Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav

tag

Vettem egy nikonos Vivitar multicoated 17-28/f4-t. Megláttam és nem bírtam otthagyni. :))
    Nagyon kiváncsi vagyok mit produkál, egyelőre csak filmes vázam van, de egy D70-en ki tudom majd próbálni.
    A bevezetőben az van hogy a zenitar 16-osán kívül semmit nem érdemes 50mm alatt digitálisra tenni, de azért a zenitarnak sem annyira jó a képe digitálison, amit korábban linkeltem oldalt h a srácnak hackelnie kellett a végtelenhez, mert szarul rakták össze a lencsét, ott van egy pár tesztfotó, és ugyanaz az üstököshiba van az egyik képen, amit filmen is tapasztaltam. Korábban azthittem hogy hívási hiba, de utánaolvastam, és hogy láttam a digitálissal készült képen is, mostmár biztos vagyok benne h nem az.

Az egyik rokonnak van vmilyen filmes gépe, éreztem h pentax lesz, most akalmam nyílt egy látogatásra, és kiderült h beletrafáltam! Azonnal rápróbáltam a zenites lencséket, csak rászorítottam, és műkdödött a végtelen! Olvastam vhol hogy a filmsík obi távolság a K bajonettnél és az M42-nél megegyezik, de hogy ennyire :Y

Új hozzászólás Aktív témák