Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Elnézést a buta kérdésért, de totálisan kezdő vagyok; 2 napja installáltam a Macrodroidot.
A problémám az lenne, hogy egy app, a Podcast Republic néha hajlandó automatikusan folytatni a lejátszást bluetooth eszköz csatlakoztatásakor, néha pedig nem. Akku optimalizáció kikapcsolva, háttértevékenység engedélyezve, szóval nem ilyen gond van, PowerAmppal semmi gond sincs. Azt a megoldást talátam ki, hogy a Macrodroid indítsa el a lejátszást a Podcast Republicban bizonyos bluetooth eszközök (pl. konyhai és szobai bluetooth vevő) csatlakoztatásakor. A művelet elméletileg megoldható lenne, ha nem lennék láma hozzá, mert a Podcast Republic támogatja ezt. Az app fejlesztője ezt az infot adta a GYIK-ben:
"Can I control the playback through third party apps such as Tasker?
Yes, controlling the playback through third party apps such as Tasker is supported.
Supported playback actions:
podcastrepublic.playback.action.forward
podcastrepublic.playback.action.rewind
podcastrepublic.playback.action.play_next
podcastrepublic.playback.action.play
podcastrepublic.playback.action.pause
Package name: com.itunestoppodcastplayer.app
Component name: msa.apps.podcastplayer.playback.services.PlaybackActionReceiver"
A Makrodroidban odáig megvagyok, hogy az Események részhez kiválasztom az Eszközkapcsolatokat - Bluetooth események - BT eszköz csatlakoztatva pontot. Itt értelem szerűen kiválasztom a konyhai és mondjuk a szobai bluetooth vevőket. Ez okés, vagyis ha ezekhez az eszközökhöz csatlakozik, akkor valami történni fog. A gondom innen kezdődik.
A Műveletek résznél gondolom ki kellene választanom az Alkalmazás indítása pontot, majd Csomag neve. És mivel én idítani szeretném a lejátszást, ezért gondolom, hogy nekem valamilyen módon a "podcastrepublic.playback.action.play" parancs kellene. De itt megáll a tudomány. Tipp: 3 pöttyre katting majd "előtérben lévő alkalmazás csomagneve". De itt már végleg nem tudom mit kell tennem, mert ez jön elő, hogy [fg_app_package].Tudnátok segíteni? Előre is nagyon köszönöm és ígérem, hogy belejövök, nem jövök mindig ilyen fárasztó kérdésekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mini-ITX
- Revolut
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Cooler Master Elite Power 400W (RS400-PSAPI3 tápegység
- SilverStone 400W (SST-ST50F-ES230 tápegység
- Thermaltake Berlin 630 W-os ATX tápegység (TR2-630AH2NSW) 630 Watt 80+
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- LEPA N sorozatú 500 W-os tápegység, N500-SA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2