- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
Csari93 #12330 üzenetére
A CZJ-t jobb kezelni, kisebb és a képalkotása "leica-sabb". Nehéz megmagyarázni mire is gondolok ezzel (a színek, a tónusgazdagság, kontraszt és élesség valamiféle harmóniája), dián határozott volt a különbség. Digin már nem annyira.
De ez nem azt jelenti, hogy az egyik lada a másik meg merci, csak az olcsó felső közép kategóriából két eltérő karakterisztikájú objektív. Gyenge 135-össel szinte nem is lehet találkozni, nagyot tévedni nem lehet.
Általában a CZJ-nél maradnak az emberek. Az idők során 3-at is eladtam, mert mindig jobbat akartam vagy gépet váltottam, de nagyságrenddel csak az EF 135/2L volt jobb.
.
Mióta van milcem vettem vagy 6-8 135-öst,. mert újra belekerültem a mókuskerékbe hogy picivel jobbat vegyek, de maradt a CZJ, csak egy noném 135/2,8 tudta megközelíteni.
De a harcot még nem adtam fel... Kell szerezzek egy Vivitar 135,2,8 CF-et (62mm-es szűrőmenet) és egy Auto Sears 135/2,8 -at. Ezekre még kíváncsi vagyok. Valószínűleg a Vivitar jobb képminőséget adna mint a CZJ de a méret is számit.
.
Sajnos nincsenek összehasonlító tesztek, meg kell tapasztalni,
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z50 II kit DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, & (DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon )
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák -Új-
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest