- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
tvamos #10102 üzenetére
Én is vágyok a7-re de nekem még mindíg drága és egyetlen, fő gépnek túl kompromisszumos...
Mini alkalmazások miért izgatnak? Nem jobb ha a vázban alapból benne vannak az extra ficsőrök? Engem kimondottan zavart, hogy pl a timelapse-ért fizetni kell, pedig a fillérb***ó g6-omban is benne van gyárilag.
Nikon d750: persze igény kérdése, de számomra túl vaskos és nehéz. No meg dslr-es haverok annyit szenvednek a front-back fókusszal, hogy már én is rettegek tőle... + manuálozni egy keresős milc fankóbb.
Ha kevés a pínz, és szeretnél full frame-t, én még mindíg apsc milc + focal reducerben látom a legtöbb fantáziát. Ha kereső nem feltétel még olcsóbban is megúszhatod, a régebbi nex-ek fillérekért mennek már...
Amúgy az a7 sorozat tényleg nem nagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest