- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Kézből lőttem, csak az udvarra mentem le, ennyi fény volt. A jupi meg a pentacon a két üveg (jó volt a tipp), azért is M42 az album neve (a Planarom Co/Y). Csak nem croppolt tesztábránál hanem normál használatnál, helyenként pici kontraszttal pluszban.
6400hoz képest nem rossz egyébként, ha nem látnád az exif infót, nem mondanád meg
Már csak annyi van hátra hogy meddig készült a melyikkel, és onnantól melyikkel. Egyik kép sem szűkebb f/4nél, és egyik sem tágabb 2,8nál.
Borult égnél gyorsan ennyire futotta, de szerintem túl lett dramatizálva hogy mennyire lágyak.Jó, a jupi nyitva vicc kategória, de rekeszelve bőven használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Google Chrome
- PlayStation 3
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest