhet jól is meg rosszul is, emiatt - még ha igaz is - nem kell előre aggódni...
-
tiv83us
veterán
-
Vistaboy
veterán
Akkor bocsi, csak azért írtam, mert manapság nem lehet azt várni - főleg nem az EA-tól -, hogy 15K-ért adják majd a ME4 CE kiadását.

Mostanában inkább már az alapkiadások kerülnek lassan annyiba, melyekben tényleg csak puszta tokot, lemezt és a kódot kapjuk meg. A CE változatok pedig lassan mindehol szobrot tartalmaznak, de csak azért, hogy elkérhessenek értük 40K körüli összegeket.

Számunkra egy közbenső megoldás lenne a legjobb, de ezek kezdenek lassan kimenni a divatból. Mondjuk lehetne a Mass Effect 4-ből is egy "Day1 edition", amihez jár fémtok, póló, poszter, könyv, stb. és adják az első komolyabb DLC-t ingyen mellé. Ez lehetne mondjuk 20K környékén. Akkor 5K felárat megérnének ezek a cuccok. De ilyen kiadás úgysem lesz, legalábbis nem 20K környékén...
(#461) Iscariah: Pont emiatt nem vesz meg manapság az ember drága kiadást. Akkor lenne értelme a CE-nek, ha járna mellé Season Pass, azaz az összes DLC-t ingyen tölthetnénk le. Csak hát a bővítmények 10 és 15 eurós áraiból kiindulva ebben az eseben kerülnének minimum még egy tizessel többe, vagyis úgy 50K környékén. Ennyit pedig már egyetlen játék sem ér meg... Maximum ha egyben lenne az egész következő trilógia DLC-kkel együtt.
-
Apollyon
Korrektor
Nálam a collectors edition azért nem játszik, mert utána még mindig szenvedni kell a DLC-kkel. Ha ez nem lenne, már minden lehetséges verzióját megvettem volna a szériának.
-
Chabe89
addikt
-
Vistaboy
veterán
Már a Mass Effect 3 CE is 17K volt, úgyhogy a következőt mindenképpen 20K felett kell elképzelni. Esélyesebb a következő leosztás:
- Normál kiadás: 13-14K - Csak szimpla DVD-tok, benne a lemezzel és a két lapos manuallal.
- Collector Edition: 20-25K - Ingyen jár hozzá az első DLC (Ami az alapjáték vásárlóinak 15 euróba kerül), plusz esetleg fémtok.
Megmondom őszintén, hogy ha jelenne meg belőle egy Mass Effect Next "r-EA-per Edition" kiadás, amihez kapunk fémtokot, extrákat és egy Season Pass kódot, akkor nem sajnálnék rá 30K-t sem. Viszont erre kevés az esély, mert ez felérne egy GOTY kiadással, amit az EA nem készít. Ha pedig lenne ilyen, akkor az valószínűleg nem 30K lenne, hanem legalább 40...
Ha odajutunk, hogy megjelenik, már annak is örülni fogok, ha a normál kiadásra lesz pénzem.

-
BoneDragon
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Mintha már írták volna, hogy PC az elsődleges platformuk.
Pont a napokban pletykálták, hogy jövő tavasszal akár meg is jelenhet, még be is jöhet...Remélem.Előtte azért még végigviszem 1x, kivétel az első részt... Sajnos a következő részben is benne lesz a mako, el nem tudom mondani mennyire utálom azokat a küldetéseket.

Kicsit kutakodtam az infók után, kíváncsi leszek hogyan oldják meg, hogy kihagynak minden eddigi szereplőt és még a nevüket se említik meg. Hisz akárhol jártál a mass effect univerzumba mindenhol találkozhattál legalább a nevükkel. Én nagyon sajnálnám, akár ki akármit mond shepard meg a többiek nélkül nem igazi a mass effect. Remélem valamilyen formában vissza térnek...
Áhh, jöjjenek már az infók!
-
Fkris
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Sajnos az EA spúr, nincs ezen mit szépíteni.ld.: From ashes.Undorito volt, ezen nics mit szepiteni.
tuti nem tiltanak majd egy, a jatekban mar benne levo kodot, ezt a blamat nem ismetlik meg, h majd a PR megoldja, hogy egy hettel arannya valas elott meg nem volt kesz(aha, ja). -
Vistaboy
veterán
Akkor már csak egy dolog marad - bár ezt az EA miatt már biztos hiába remélem: Ne legyen sok kivágott DLC benne. Ha adnak ki bővítményt, akkor olyat adjanak, ami tényleg bővítés, nem az eredeti játék csonkolása extra bevétel reményében.
A ME2 és ME3 mellé megvettem a DLC-ket, mert akkor még volt BW Pont, de mivel azóta ezt megszüntették, nem fogok - nem is tudnék - 10-15 eurókat fizetni Originen egy-egy bővítményért.
-
Vistaboy
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én csak egyet kérek: ne legyen konzol-exkluzív.
A Tomb Raider után nem kell még egy franchise, aminél az újabb részt egy évvel később adják ki PC-re (Ha kiadják). Kezdem unni. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon
üzenetére
Lesz gameplay az E3-on.

-
BoneDragon
veterán
Már nagyon várom az E3-at, tuti lesz kiállított demo belőle!
Pont most fejeztem be fél órája a 2. végigjátszást... Megunhatatlan.
/Bárcsak Liara benne lenne a kövi részben is
/ -
Fkris
őstag
-
Fkris
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Akkor minden eddigi Batman Arkham reszt nezz mezz meg, ott van kulonbseg, ugyan az az Unreal.
Remelhetoleg a 4et mar PS4 en tolom majd, es kepesek nativ1080p ben leprogramozni...
-
J.Hetfield
aktív tag
A 3. elején Shepard ruhája majd kiverte a szemem olyan ocsmány volt, de aztán nem nagyon vettem észre különbséget a kettőhöz képest, lehet a nagy lövöldözés közepette elkerülte a figyelmem
Ami engem igazán zavart az a karakterek mozgása, a felsőtestük teljesen merev, az első részben valamivel élethűbb volt a mozgás. -
-
Fkris
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
hasonlitsd ossze egy BF/FarCry3 al, aztan mondd, hogy pariban van.
ME 2 hoz kepest csiszoltak a texturakon, de kb ennyi, az effektek kb ugyan azok.. -
Fkris
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Fedezek boven eleg, nem kell toronyhazakat osszedonteni.
Amugy van egy olyan erzesem, hogy mostmar lesz valami urcsata is. -
-
Ryder62
őstag
Arra azért kíváncsi leszek hogy milyen lesz a játék grafikája.
A Dragon Age: Inquisition karakterei nagyon mesefiguráknak tűnnek számomra. A táj grafja is érdekes mert túlságosan pasztel színű.
Bár a színekkel nincs baj mert a ME1 is színes volt, nem volt semmi szépia meg szürke effekt a képernyőn. De mikor minden világít már amolyan Battleföldesen az már gáz.
Majd meglátjuk, de szvsz ez a Frostbite motor ugyan szép de nem minden játék lesz vele next gen kinézetű.
Kíváncsi vagyok mit tud majd nyújtani a motor az új ME alatt. A lövedékek nyomai megmaradnak? Rombolható, dinamikus környezet? A tárgyak árnyékot vetnek majd végre? stb.
-
AAtt1la
aktív tag
Az öngyilkos küldetéssel a 2-ik részben az volt a baj,hogy csak a neve volt az,csak elsőre volt tétje,másodjára már valószínűleg tudta mindenki hol hibázott és onnantól meg teljes happy end.Az első részben viszont mikor Ashley/Kaidan közül kellett választani,na az kemény volt(pedig még alig ismerted őket)és nem volt olyan variáció ahol mind a ketten túlélik.Egy ilyen választás csak most nem 2 emberrel,hanem 2 csoporttal(ügyesen keverve,hogy meglegyen a balansz a népszerűséget nézve és azok haltak volna meg akik velünk jönnek,harcban,hogy ne legyen az az érzés mint az 1 részben,hogy otthagytuk meghalni őket),na az lett volna kemény döntés.De lehet,hogy túlzásokba esek
. -
AAtt1la
aktív tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
A ME nem ilyen játék(szerencsére),ezt már az első részben is érezni lehetett.Én még ettől is több áldozatra számítottam a 3-ik rész végére.De nem vagyunk egyformák,megértem ha valaki azt szereti ha minden szép és jó a végén,de szerintem kellenek áldozatok.
-
J.Hetfield
aktív tag
Én a destroy endinget választottam, mert abban az esetben Shepard fellélegzik a romok alatt, és nem akartam, hogy kipurcanjon. Nekem egyik befejezés se tetszik igazán, happy endet szerettem volna, bár lehet ez nagyon nyálasan hangzik. Pl. Shepard a reaperek legyőzése után életben marad, leszerel és békésen tengeti nyugdíjas éveit.

-
Tnil
tag
Nagyon vegyesek az érzelmeim ezzel a következő résszel kapcsolatban. Egyrészt elkapott most a hangulat és tűkön ülve várom, hogy kezdjenek jönni az infók, meg, hogy egyáltalán jelenjen már meg így a semmiből most rögtön (
), másrészt pedig tényleg szeretném, ha tartalmas és jól sikerült játék lenne úgyhogy csiszolgassák csak.Engem ez a játék, ez az univerzum nagyon be tud vonzani, a 3. rész végén napokig tudtam gondolkodni, mérlegelni, hogy melyik lenne a megfelelő döntés, stb. Ti is így voltatok vele, vagy ez egyéni dolog?

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Televan74
üzenetére
Az én következtetésem:
A ME3 már három évvel ezelőtt megjelent. OK, idén tényleg nem valószínű már az új rész. Azonban nem látom logikusnak azt sem, hogy csak az előzőhöz képest 5 év múltán adjanak ki új ME-t, amikor akkora siker. Én inkább 2016-ra tippelek, de ugye már az is 4 év... -
Televan74
nagyúr
-
Fkris
őstag
-
Chabe89
addikt
-
tiv83us
veterán
"No úgy tűnik a ME4 már tényleg csak PC-re, meg Xbox One-ra, PS4-re jelenik meg."
A regi szep idok, mikor meg nem volt EA a kepben es konzol exkluziv volt a Mass Effect, a PC-sek meg csurgathattak a nyalukat

Egyebkent makes sense, hogy csak next-genre meg PC-re adjak ki, mar a ME3 is megszenvedte az 360/PS3 hatarait...
-
oriic
HÁZIGAZDA
No úgy tűnik a ME4 már tényleg csak PC-re, meg Xbox One-ra, PS4-re jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehetne rosszabb is, mint a transformers pl, ami aztán tényleg full hihetetlen

)

Ami engem igazán zavart az a karakterek mozgása, a felsőtestük teljesen merev, az első részben valamivel élethűbb volt a mozgás.