Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Manual, analóg, filmes, MF objektívek 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jjeahh nagyúr szvsz a tesztfotók legjobb ha nyersek, akkor tisztán látod mit tud az obi...de amúgy nem is értem, tesztfotókat minek utómunkázni? megmutatod, hogy mit tudsz kihozni belőle? minek? ilyenkor mindenki az obi szűz tudására kíváncsi gondolom, nem arra, hogy te mennyire tudsz belőle éleset kreálni. 
 "Minden obi másképp rajzol, ha megvan benne az a tartalék, ami kihozható így belőle = jó obi. Amiben meg nincs, mehet ajtókitámasztónak..."
 ez így sztem nem igaz, az obik 99%-ából kihozható sztem monitorméretben vállalható kép, ha így nézzük tök mindegy milyen üveget veszel. nekem 5 manuálom van, és egy érkezik, a telém pl. olyan, hogy gyönyörű képeket tudok kihozni belőle, de b*romi sok utómunkával, sajnos vásár előtt nem igazán találtam róla tesztképeket, ha kaptam volna meg nem vettem volna az tutifix alapból nagyon kékes a képe, eszméletlen lágy, és CA-zik mint a franc...a végső képen persze általában ebből semmi nem látszik, de ettől még sose lesz belőle jó obi alapból nagyon kékes a képe, eszméletlen lágy, és CA-zik mint a franc...a végső képen persze általában ebből semmi nem látszik, de ettől még sose lesz belőle jó obi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

alapból nagyon kékes a képe, eszméletlen lágy, és CA-zik mint a franc...a végső képen persze általában ebből semmi nem látszik, de ettől még sose lesz belőle jó obi
 alapból nagyon kékes a képe, eszméletlen lágy, és CA-zik mint a franc...a végső képen persze általában ebből semmi nem látszik, de ettől még sose lesz belőle jó obi