Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Persze! Bemutatom egy felhasználási példával, mert sztem ez perfektül van megoldva a Robotban és egyúttal ez egy kérdés is, hogy hogyan kell(ene) ilyesmit megcsinálni Macrodroidban. Szóval, a példában egy megjelenő notibár üzenetre reagálok. Láthatóak a kimenő változói.
Ezek közül kiválasztottam a "text" változót. Azt szeretném, hogy ha a változó értéke "blablabla", akkor mondja ki a szövegfelolvasó.
A TTS műveletnél a "text" változó értékét adom meg. A feltétel pedig úgy áll össze, hogy "egyenlőség operátor", változó értéke = konstansok-> szöveg -> blablabla.
A Robotban az ilyen műveletekhez 34 féle operátor közül lehet választani. Érdemes lenne végignézned, hogy lásd, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Az ilyen dolgokkal szoktam bénázni a Macrodroidban, mert hozzá vagyok szokva a Robot logikájához és vadul keresem az egyenlőség operátort, amiben egyik oldalon megadnám a változó értékét, a másikon meg a mintaszöveget. Ha a kettő egyezik az eseménynél, akkor teljesül a művelet feltétele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy