Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
masterful87
üzenetére
Ne szivasd magad. Vegyél nexet. Belenagyítósfókuszsegéd zseniálisat könnyít.
Előtte 5dmkII vel manuáloztam. Sokat sokfélével. Hidd el nekem CSILLIÓSZOR nagyobb élmény: egy használt nex-el. arról nem beszélve hogy a szenzor körberöhögi bármelyiket amit említettél.
Meg ha már szóba került 5d ára akkor abba már belefér nex6 / esetleg 6000 is használtan.
A gyári mattüveggel kb MINDENT élesnek fogsz látni a szempilládtól záhonyig. mert olyan.
Superfine mattüveg az igazi jó megoldás OVF-eknél, de azt pedig nem nagyon kapsz mindenhez. Nekem 5dIIhez volt és azzal lehetett létezni elég jól.
A törőkest én rühellem. Szerintem használhatatlan kb.
Ne vegyél 10 éves vázakat olyan szerepkörre amire nem alkalmasak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest