- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Vettem egy nikonos Vivitar multicoated 17-28/f4-t. Megláttam és nem bírtam otthagyni.
Nagyon kiváncsi vagyok mit produkál, egyelőre csak filmes vázam van, de egy D70-en ki tudom majd próbálni.
A bevezetőben az van hogy a zenitar 16-osán kívül semmit nem érdemes 50mm alatt digitálisra tenni, de azért a zenitarnak sem annyira jó a képe digitálison, amit korábban linkeltem oldalt h a srácnak hackelnie kellett a végtelenhez, mert szarul rakták össze a lencsét, ott van egy pár tesztfotó, és ugyanaz az üstököshiba van az egyik képen, amit filmen is tapasztaltam. Korábban azthittem hogy hívási hiba, de utánaolvastam, és hogy láttam a digitálissal készült képen is, mostmár biztos vagyok benne h nem az.
Az egyik rokonnak van vmilyen filmes gépe, éreztem h pentax lesz, most akalmam nyílt egy látogatásra, és kiderült h beletrafáltam! Azonnal rápróbáltam a zenites lencséket, csak rászorítottam, és műkdödött a végtelen! Olvastam vhol hogy a filmsík obi távolság a K bajonettnél és az M42-nél megegyezik, de hogy ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest