Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodorpeter
csendes tag
válasz
MC Pite #3103 üzenetére
Szia!
Talán még aktuális. A pre-Ai, vagy non-Ai Nikkor objektívek, amiatt nem mennek fel átalakítás nélkül a DSLR vázakra, mert a bajonett tövében körben van egy perem, ami elakad a vázon. Technikai részletek angol nyelven bővebben itt és itt. Az átalakítást egy ügyes marós meg tudja oldani, ha akarja. Csak a befogásra és a lencsék letakarására kell nagy gondot fordítani.
Az Ai lencsék átalakítás nélkül használhatók a mai vázakon, árazásuk emiatt kicsit magasabb. Itt találsz egy kompatibilitási táblázatot és láthatod az átalakítást is.
A Nikkor 200mm f/4 számomra is kedves, szép képeket láttam vele. Beszerzését elhalasztottam, bár én inkább Ai-s obikat vadászok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest