Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
-
Zozzant
addikt
válasz
Zsolt_16
üzenetére
Hát ez le van pukkanva rendesen, gyűjtők nem ilyet keresnek és ők a nagy pénzesek. Annak lehet jó aki használná. Karcos a lencse látszik, hogy szét volt szedve, a "cm" feliratnál a szűrőmenet csúnyán néz ki, ha a lencséket olyan hozzáértő bontotta amilyennek látszik akkor a képe is jelentősen romolhatott. Kelet balkáni országból nehéz lesz ebay-en eladni, jelenlegi árak fele és make offer opcióval esetleg.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Zsolt_16
üzenetére
basszus nem pont erről másolták az orosz jupiter 9-et? nagyon ismerős nekem ez a design...a jupi nem egy rossz obi, és nem is a legolcsóbb, gondolom akkor az eredeti még jobb/drágább lehet...legutóbb asszem átszámolva kb 150 ezer huf-ért láttam ebay-en ilyent...bár lehet félrenéztem

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mert azért a jó állapotú jupiter is 160dollár. 
Ha jól látom a szűrőmenet is használhatatlan.