- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Kavinton75 #999 üzenetére
Amiket mondtam, azokat kipróbáltad?
-
Kavinton75
senior tag
Sziasztok, Lenne egy kérdésem, volt egy Gateway laptopom, amire felment az OS X (Kalyway 10.5.2) és szépen ment is, még hangot is csináltam rá. Amúgy ebben egy 80 GB-os SATA vinyó volt. Ezt odaadtam a bátyámnak és most vettem egy Acer Aspire 5315-öt, amiben elméletileg szintén SATA 120 GB-os vinyó van.
A problémám az, hogy amikor szeretném a vinyót Journaled-ra formázni, akkor nem látom a vinyót, csak a Kalyway 10.5.2-es lemezt.
Ha a terminal-ba megnézem a "diskutil list"-el, akkor ott látom a vinyót, de a partícióknál lefagy.
Jelenleg 2 particiom van az egyik FAT32 (erre menne az OS X) a másik meg jelenleg unallocated (mert már volt NTFS XP-vel is, de már azt is töröltem).
Ugyanez volt a régi laptoppal is amikor az iAtkos-t akartam felrakni, de a Kalyway felment.Lenne esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Miért nem látom a vinyómat?
Ha valaki megtenné, hogy felhív vagy dob egy sms-t telszámmal, akkor azt visszahívom.Please help
Előre is köszönöm.
Attila -
Nyugdíjas
nagyúr
Ámátőr kérdés lesz,de láttam olyan screen-eket, hogy a maghajtók neve alatt látszik, mennyi a szabad hely rajtuk. Kerestem az opciót, de nem lelem. Hol lehet ezt beállitani?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kezd nagyon korrektre összeállni a cucc.
Jelenlegi következő munkafolyamat:win-es vegyes hlózat... Látom a hálózatban az adott gépet,de csatlkozni nem tudok. "Failed to connect"-el köszön el minduntalan.
Ötlet? -
infectedmann
őstag
Itt nézd meg a Leopard Guided Tourt->
http://www.apple.com/macosx/guidedtour/Én pár nap használta után mondom, hogy ez nem paraszt vakítás.
Miben jobb? Stabilitás. Teljesítmény. Jah azt nem tudom, hogy ki mennyire tudja, hogy az OS X 10.5.x Leopard 64bites
Tehát nálam ezért is előnyben van.
Mióta használom azóta komolyan ujjászülettem, nem is hiányzik a win egyáltalán. -
_Blank_
senior tag
ezt már Leo alól írom, nagynehezen fölszenvedtem..
viszont ahogy infectedmann írta a blogjában, hogy utolsó lépésként Acronis-al aktiváljuk a két partíciót, na ez nem jött össze..
because..Acronis has detected unsupported hard disk drives. Acronis does not support Windows Dynamics Disks, EZ-Drives, etc.
ezzel most mit lehet kezdeni? hagyjam így?másik problem, hogy nem tudom beállítani a monitorom natívját 1280*1024, csak 1024*768-at. pedig elvileg jó drivert raktam fel, erre jó volna valami megoldás.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem gyorsabb, sokkal biztonságosabb, és bár hasonlóan "eye-candy", de nekem mérföldekkel jobban bejön a vizuális világa, mint a vistáé
Másik, hogy azok a fícsörök,amiknek egy részével próbálkoznak a Pistában,de csak azt érik el, hogy idegesitő, itt remekül működnek. Meghát Spaces, ésExposé nélkül sezrintem itt senkinek nem élet az élet. Ajánlom, hogy az apple.com-on nézd meg a Leopard Guided Tour-t. Elég szépen bemutatja ezeket a hasznos funkciókat. persze márketing,de még ezer videot lehet találni a neten az OS-ről működés közben.
Nekem régebben is volt PC-n OSX, most megint belevágtam, és újra nem bántam meg. Igazából taln azt mondanám, hogy leginkábbe gy próbát megér. Kipróbálod, és te magad eldöntöd, hogy bejön-e...
Windows-t fel tudod melléje dobni, szóval nem kell véglegesen lemondanod a játékról sem -
FefeeX
veterán
Miben jobb ez a cucc mint az új Vista borzalom (x64 SP1)?
-
cobra86
csendes tag
Sziasztok! Bebootoltam az Inteles Leopard 10.5.1 verziót dvdről és el is indult a telepítő, de ahol ki kéne választani a meghajtókat, oda nem nem jönnek be a lemezek vagy aminek kéne lenni! Leformáztam FAT-ra, de így se lett jó!
Segítséggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #975 üzenetére
Na igen, az update után nekem is megszűnt működni a QE, de ezt egy nvidia driver újratelepítéssel könnyedén orvosolni lehetett. Ajánlom az ANVInstallerV.41 nevű csomagot, amit pacifist segítségével feltelepítesz, és máris megoldódik a problémád.
Én ezeket az elemeket telepítettem. Nem tudom, mennyi memória van a 8400-asodon, de kiválasztod a hozzáillő nvinject-et a choice46 csomagból (nálam ez 320 volt) és már mehet is. Újraindítás után viszontlátod a QE-t és egyebeket -
Nyugdíjas
nagyúr
Nah, kis esti rágódnivaló a szakiknak:
Mégsem oly' felhőtlen a boldogság,mert ajszem a VGA-mat nem jól kezeli a cucc(jelenleg egy 8400GS-el helyettesitem a 88GTS-t). Spaces is "szaggat", iMovie is nyafog a Quartz Extreme-ért, és ami a leggázosabb, hogy se VLC, se QuickTime, se MPlayer nem játszik le videót. VLC quited unexpectedly-ve elszáll, MPLayernek csak nincsen képe ugy simánRemélem orvosolható. Leo4All alatt nem volt ilyen problem...
-
Nyugdíjas
nagyúr
El sem hiszem,de működik a 10.5.3
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #972 üzenetére
Nah, gondoltam akkor már frissitsünk csúnyán agyon mindent
Hiba volt..
Sebaj! Legalább feldobtam a Kalyway-t, és már most jobb ,mint a Leo4AllViszont a 10.5.3-at is megprószálom már akkor. Hogy is volt az?
Olvasom vissza a topicot közbe,de ez a restart, meg update -v, ez hogy is va'?PH5.5: Neked ment fel gond nélkül a combo update, ha jól rémlik... Hogy csináltad?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igen, én is nézgelődtem
Hanyagolom is a fordirás felrakását.
Más gondom van: iLife szoftverek közül több is(Garage, iMovie pl.) quited unexpectedly-vel köszön el. Remélem valami tipikus,amit csak én lámáztam el. Nem nagyon szeretnék iLife nélkül élni
szerk.: Másik release, GarageBand elindul,de a legfontosabb, az iMovie még mindig nem
-
infectedmann
őstag
Húúú.
Elkeserítő amiket beszmac -en olvastam. Azok a fordítások. LOÁL
Ezek láttak már valaha angol szótárt? Értelmező kéziszótárt? Vagy valamit?
Amiket olvastam fordítások (angolról - magyarra fordított menüpontok stb.) mind zagyva blabla. Értelmetlen. Infórmációmentes nyers fordítás. -
infectedmann
őstag
Tehát most mi van ezzel a magyar OS X dologgal?
Ez a frissítéses dolog miben jelentkezik, lehet tudni?
Átnézek közben beszmac -re is hátha találok valami info -t. -
cobra86
csendes tag
Sziasztok! Bebootoltam az Inteles Leopard 10.5.1 verziót dvdről és el is indult a telepítő, de ahol ki kéne választani a meghajtókat, oda nem nem jönnek be a lemezek vagy aminek kéne lenni! A gépen egy virusos Xp van telepítve jelenleg! Segítséggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
PH 5.5
aktív tag
-
PH 5.5
aktív tag
Azért vannak még fejlemények azóta
A pacifist említésével bogarat ültettél a fülembe, belenéztem azzal, na akkor már tisztán látszott, hogy valószínűleg nem települt fel teljesen, mivel egy részéhez admin jog kell, azt meg ugye nem kapta meg telepítéskor. Na, akkor legyek én a kísérleti nyúl, ráeresztettem pacifist-tel, minden jog megadva, lesz ami lesz. Jó darabig elmolyolt, megcsinált mindent, újraindítottam. Kicsit izgultam, de immáron egy szinte minden részletében magyar rendszer fogadott, csak hosszas keresgélés után találtam néhány angolul maradt dolgot, maga a rendszer pedig teljesen stabilnak tűnik.
Úgyhogy kösz a tippet -
_Blank_
senior tag
válasz
infectedmann #956 üzenetére
már olvastam a blogodat
akkor először win telepítés majd osx installáció.köszi! kiproszálom, ha ez az öböl nem lenne ilyen lassú már szúrnám is..
-
infectedmann
őstag
Leo4All sztem megfelelő lesz. Nekem is az van fenn.
Én úgy csináltam, hogy az XP -nek hagytam 15GB helyett, a többi az OS X -é.
XP partíció lehet NTFS, de az OS X -é FAT32 legyen.
DualBoot megoldás:[I]Az OSX telepítőDVD-n levő chain0 file-t másoljuk be a Windows root(c:/) partíciójára, majd a boot.ini végére szúrjuk be a következő sort:
C:\Chain0="Mac OS X86"
Miután ez megvan elkezdődhet a telepítés.
A telepítés befejeztével választani tudunk magunknak oprendszert![/I]Írtam nemrég egy blogbejegyzést, a végét érdemes elolvasni:
[link] -
_Blank_
senior tag
válasz
infectedmann #954 üzenetére
elsősorban tőled kérdés mert xp és osx is fent van nálad.
tehát ennek hogy álljak neki hogy mindkét rendszer elérhető legyen? valami boot-menüben lehessen választani a kettő közül. csináljak két külön partíciót fele-fele arányban mindkettőt fat32-re formázva és install?bár lehet egyszerűbb lenne osx alól virtuális géppel xp-t nyomatni..
ez Leo4All-10.5.2 Universal AMD/INTEL[SSE2/SSE3] a riliz okés?
az iAtkos 10.4.10 Tiger gond nélkül fut a gépemen.. adatlapom..
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
infectedmann #951 üzenetére
Sajnos nem valószínű, hogy AMD-n működik: "kalyway hackintosh10.5.3 combo update for sse3 intel only !"
Láttam egy ilyen nevűt: "leopard 10.5.3 AMD only READ WARNING", ez talán megér egy próbát. -
Trava
tag
Hogy mások is megtudják
: the pirate bay.
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
m0h0senator #948 üzenetére
Privátban küldtem egy linket
-
PH 5.5
aktív tag
Megtörtént a sikeres update 10.5.3-ra +9.3-as kernel. Érezhetően gyorsabban indul a rendszer (bár eddig sem volt lassú
). A Kalyway combo update-et használtam, ami tartalmazza az új kerneleket is. Kicsit izgultam, mivel nekem most nem Kalyway verzió van fent, hanem Leo4all, de nem volt semmi probléma. Úgyhogy, kedves vállalkozó kedvű "sorstársaim", kalandra fel!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #944 üzenetére
Régóta buzgerálja a csőrömet, hogy lehet egy msik release-el kellene megkinálni a vasat. Asszem rá si szánom magam egy Kalyway-re...
Hátha...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jövök én is panaszkodni
Nekem meg a VLC megy mostmár tényleg az agyamra. Használ valaki mást?
Megpróbálom újra feltenni,de nagyon nem jó jel,ha ilyen problémák vannak -
m0h0senator
őstag
Nem tudom megcsinálni hogy ne a 0 helyén legyen a hosszú í. Letöltöttem amit Don Vittorio ajánlott, de valamiért nem okés a dolog. Pedig még újra is indítottam.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #940 üzenetére
Mi a "másik kacsa" az Adium mellett?
-
infectedmann
őstag
Írtam tegnap ablog bejegyzést -t a sikeremről
Hirdetem az igét -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Don Vittorio #938 üzenetére
Mit használsz helyette?
MPlayer lenne jó valami korrekt frontend-el,de nem találtam OSX-re való verzsönt...
Mármint a frontendekből... Pl. SMPlyer, vagy KMPlayer-re gondolok...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem VLC szokott gyakran rakoncátlankodni. Semmi különöset nem csinál, csak néha ilyen unexpected error, vagy más error,de ki sem lép, csak igy "elhibázgat magában"
Illetve örök kérdésem: Egy jó video konvertáló program ami kicsi,e gyszerű, sok formátumot ismer? Próbálkoztam egy pár versenyzővel,de nem nagyon nyerték el tetszésemet
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #935 üzenetére
Akartam mondani.
-
infectedmann
őstag
Soft Update segített
-
infectedmann
őstag
iMovie ilyen hibával köp szembe:
vmi tipp?
Minden iLife progi megy, csak az iMovie nem -
infectedmann
őstag
válasz
Don Vittorio #932 üzenetére
Meglássuk
Felteszem a NeoOffice -t. Tesztelem egy ideig aztán ha bejön akkor marad. -
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #931 üzenetére
Még leginkább a NeoOffice-szal jársz jól.
-
infectedmann
őstag
válasz
Don Vittorio #930 üzenetére
Ha az Office nem válik be OS X alatt alternatívának jó lett volna
Ha így, hogy van megoldás a hosszú ó -ra így már lehet nem kell iWork. -
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #929 üzenetére
Van, de fagyogat, és minek, ha Office-ozol?
-
infectedmann
őstag
válasz
Don Vittorio #928 üzenetére
Köszi a helpet meg mindent.
iWork -ről senki sem tud nyilatkozni ?
Ha nem akkor átnézek beszmac -re. -
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #926 üzenetére
Az office-szal az van, hogy sem a 2004, sem a 2008 nem úgy néz ki, mint a 2003 és a 2007. Tehát fura lesz. Plusz nem megy 10.5 alatt egyiken sem a hosszú ó.
Ezekre két megoldás van:
a) NeoOffice, ami jó, viszonylag gyors, de még a régebbi Office-ra hajaz a menürendszere és működése
b) A mexokás, és EZ a csomag megoldja a hosszú ó gondját.iLife jó, csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni róla, azzal együtt, hogy az iMovie butább lett tudatosan, mint a 2007-ben volt. Nyomják az embereket a félprofi szoftverek felé.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #926 üzenetére
Office2004-et használok
-
infectedmann
őstag
válasz
Don Vittorio #925 üzenetére
Valszeg
Mind a két csomag más-más nyomtatókhoz jó.Adium kérdés: Van valami plugin amivel normális meg lehet jeleníteni ezeket a WLive MSG alatt színezett neveket? Kicsit idegesítő
Ha nem akkor lehet inkább megpróbálom az aMSN -t.Amúgy az elején mikor konfigoltam a netet nehezen akartam megérteni, hogy először restartoljam a routert és csak utána lesz net
Para volt egy kicsit, hogy feleslegesen vettem a WiFi kártyát
Estére lejön az iLife mac az Office 2008 for Mac.
iLife -al kapcsolatban van valami tapasztalat? Műxik rendesen?
Office 2008 vagy iWork? Ki mire esküszik?Több kérdésem nincs
u.i.: Ez a Mail egyenlőre nem igazán szimpi. Nekem elsőre eléggé körülményes volt a beállítása. Lehet inkább Thunderbird -özök.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #924 üzenetére
Gondolom, ez a csomag az.
-
infectedmann
őstag
válasz
Don Vittorio #923 üzenetére
Köszi a helpet, de már találtam driver -t
http://www.linuxfoundation.org/en/OpenPrinting/MacOSX/foo2zjsitt van még egy driver csomag:
http://gimp-print.sourceforge.net/Amúgy meg van a WiFi kari, úgyhogy már OS X alól netezek
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #922 üzenetére
Van egy csomag, amivel olyan nyomítókat lehet beüzemelni, amik nem "igazi" PCL vagy PS nyomítók, hanem olyanok, mint a Tied is. Kollégám leszedte valahonnan, amikor beüzemelte az egyik Macünkre a Samsung ML1610-et.
Megkérdem tőle. -
infectedmann
őstag
válasz
m0h0senator #921 üzenetére
Ahogy elnézem nem igazán Mac kompatibilis az én nyomtatóm
-
m0h0senator
őstag
válasz
infectedmann #920 üzenetére
Háát itt vannak driverek: [link]
csak beírod mi kell és kiköpi a választ!
Közvetlen csatlakozás..? mert akkor csak install és kész.
-
infectedmann
őstag
HP nyomtató beüzemelésben segíthetne majd valaki
HP Laserjet 1018.
Milyen driver kell hozzá etc. etc.Meg még annyi kérdés, hogy TV Tuner beüzemelésre van esély?
HAUPPAUGE - WinTV HVR1100 PCI hibrid tuner
Állítólag EyeTV -vel mennek az Hauppauge cuccok. Tudtok erről valamit? Vagy próba cseresznye? -
m0h0senator
őstag
Működik az összes hp nyomtató hálozatokon kersztül meg printszeveren keresztül..jó ez ment xpn is csak ott 2 óra volt minden itt meg 10 perc köszönöm osx
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #916 üzenetére
Én is láttam, majd este lavórszinü betesztelem... Nekem kellene, mert nem hagy nyugodni, hogy nem megyen a tuning, és elvileg valamelyik frissités előtt ment...
Arról van info, hogy milyen release-ekkel működik? Vagy nagyjából mindel?
Bale_E: Érdekes,mert skype alatt pl. működik,de macam abszolút nem detektálja. De pl. mikrofonként szinte minden ezt állitja be alapértelmezettnek, szóval valami van, látja az OS.
-
m0h0senator
őstag
válasz
infectedmann #916 üzenetére
Az a 4xx megás fájl..? Igen azzal én is talákoztam...háát most nekem egyenlőre működik meg ismerkedek vele uh nem kísérletek...
Nyugdíjas: Megy a kamera vagy még nem próbáltad?
Don Vittorio: Melyik Macfuse-t tegyem fel? A legújabbat?
-
infectedmann
őstag
Megjelent a 10.5.3., kb 70 update
Software updaten keresztül NEM megy. Kell a combo update: http://www.apple.com/support/downloads/macosx1053update.html
MIELŐTT felrakod
1.) Nyiss egy Terminált (Application)
beírod:sudo -s
(jelszót kér, megadod)
beírod:
while sleep 1; do rm -rf /System/Library/Extensions/AppleIntelCPUPowerManagement.kext; done
2.) Futtatod a frissítést, de a végén NEM Restartolsz!
Mikor végez a telepítő, és megjelenik a Restart gomb, nem indítasz újra, hanem
visszamész a terminálba, megnyomod a Ctrl+C (Control+ C) gombot, hogy lezárt az utasítástMajd ezután beírod:
nano /System/InstallAtStartup/scripts/1
A "Dont Steal Mac OS X.kext"-et átnevezed "dsmos.kext" -re!
(A CTRL gombal utasítasz, CTRL+O a mentés)Újraindítasz "-v" paraméterrel, tölteni fog, és mikor látod, hogy a MACH_REBOOT megjelenik, egyből újra is indul, ezután indíts ismét "-v" -vel! Ennyi.
Én még nem próbáltam. Van akinek megy:
http://images.netbag.hu/20080529/14140121483.pngHa valaki megpróbálozik vele várom a tapasztalatokat.
-
Nyugdíjas
nagyúr
DiskOrder-t ismeri valaki behatóbban? Nincsen benne valahol olyan fícsör, hogy sorba lehessen rakni,ha sok másolási művelet van? Mint TotalCommanderben F5+F2-vel?
-
infectedmann
őstag
válasz
Don Vittorio #910 üzenetére
Oks. Felvésem. Este próba.
Még jó, hogy van Pendrive -om. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Don Vittorio #910 üzenetére
Nah, ezzel kapcsolatban nekem is elkélne némi info,mert szivok itt az NTFS-es meghajtóimmal
Amúgy nemtom' észre-e veszitek, hogy felpörgött a totyik
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #909 üzenetére
Ahogy mondottam, NEM a Paragont kell feltenni, hanem azt, amit küldtem linkben. MacFuse, majd NTFS3G. Onnantól minden menni fog.
-
infectedmann
őstag
válasz
Don Vittorio #904 üzenetére
Köszi az info -t
Nem tudtam, hogy az Airport -ban ez a chip van
A lényeg, hogy 101%, hogy műxeni fog. Karaly.Lenne egy kérdésem. Feltettem a Paragon NTFS for MAC OS X -et, és azóta nem látja az OS X az NTFS partíciót
Pedig a progi arra szolgálnak, hogy írni is tudjam nem csak olvasni
Mondjuk az 7GB szabad hely ami a win partíción van nem fog hiányozni, csak érdekességként megemlítettem. -
Don Vittorio
őstag
válasz
m0h0senator #907 üzenetére
Működik a printszerveres nyomtatás.
-
m0h0senator
őstag
Print szerveren lévő nyomtatót meglehet neki adni? Mert eddig csak a közvetlen hálózatra csatlakoztatott hp működik de az hibátlanul.
Az is hp drivere már itt csücsül a vinyón. Xp alatt úgy kellett installálni h közvetlen rákötni a gépre majd install majd vissza a print szerverre és ip-t adni neki. Lehet h itt is így megy majd?
-
Don Vittorio
őstag
válasz
m0h0senator #905 üzenetére
Ja, a Macammal vagy ezret ismer.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Nyugdíjas #903 üzenetére
Oksi doksi
Na most ugye nekem a kalyway van fennt és van egy quickcam messenger plus-om.
Az aplications mappában találtam egy olyan mappát h Koolsofts és ott volt egy camera driver amit feltettem majd működött. De az apple honlapján is láttam camera drivereket uh sztem ott is lehet próbálkozni.macam a neve.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #901 üzenetére
Föl se kell rakni, élből megy, mert az Apple gyári Airportjában is ugyanez a chip van.
10.4.0 még nem ismerte, 10.4.8 fölött már élből ment, és hát a 10.5.2 is fölötte van... -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
m0h0senator #902 üzenetére
INkább aztat mondjad megfele, hogy tudtad a logitech webcamot működésre birni. Nekem már csak az maradt hátra...
-
m0h0senator
őstag
válasz
infectedmann #901 üzenetére
hülye válasz: Szerintem nem baj
hp nyomtatóhoz keresek ma este drivert
-
infectedmann
őstag
Egy hülye kérdés:
Az gondolom nem baj ha előre feltettem az Asus WLan kártyához a drivert?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest