Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pana0017
üzenetére
én továbbra is tartom a véleményem mert:
- a kijelzőn pl. napsütésben nagyon nehéz fókuszálni, főleg ha nem kihajtható
- milc-eknek rövid a bázistávja, ezért kb. a létező összes manuális obi feladapterezhető rájuk, nikonra csak pár orosz 135mm tudtommal
- canonra már felmennek az m42, OM meg nikon obik, tehát valamivel jobb a helyzet, de más bajonettes üveg már nem megy fel rá, ráadásul ezekben sincs evf csak ovf, amiben én nagyon kínosnak éreztem a fókuszálást, nem beszélve arról, hogy ha ilyenkor a kijelzőt nyúzom van egy olyan érzésem, hogy az ovf csak fölöslegesen foglalja a helyet, mivel úgysem használom
mondjuk ez valszeg csak azért van mert eddig mindíg ott lógott az oldalamon mellette a kis milc...
- nagy előny viszont canon fronton a magic lantern. én pár manuálfókusz-segéd ficsőrt egyenesen imádtam, azóta is hiányolom
- lencsés adaptert felejtsd el szvsz...
tehát manuálozni olcsón szerintem a legjobb megoldás egy evf-es milc, de persze nem az én döntésem, jó lenne ha ki tudnád próbálni a kiszemelt gépeket... esetleg ha bp közelében laksz gondolom benézhetsz a köv. fórumtalira (ami nem tom mikor lesz), ilyenkor összeül a PH! fotós banda, söröznek, és tapizzák egymás szerszámját (fényképezőgépjét)
szokott ott lenni állítólag panasonic-on meg a sony a7-en keresztül a leica m-ig minden...
amúgy buék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mondjuk ez valszeg csak azért van mert eddig mindíg ott lógott az oldalamon mellette a kis milc...
szokott ott lenni állítólag panasonic-on meg a sony a7-en keresztül a leica m-ig minden...