- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
válasz
masterful87 #10791 üzenetére
Szét kell szedni amennyire csak szükséges, hogy az összes külsőleg látható elemet be lehessen fogni tokmányba. Nekem van egy esztergám, én oda fogtam be őket. Nagyon óvatosan kell, mert vannak igen vékony falú alkatrészek, amiket egy jobban megrántott tokmánykulccsal össze lehet zúzni. Ilyenkor ajánlatos valami betét, vagy támaszték legyártása. Én nem készítettem hozzá, mert belső pofával fogtam be szinte minden alkatrészét. A polírozásnak pedig több lépcsője van, elsőként durvább csiszolópapírral (attól függ, mennyire karcos a felület, 400-tól felfelé ajánlom) fokozatosan végig kell menni minden egyes darabon, emelve a szemcsefinomságot egészen 1200-ig (vagy feljebb). Aztán textildarab, vagy valamilyen hordozó kell, amire csiszolópasztát fel lehet vinni, ezzel szintén végig kell rajta menni. Ezek után jöhet a polírozópaszta, majd ha az ember tükröt akar belőle varázsolni, akkor fényező- és tükrösítőpaszta is létezik, ilyet viszont nem tartok itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest