Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A telóm egy Galaxy S10e, rootolt, egy gyári alapú ( Android 12, OneUI 4.1 ) custom rom fut rajta.
Nemrég kezdtem "makrózni" (az alap dolgokat a Bixby rutinokban is be lehet állítani, de a MD Pro sokkal részletesebb beállításokat is enged). Csak hát ehhez nem ártana jobban érteni
Két makróval nem boldogulok sehogy sem, az egyiknél valószínűleg én vagyok béna, a másiknál meg talán a teló nem teszi lehetővé.
Azt nem tudom megoldani, hogy hívás közben automatikusan bekapcsoljon a kihangosítás, ha elveszem a fülemtől a telót. Ez már a sokadik konfig, ( de még egyik sem működött ):
A másik az AoD. Én szeretem, ha mindig mutatja az időt, értesítést, stb., de azt nem tudom, miért nem kapcsol ki teljesen, ha zsebben vagy tokba téve a táskában van. Anno az S7 magától is tudta ezt, a mostani már a harmadik S10e-m, de egyik se...
Próbáltam makrót csinálni ehhez, de nem sikerült. Megpróbáltam a fényérzékelővel ( ha egy bizonyos szint alá esik a lux -> Aod ki ), megpróbáltam közelségérzékelővel ( Közel -> Aod ki ), de egyikkel sem sikerült ( ezekről nem tudok képet feltölteni, már töröltem őket ) . Hely alapon ki lehet kapcsolni ( pl. Munkahelyre érkezés -> Ki ), meg wifi alapon is ( ha lecsatlakozik az otthoni wifiről -> Ki ), de a zsebmód sehogy sem sikerült. Lehet, hogy ehhez is én vagyok béna, de az is elképzelhető, hogy kikapcsolt kijelzőnél a közelségérzékelő és a fényérzékelő elmennek aludni. Persze ennek ellentmond, hogy az Aod fénye a környezeti fénynek megfelelően változik, szóval passz...Szerk.: Azt elfelejtettem írni, hogy a MD-nak minden létező engedélyt megadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Warzone
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2