Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• weinmaker

őstag

Az űgyességeteknek, és a patchnek hála, simán felment a gyári telepítő. Azután lefutattam a hp probook installert,majd újrainditottam a gépet, de sajnos csak alacson felbontásban működik. Nem megy tapipad sem. Hirtelen ennyit tudtam megnézni, mert a gyerekeket fürdetni kellett. :)

Telepítettem chameleon bottloadert is, de egy csomó dolog nem világos, hogy mit kell, és mit nem, hogy jó legyen. Jó lenne ha valaki elmondaná, hogyha feltettük a rendszert, akkor utána mik a teendők, hogy jó is legyen, és működjenek a dolgok.

Kell-e, és ha igen milyen bootloader (chameleon, clover), nálam windows is van ugye.
    Hogyan kell ezeket konfigolni. Nem vagyok lusta utána olvasni, csak nem értem, hogy mit, és miért. Milyen kextek kellenek nekem mindenképen (probook 6560b).

A tonymacx86 fórumon van kimondottan ilyen topik, de mivel nem vágom a témát nekem kínai. Ott más is szívott a radeonnal, de egy ugyanolyan kiépítésű asuson meg ment. Csak efi+dsdt, és társai kellettek hozzá. A gépre tuti, hogy rá lehet tenni, mert a youtubeon is van fent róla video, és megy mint a villám.

Baromira örülnék, ha segítenétek összehozni. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés