Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
-
more
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki próbálkozott Lenovo Thinkpad r61i-vel? -
kem
addikt
válasz Nyugdíjas #2395 üzenetére
Az E-mu már megvan, és nagyon nem szeretném lecserélni. Meg nem is nagyon lenne mire, már eléggé hozzászoktam ehhez a minőséghez. Megbolondulok a többi kártya hangjától... nemtom mit csináljak... Remélem a következő konfigom integrált hangját kezeli majd(Giga EP35-DS3P)! Legalább jutubozni tudnék, meg filmezni.
Köszi!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hangkártykkal mindig is rosszul állt a dolog. Én még mindig azt tartom a legegyszerűbbnek, hogy veszel valamit, amit alapból támogat az OSx. Vannak egyszerűek, és vannak igen komoly stúdió kártyák is, sóval biztosan találsz az igényeidnek megfelelőt
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
kem
addikt
Sziasztok!
Még mindig nincsen driver E-Mu 0404 hangkártyához?
Én nem talátam még sajnos. aki jártas körbenézne kicsit hátha?
Köszi!
-
AloeVera
tag
Megoldódni látszik a dolog; telepítettem az ACPI-Fixet, mostmár megy a boot. (Közben a kétségbeesett próbálkozások során sikerült megbontani a kernel és a System.kext összhangját - ami nem derült ki, amíg csak DVD-ről bootoltam -, de ez már sima ügy lesz. Remélem.)
-
AloeVera
tag
Sziasztok,
Esz a fene már egy ideje, hogy kipróbáljam az OS X-et, és a legolcsóbb megoldást, az OSx86 telepítést választottam. Fel is tettem az iDeneb 1.3-at (OS X 10.5.5), de több problémám is akadt. Az első, hogy csak a telepítő DVD-vel tudok bootolni. Az rd=disk0s1 paraméterrel szépen elindul a rendszer, ha viszont nincs a DVD a meghajtóban, csak a szürke, Apple logós képernyőig jut el a folyamat, mennek a vonalkák körbe-körbe, de nem tölt a winchesterről. -v -x -f kapcsolókkal indítva a
MAC Framework successfully initialized
using 6553 buffer headers and 4096 cluster IO buffer headerssorok az utolsók, amik megjelennek.
Van még bajom a hanggal meg a billentyűzettel is, de azokról majd legközelebb.
AV
[ Szerkesztve ]
-
pbalci
csendes tag
köszi...tárgytalan. Már jön le szépen :-).
-
pbalci
csendes tag
köszönöm az infót. A baj az, hogy a brokenstones megszünt, a piratbay-en pedig nem indul el a letöltés. Gyanus, hogy csak 14 mega. Gondolom, hogy ennek legalább egy dvd-nyi cuccnak kell lennie. Van valami titkos helyetek?
-
Meta
tag
na meguntam az egész játékot, és felraktam egy régi öreg kis IDE vinyóra Itt bőven elfér (80-as) és még működik is. Azt sem bírta mountolni, viszont mikor meggyilkoltam (leformáztam) a disk utilityben, már rögtön ment is. Már csak dual boot-ot kell összehozni vele No meg hangot meg JMicron + ich9 vinyót/dvd-t felismeretni vele.
-
pbalci
csendes tag
Sziasztok.... egy "kis" segitséget szeretnék kérni. Teljesen kezdő vagyok az OSX felrakásban. Tudtok valami olyan linket ahol megtalálom az AMD-s gépemhez a jelenleg legjobb leo-t? Azt tervezem, hogy egy komplett wincsit áldozok a dologra. Köszi előre is........
-
Nyugdíjas
nagyúr
Félni nem kell,de azért ha tehetem én is a vanillát használom, csak az az igazi
Meta: Alapvető! Próbálj ki más release-eket, és ne ragadj le a 10.5.5-nél. Kalyway 10.5.2. nekem még minden problémás gépre felment, amire egyáltalán sikerült OSx-et tolni.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Meta
tag
Hali
Olyan problémám van hogy van egy gigabíte p35-ds3 alaplapom és egy sata hdd + dvd kombóm nos a gond az hogy nem megy, mivel ideneb 10.5.5 telepítése során nem tudja bemountolni a hdd-t. Biosban ACHI mód be van kapocsolva, és nem tudom mi a baja vele. (két napi google meg debug van már benne) Szóval tud nekem valaki segíteni? (esetleg bios beállítások, más 10.5.5 verzió, máshogy kötni a dvd-t/hhd-t (ICH9 vagy gigabyte controller - lila vagy sárga az alaplapon)
Előre is köszi!
Üdv -
PH 5.5
aktív tag
válasz Nyugdíjas #2380 üzenetére
Majd utánanézek a postán a kondícióknak, aztán ennek függvényében megbeszéljük a továbbiakat. Nyerészkedni nem akarok vele, úgyis csak a helyet foglalja
Lanparty-ra valóban optimális, főleg numpad nélkül, de gallyravágni szerintem nem volna egyszerű: "Key-mechanism lifecycle rated to 20 million keystrokes – suitable for long service life and heavy duty usage".
Na de abba is hagyom az offolást, nem célom börzét csinálni ebből a jó kis topic-ból, a többit majd privátban.- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
PH 5.5
aktív tag
Épp ma raktam arrébb a garázsban egy kurvanehéz dobozt, amiben 20 darab usb billentyűzet van (igaz, német kiosztásúak, de gombcserével "magyaríthatóak", én is úgy használom). Ha egyszer Tolna megyében jársz, adok egyet, jó kis moduláris HP cucc...
[ Szerkesztve ]
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
nlq
aktív tag
Sziasztok!
eloszor is koszonom a segitseget az image keresesben
a jo hir, hogy a JAS 10.5.4 install elsore felment (hangkartya halokartya is muxik) illetve nem elsore, hanem masodikra, mert elsore bennefelejtettem a gepben a pcmci kontroller kartyamat..a ps2 billentyuzet gondba en is belefutottam van ra valami megoldas az usb billentyuzeten kivul??
most irodik epp a ideneb 10.5.5 mire befejezem a hozzaszolast mar lathatok is neki az installhoz kivancsi leszek ra mit szol a vashoz
Udv
nlq -
M.W.H
aktív tag
hy van valakinek olyan hackintosa amit már feltett acer 3515 ös laptopra? mert amit a support listen olvastam az nem ment fel egy fat 32 esre formázott vinyora méghozzá kifagyott a mountnál vagy a particionálásnál
Mad W. Highflyer
-
tlac
Topikgazda
kösz, ennek utánanézek
(#2371) Oracle:
Cseréld le a kernelt a StageXNU 9.4.0 re és menni fog a shutdown meg a restart. A sleep-el nemtom mivan 10.5.4iatikos alatt ment minden ezzel a kernellel az ideneb-el a sleep nem.
a vanilla kernel szimpatikusabb, nem tudom mennyire lehetnek stabilak ezek a hackeltek...
de majd megpróbálom ezt is
kösz![ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
noti. és ata
e legbosszantóbb, hogy egyszer ezen már volt osx, csak leszedte, mert véletlen ráengedte az update-et, ami hazavágtaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
kolléga ledúrta a win-t, telepítés: b0 error.
boot from dvd, startup disk: csak network boot láthatóElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
ma megfürödtünk egy osx-el
partició kész, telepítés, leformáz hfs+-ra, felmegy, restart: b0 error
kijavít, win helyreállít, chain0 megcsinál: hfs+ partition error.az osx szerint a hfs partíció jó, disk repair ok, fileok rajta, linux és win szerint megfelelően látszik(illetve nem látszik) a particio, de
- ha chain0-al indítanánk, akkor hfs+ partition error
- ha direktben osx boot dvd-ről, majd onnan fdiskel aktívvá tesszük a particiót, akkor meg no oprating system, can not boot.
- ha fdisk -el helyreállítjuk az mbr-t, kakor ismét lehet a win+boot.ini+chain0 módszerrel bóótolni, de ekkor ismét hfs+ error.Mi a fene van ezzel?
sajnos van a lemezen egy rejtett partició a recoverynek, lehet itt a hiba forrása?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
tlac
Topikgazda
igen a poweroff fix az fent van, de nem mindig működik, néha nem kapcsolja le a gépet, (ventik mennek tovább, a vinyók nem)
vanilla kernelt használok
az s3 viszont egyáltalán nem megy, látszólag ki kapcsolja a gépet ahogy kell, de utána mikor visszanyomom, csak rendesen indul előröl a gépMeta:
pontosan kell tudnod, hogy milyen hangchip van a lapon, egyébként az ideneb-ben némelyikhez van 2 féle driver is, próbálkozni kell...
[ Szerkesztve ]
-
Meta
tag
Hali
Végül sikerült megtalálni a plist fájlt és konzolból vi-vel átírni
Viszont a hangra van valakinek valami megoldása? Egy Realtek ALC885/889A/890 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller cucc van a gépemben az alaplapra intergrálva, és a 889-es patch-el nem akar működni. -
-
Oracle
senior tag
Üdv!
Őszintén még az ideneb-en nem próbáltam de 10.5.4 iatikoson működött a dolog a következőt kell tenni: Open AppleACPIPlatform Binary in hex Editor & replace E8 A0 FF FF FF with B0 FE E6 64 F4 ezután működött nálam a shutdown/restart/sleep. a biztonság kedvéért csinálj egy másolatot az eredeti AppleACPIPlatform.kext -ről aztán ha gubanc van visszatudod rakni azt.
[ Szerkesztve ]
-
-
rii
nagyúr
válasz Nyugdíjas #2358 üzenetére
engem kényszer szele hajt, mert nincs már több kernel a D805-re
lehet megyek a hackintosh fórumára kunyermákolni ....nem szivesen gyalulnék, az usb kivételével mindeb fffaja
nomeg az MSN,( AMSN, Mercury messenger) lassan fogad meg küld állományokat, de arra évente egyszer van úgyis csak szükség....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
gergely2005
tag
Üdv.
Van egy olyan problémám, hogy Apple Logic Studio programból nem jön semmilyen hang.. meg a mainstageből sem, viszont a Soundtrack Pro-ból már igen, meg minden másba van hang..
Rengeteg beállítást próbáltam a programon belül, de sehogy se jött össze a hang.
Eddig Leo4All v3 volt fent, azon se ment, most iDeneb 1.3 van fent és azon se megy.ALC888 tiruga féle verziójú hangdriver/codec van fent,
Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm előre is
http://nagygergely.info
-
rii
nagyúr
na majd én i áttérek erre a 10.5.5 -re, mert az USB még most sem jönnek be menet közben ... :-/
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Oracle
senior tag
Üdv Uraim!
Rég jártam itt gondoltam benézek megosztok pár új tapasztalatot. Tegnap raktam fel az ideneb 10.5.5-öt nagyon jó rilííz, minden gond nélkül felment és rögtön működött minden "driver" is. Egyedül a sleep funkció nem működik, de az AppleACPIPlatform.kext szerkesztésével könnyen orvosolható
-
Froclee
őstag
Hello.
Sajna, mióta felraktam az OSX-et nem hajlandó indulni egy boot cd se a Vista telepítőn kívűl (még abba se vagyok biztos). De a Vista meg ebből az okból kifolyólag nem akar felmenni:
"A windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a telepítési követelményeknek"Ez a bootflag átállítása miatt van.Segítenétek mit írjak be a darwin bootloaderbe, hogy a C:\ meghajtóm legyen aktív, és fel tudjam telepítenia Vistát?
(Így csináltam meg a másik meghajtót egyébként aktívvá:
fdisk -e /dev/rdisk0
flag 1
update
write
quit de hogy visszacsinálni hogy kell azt nem tudom)(tlac, az írók cseréje nem megoldható)
[ Szerkesztve ]
-
passatgt
aktív tag
nos, ideneb sem megy, elindul a grafikus felület, majd ismét a kis forgú kurzor és nem történik semmi
-
tlac
Topikgazda
válasz Nyugdíjas #2346 üzenetére
és működik rendesen?
hmm, most nézem firefox-ban nem megy, de pl. safari-ban, a szövegszerkesztőben pedig ok
(egyébként amióta frissítettem az osx-et, mindig elállítódnak a bill beállításai... látszólag jól van, de nem azt csinálja amit kellene, erre ismét beállítom azt, ami volt és újra jó)[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hmmm, ez jó, köszi. Pedig az irás címe elég egyértelmű, amit linkeltél, és mintha én erre rágugliztam volna már. Hogyhogy nem találta
Na mind1, lényeg, hogy van, köszi
-
Meta
tag
köszi, egyelőre azzal is gondjaim vannak hogy megosszam az adataim meg a vágólapot az osx-el (kezdő vmware tudás )
A másik hogy a netet nem tudom vele felismertetni. beállítottam hogy nat legyen, (de még a fizikait is próbáltam) és nem ment. Az osx network configjában le van tiltva az ethernet, és csak soros porton akar csatlakozni. -
tlac
Topikgazda
próbáld meg ez alapján beállítani a felbontást (csak a 4:3-asok fognak menni esetleg)
/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>Kernel</key>
<string>mach_kernel</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string></string>
<key>Timeout</key>
<string>5</string>
<key>device-properties</key>
<string></string>
<key>Graphics Mode</key>
<string>1280x1024x32</string>
</dict>
</plist>netre meg azt hiszem nat-ot kell beállítani a vmware-ben, az osx meg dhcp-vel felismeri
-
Meta
tag
válasz passatgt #2341 üzenetére
Nekem Csabee segített.
"amikor hozzáadsz új virtuális meghajtót akkor beálítod oprendszernél hogy freebase, beálítod a procid gondolom két magos procinál a prefer modot bekell állítanod : intel vt-x or amd-v" Ezekkel a beállításokkal nekem működött nagyon szépen!
netre van valami megoldás? -
Meta
tag
Én most raktam fel a 10.5.2-t VMware 6.5.1 gépre sajnos nincs netem és a felbontást sem tudom átállítani 1024x768-nál nagyobbra.
-
passatgt
aktív tag
VMware-ben sikerült a telepítési képernyőig eljutnom, ahol a hátteren és a forgó kis színes kurzoron kívül semmi nem történik
-
passatgt
aktív tag
na, kipróbáltam, de a szokásos still waiting for a root device üzenetnél megáll
próbáltam az összes wikiben lévő boot opciót, de semmi
-
tlac
Topikgazda
na itt a helyes, ez már mindent tud:
{
"\UF729" = "moveToBeginningOfLine:";
"^\UF729" = "moveToBeginningOfDocument:";
"$\UF729" = "moveToBeginningOfLineAndModifySelection:";
"^$\UF729" = "moveToBeginningOfDocumentAndModifySelection:";
"\UF72B" = "moveToEndOfLine:";
"^\UF72B" = "moveToEndOfDocument:";
"$\UF72B" = "moveToEndOfLineAndModifySelection:";
"^$\UF72B" = "moveToEndOfDocumentAndModifySelection:";
} -
Fitz
csendes tag
válasz Nyugdíjas #2329 üzenetére
No para Régi becenév, és ugye, a fritz teljesen más jelentéssel bír...
Sajna, mindenkinek ilyen "jó" netje van. Akkor muszáj lesz megpróbálkoznom így, amennyire tudok.
Fel lehet tenni önálló rendszerként is elméletileg? Mivel amit az osx tud, az nekem bőven elég. Játszani nem nagyon játszom, csak filmek, zene, ilyesmik. -
Nyugdíjas
nagyúr
Egy particio van rajta, amin az OSx van
Fitz: Bocsnat, nem tudtam, hogy igy ragszkodsz a nevedhez (csak egy cimke, nyugi)
Ha nincs info, akkor ahogy mondtam, próba.A release-eket pedig nem nagyon tudom hogyan fogod igy beszerezni, én megmondom őszintén nem szeretnék egy kiszolgáló álomás lenni, pedig segitek szivesen,de igy kár minden nap jöhetne valaki DVD-t irni, és ráadásul, mind tudjuk, hogy a bőrömet viszem vásárra ezzel, szóval sajnos nem segithetek. De nem hiszem, hogy nincsen egy barátod/rokonod akinek normális netje van
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz passatgt #2324 üzenetére
Hááttt, ha jól tudom van egy Ati chipset ami alapból felejtős, nemtudom ez pont az-e,de nézz utána az első hozzászólásban
szerk.: Most nézem, hogy az Ati-t a VGA-ra értetted, amivel nem is lenne gond,de ez a lap VIA chipsetes, amivel már inkább lesznek komoly gondjaid (nem is értem mi visz rá valakit egy VIA-s lap megvásárlására )
Azért nézd meg a Hardware Compatibility list-ben,de igy hirtelen nem sok jót jósolok
Fritz: Szintén az első hsz.-t javaslom áttanulmányozni, ha még nem tetted. Ha nincs ott semmi info a gépedről, akkor meg meg kell próbálni, még mindig bejöhet
[ Szerkesztve ]
-
Fitz
csendes tag
Sziasztok!
Régóta szemezek egy Apple géppel, de valószínűleg soha sem lesz rá pénzem, meg igazából nem is tudom, tetszene-e az OSX, így a segítségeteket kérném ezügyben. Egy ASUS F3jr- AP056 laptopom van, erre szeretnék felvarázsolni egy OSX-et. Itt [link] olvasható, hogy mik vannak benne. (Nem akartam spammelni az oldalt, hogy mindent beírok, bocsi) Szerintetek ezen futtatható lenne? (Google-n keresgettem jó ideig, de ennek a típusnak kompatibilitásáról semmit nem találtam) Valamint valaki tudna egy olyan elérhetőséget, ahonnan letölthető egy relase? Ugyanis elég lassú netem van (1M/128.. :S), és a rapidshare-s letöltés iszonyat hosszú ideig tartana. (Bocsi, ha noob kérdéseket tettem fel, de zöldfülű vagyok ebben a témában)
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv,
Feri.
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Szerintetek egy MSI K9VGM-V / AMD 5200+ / 1gb DDR2 / Ati HD2600Xt/ 250GB Samsung Sata2 kombóra megpróbáljam feltuszkolni?
Vagy alapból amd/ati párosítás miatt felejtős
-
tlac
Topikgazda
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz mackrisz #2320 üzenetére
Butaságokat beszélsz, ugye tudod
Szerencsés vagy, hogy a te konfigodon éppen ilyen könnyen ment (hozzáteszem, pl. nekem sem volt vele különösebb bajom, nekem is felment könnyedén, miután már tudtam melyik release-ből, melyik kernel kell nekem), egyből eltaláltad a neked való kernel-t is ezek szerint. Szerencsés vagy, örülj neki,de ettől még akinek nem pont ilyen "egyszerű" a konfigja OSx86 szempontból, az nem bonyolit túl semmit, és nem is kevésbé okos/ügyes, mint te
-
mackrisz
csendes tag
Szerintem nagyon túlbonyolítjátok a dolgokat. Nekem az iDeneb 1.3 (osx10.5.5.) minden különösebb gond nélkül feltelepült, kb két hete, és azóta is stabilan megy. A telepítésnél egyedül a PS/2 optikai egeret (Samsung) nem sikerült működésre bírnom (azóta sem). Simán leformáztam a volt NTFS XP partíciómat Mac Journaledre, majd a Customize menüben mindent kipipáltam, amit szükségesnek tartottam. Ezt nem kellett volna, majd a 4. telepítésnél csak a Speedstep kernelt, és az nVidia videókártyához tartozó drivert 128MB pipáltam ki. Azóta megy minden ahogy kell. Egyedül a hangot kellett utólag telepíteni, de az sem volt macerás, elsőre ment. Egyebként én egyszerre használok PS/2 egeret és billentyűzetet. Egér igaz nem optikai, de megy. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hátha seítek vele.
Ja és a Software Update is működik .[ Szerkesztve ]
-
PH 5.5
aktív tag
válasz revezehun #2317 üzenetére
Sajnos más tippem nincsen, mert nekem nem volt még ilyen problémám (külön vinyón vannak a rendszerek), ezért nem is ástam bele magam a témába.
A Vista topic-ban biztos tudnak segíteni.- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
nlq
aktív tag
Sziasztok!
uj vagyok itt a forumon...
elolvastam az elso hozzaszolast (meg az utolso nehanyat)
szeretnek valami release-hez hozzajutni...
ha valaki tudna valami tippet adni personal uzenetben (esetleg egy torrent file formaban emailban) azt nagyon megkoszonnem!(ha torrent filet kapok, akkor 1:10 es seedig megseedelem szivesen neki)
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
üdv.
ha valaki majdan a régi plexis monitort szeretné PC-n használni (d-sub/dvi) akkor milyen átalakítóval tudja ezt megtenni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
PH 5.5
aktív tag
válasz Froclee #2311 üzenetére
Szerintem stock kernel-lel raktad fel a rendszert, azért nem megy a ps2 bill, legalábbis nálam ez volt az oka. Próbáld meg valamelyik módosított kernelt, például StageXNU, vagy szerezz be egy usb billentyűzetet.
A vistádat úgy van esélyed rendberakni, hogy vista dvd-ről boot-olsz, aztán nyomsz neki egy javítást. Ezután viszont már nem sok esélyed van az osx elindítására.- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
Froclee
őstag
Na feltettem de van egy kis gond. Miután újraindult telepítés után a BIOSba ezt írta ki: HFS+ partition error. Megpróbálok cd-ről bootolni, ekkor bejön hogy regisztráljak az apple.com-on csak van egy kis bibi. Nem működik a billentyűzet Mit tegyek? Most sehogy nem tudom használni a gépet
-
kolilali
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy frissítettem a rendszerem 10.5.2-ről 10.5.5-re. Minden ok csak nem tudom a gépet kikapcsolni,csak restart ,kijelentkezés működik. Valami megodás? köszi.
-
tlac
Topikgazda
ha betudod állítani a lapon az ahci-t, akkor a sata-hoz nem kell semmilyen driver pluszba, egyébként az ichx fix-et jelöld be
szerintem mást ne is ikszelj be, ha így felmegy rendesen, aztán utólag lehet még a többi cuccot beállítani
valószínűleg minden rendesen fog majd a végén menni
Egonoge:
még talán az 1280x1024 is, de a wide-os felbontások nem, ahogy olvasgattam...
-
Adix
csendes tag
Sziasztok!
örülök hogy ráleltem erre a topicra. Remlem tudtok segiteni nekem. Az iDeneb féle1.3-as OSX telepitéséről lenne szó.
Konfigom:
P31-DS3L alaplap
ALC888 Hanggal
Core2Duo E6750 proci
2048MB 1066MHz Kingmax
9600GT 512MB VGA
Samsung 200GB sATATöbbszöri próbálkozás után sem indul a rendszer. Van hogy a boot felénél restart-ot kér és ezt ismételgeti, más patchek választásakor egy "bahjatni tilos" tábla jelenik meg az alma fölött. Egyszer már elindult, de csak safe modban, viszont Ethernet működött
Meg tudnátok mondani hogy a fenti konfighoz melyik patcheket jelöljem be a costumize alatt és miket kell mindenképp bejelölni?
Nagyon szépen köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Riasztó topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- Delta Force (2024)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest