Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok,
lenne 1-2 kerdesem, bocs ha mar volt.
1:
Adott EM5 + K&F Concept Nikon G 2 MFT adapter. A kombo gyonyoruen muxik AF-D ill. AF-S uvegekkel.Viszont: szivesen kirpbalnek AI vagy AIS uvegeket is. De: nem tiszta,hogy ehhez konkretan melyik AI mount verzios uveget keressek.
Ezt a Nikonos dokumentaciot nezve ugy tunik, inkabb az AI-S, de mivel meg eletemben nem lattam AI/AIS uveget elobe foggalmam sincs, melyik a tuti.
2:
Tudom, nem egy fenybajnok a 18-55VR kitobi, de vasarnap ki akarom probalni. AFD-s niftyfiftyvel ellentetben ugye itt nincs rekeszgyur, szoval a fent linkelt kepen a felirat alatt talalhato gyuruvel kell rekeszelni. Gondolom ez kitapasztal,majd hasznal elven mukodik, ugye? Marmint a rekeszallitas.3.
Ez inkabb elmeleti, mint gyakorlati, csak hogy csokkentsem a fogalmatlansagomat.DX uvegeket adapterezve MFT-n valtozik-e az obi:
- sweet spotja (18-55 ill. 18-105-nel F8 ha jol tudom)
- legkozelebbi fokusztav? Tehat mondjuk 0.7m egy DX obinak DX vazon a kozelpontja, az ugyanugy 0.7m mondjuk MFT-re adapterezve is?Koszi
B
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest