- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pana0017 #6373 üzenetére
én továbbra is tartom a véleményem mert:
- a kijelzőn pl. napsütésben nagyon nehéz fókuszálni, főleg ha nem kihajtható
- milc-eknek rövid a bázistávja, ezért kb. a létező összes manuális obi feladapterezhető rájuk, nikonra csak pár orosz 135mm tudtommal
- canonra már felmennek az m42, OM meg nikon obik, tehát valamivel jobb a helyzet, de más bajonettes üveg már nem megy fel rá, ráadásul ezekben sincs evf csak ovf, amiben én nagyon kínosnak éreztem a fókuszálást, nem beszélve arról, hogy ha ilyenkor a kijelzőt nyúzom van egy olyan érzésem, hogy az ovf csak fölöslegesen foglalja a helyet, mivel úgysem használommondjuk ez valszeg csak azért van mert eddig mindíg ott lógott az oldalamon mellette a kis milc...
- nagy előny viszont canon fronton a magic lantern. én pár manuálfókusz-segéd ficsőrt egyenesen imádtam, azóta is hiányolom
- lencsés adaptert felejtsd el szvsz...
tehát manuálozni olcsón szerintem a legjobb megoldás egy evf-es milc, de persze nem az én döntésem, jó lenne ha ki tudnád próbálni a kiszemelt gépeket... esetleg ha bp közelében laksz gondolom benézhetsz a köv. fórumtalira (ami nem tom mikor lesz), ilyenkor összeül a PH! fotós banda, söröznek, és tapizzák egymás szerszámját (fényképezőgépjét)szokott ott lenni állítólag panasonic-on meg a sony a7-en keresztül a leica m-ig minden...
amúgy buék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest