Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Nagyjából sikerült megoldani, de innentől (legalábbis egyelőre) elengedem, mert ehhez kevés vagyok. Csak úgy tudtam működésre bírni, ha az eredeti makró végéről kivettem az utolsó műveletet, ami az alap háttérképet állítja vissza, ha egyik figyelt naptárban sincs esemény. Az alap kép visszaállítására pedig külön makrót csináltam.
Ennek viszont annyi a hibája, hogy az egymást fedő eseményeknél rosszul kezeli az utolsó képváltást. Nem akkora probléma, csak nem olyan mint korábban. Jelentkezek ha esetleg sikerül tökéletes működésre bírnom, de egyelőre nem tudom, hogy mi lehet a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2