- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bery08
csendes tag
Helló mindenkinek!
Sokat olvasgattam vissza, de sajnos elég láma vagyok a mac témához.
Felraktam a mac-et (MAC OSX 10.4.6) a telepítő végigmegy de utána nem történik semmi... Valami olyasmit ír ki, hogy "Press any key to the first startup" de amikor megnyomok egy gombot, elkezdi darálni a szöveget, aztán újraindul és mintha misem történt volna kiírja megin... Az oprendszer külön partíción van, FAT32-es partíción van, és a telepítés hibátlanul végigmegy. Mindent ez az oldal szerint csináltam : "http://macosxpcre.extra.hu/"
Két napja szívok... Remélem tud segíteni vki!
Előre is köszi! -
C^^
őstag
Sajnos a monitoromon nincs DVI, így nem tudom kipróbálni. Viszont insanelymac-en azt írják, hogy működik a DVI, csak a 2. kimenetre rá kell dugni a DVI2VGA átalakítót, különben nem lesz kép. (Nekem az egész a 2. kimeneten van.) Viszont DualScreen nincs.
"melyik hackintosh-ra raktad fel?"
10.5 retail dvd-ről lett telepítve (10.5.1 kalyway alól), majd frissítve, és UInstallerrel lettek lecserélve a kext-ek. (Tehát gyakorlatilag Retail 10.5.6)Játékot nem próbáltam, de a képernyővédőn látszik, hogy hardveresen megy a dolog, illetve maga a GUI felület is gyorsabb. (És nem mellesleg működik a Time Machine, és a Sleep is.)
-
C^^
őstag
Jelentem, működik.
Gigabyte GV-R485-512H-B kártya, OS X 10.5.6Netkas féle driver pack, majd CycloneFr féle OpenGL.Framework, majd Screen Shake Fix (Nekem a Natit NO Powerplay féle megoldás működik.).
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
.dmg telepites problemamra ezt a megoldast talaltam.
Ha mindent ugy csinalok ahogy le van irva ezt irja ki a terminal-
jelszot ker de control + c-betut nyomok neki, mert nincs jelszo
gprs5e1bad71:~ pusztaimichal$
es nem tortenik semmi.
szerintetek mit csinaljak?
Udv
Misi -
PH 5.5
aktív tag
Ha jól látom, akkor a 10.5.7-es beta frissítésből piszkálta ki ezeket a drivereket Netkas kolléga. Már kezdtem örülni, hogy talán a zöld oldalon is hasonló fejlemények várhatóak, gyorsan körül is néztem, de csak ennyit találtam: "Netkas: no support for gtx 260/280/285/295 in 10.5.7 "
Ezek szerint egyelőre marad akkor a jó öreg vesa -
tlac
Topikgazda
hd48x0
vhol innen kezd érdekes lenni
akinek van ilyen kártyája az kipróbálhatná -
nekem olyanban kéne segitség hogy adott ez a wireless kártya gn-wp01gs .
Nah mármost ralink rt61 chip van rajta letöltöttem a ralink oldaláról az rt61 es mac drivert de nem müxik vaj miért?és hol tudom megnézni hogy egyáltalán látja e az op hogy ott van valami kártya valamelyik pci- ba
-
tlac
Topikgazda
-
tlac
Topikgazda
idő részben megoldva
az osx utc időt használ (a bios-ban nem a helyi időnek kell lenni), tehát a linux-ot és a win-t is erre kell állítani
linux-ot már átállítottampoweroff:
ugy néz ki bevált OpenHaltRestart fix, mert eddig mindig rendesen kikapcsolt és restart is okmisirulez:
nekem működik, viszont rémlik, hogy van fix az ilyen dmg-s problémára
bill: [link] -
qwertly
addikt
Szia nekem a vista van fent én most ha egyik winyón levő szabad helyet megformáznám erre feltudnám minden gond nélkül telepieni a iDenebet?Mert múltkor betettem egy régi winyót arra felment szépen de addig kikötöttem a rendszer winyót,nehogy valami gond legyen
.De most nem szeretném kikötni hanem a szabad helyre felinstallálni leopardot.DE nem tudom ekkor ö fel telepihenne nekem boot menüt amiből kitudnám választani,hogy melyik OP induljon el?Úgy képzelem mint amikor a ubuntut telepítjük a win mellé és berak egy grub menüt.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Vegre OSX alol irok...
Szoval toltottem le mozillat a gepre, ^Firefox 3.0.6.dmg.download^, ha rakattintok akkor lefagy mindenfele panikot ir ki
iDeneb v1.4 alatt ezeket valami speci modon kellene feltenni vagy a hiba az en gepemen van?
Magyar billt hogyan tudok allitani?Udv.
Misi -
tlac
Topikgazda
válasz
misirulez #2976 üzenetére
systemrescuecd
gparted-del szinte mindent meg tudsz csinálni -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Egyik winyómon amin próbálkoztam osx telepítéssel, az egészet leformáztam Mac Journaled-re és most vissza szeretném formázni fat32-re vagy ntfs-re de win alól nem tudom mert azt írja ki, hogy bad sactor az egész.
Ilyenkor hogyan tudom formázni?
Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki dobni egy linket, ahol szájbarágósan le van írva olyan n00b-ok számára is érthetően mint én, hogy hogyan is kell GRUB-ot használni, feltelepíteni, stb.?
Üdv.:
Misi -
qwertly
addikt
Úgy próbálom a leopárdot a vista mellé telepíteni,hogy elsőnek a vista alól felteszem a Acronis OS Selectort és disk directoral megformázom fat32 egy szabad helyet.És utána erre telepítem a leopárdot.Esetleg ha valakinek van javaslata szívesen veszem
-
qwertly
addikt
-
tlac
Topikgazda
válasz
qwertly #2968 üzenetére
elég ennyi vinyó, azt mondtam, ha telepítesz x vinyóra, akkor lehúznám az y vinyót
Az általad javasolt bootpartíciót létrehozhatom a 2 winyón?vagy megkel bolygatni a C meghajtót
azt hiszem megoldható az 1. bolygatása nélkül is, mert be lehet bios-ban állítani, hogy a 2.-ról bootoljon
(de ha a lap tud olyat, hogy menet közben kiválaszthatod, hogy miről bootoljon és ezt nem találod kényelmetlennek, akkor nem is kell a bootpartíció) -
tlac
Topikgazda
válasz
qwertly #2966 üzenetére
ha csak elsődleges partíciókat használsz, kicsi az esély, hogy elrontson vmit az osx
plusz én lehúznám a felesleges vinyókat is, csak azt hagynám, amire telepítek
érdemes telepítés előtt megcsinálni a partícióit is, ahova menni fog a hackintosh
ha egy vinyón lesz a win és az osx is, akkor az osx el tudja indítani
ha különbözőkön, akkor én egy elsődleges kis (kb 100 megás) bootpartíciót csinálnék, amire grub-ot raknék -
qwertly
addikt
Szia!
Gratula,hogy megtudat csinálni látom képbe vagy nekem lenne szíves tanácsot adni a notira vissza tetem a vistát és az ubuntut.Így a asztalin kísérleteznék de nem szeretném haza vágni a win partíciókat 2db winyó van az elsőn van win +2db elsődleges,ez teljesen be van lakvaa második winyón van még 50GB szabad hely a végén ide szeretném feltenni a iDenebet
.Múltkor betettem egy elfekvő 60GB merevlemezt de már ki is szedtem fel is telepítettem OS X ment is rajta igaz a tv kártya nem működött de azon kívül minden.Ide szeretném telepíteni a iDenebet megoldható ez biztonságosan és kitudnám induláskor választani,hogy melyik op induljon el?Köszi előre is
-
tlac
Topikgazda
kész!
4 elsődleges partíció:
1. ubuntu, reiserfs, ezen van a grub partition manager is
2. vista, ntfs
3. osx86, hfs+
4. data, ntfs
és gyönyörűen működik!ha már úgy is volt több példányban telepítve hackintosh, ezért elkezdtem kísérletezni, hogy menjen az s3 és restart is és sikerült összehozni
konfig:
Gigabyte 965P-DS4 rev1.0 C1 F12a
Core 2 Duo E8400 E0
2 x 2GB Crucial Ballistix DDR2 800cl4
Inno3D 7600GST 256MB
satas vinyó: Samsung HD103UJ
satas dvd író: Samsung SH-S203B
usb-s egér, billentyűzetosx:
ideneb 1.4 (10.5.6)
vanilla kernel
fixek:
hang: alc883
videokártya: nvdarwin 256MB
háló (marvell 88e8053): ehhez nem kell semmi plusz, az alapból feltelepültet kell átírni
suspend to ram: acpi 10.5.6
restart: OpenHaltRestartegyelőre egy kis hibát találtam, hogy miután visszajön s3-ból kb 1 másodpercenként kijön egy kis tompa hang a hangfalból, ez elmúlik, ha lejátszok vmi hangot
kikapcsolást még nem tudom, hogy működik, régebben néha nem kapcsolt ki, de akkor még nem volt felrakva ennyi fix -
misirulez
senior tag
SZiasztok!
Most 10.5.2-vel próbálkozom (kalyway), még telepítés előtt itt akad el:
"AppleNForceATA not found
still waiting for root device"Valami tipp?
Üdv.:
Misi -
tlac
Topikgazda
Próbaképpen megcsináltam a trial boot-ot egy vinyóra és szépen működik is (egyelőre ez még nem a végleges, csak nem akartam kapásból átméretezni a partíciókat).
Adott 4 elsődleges partíció, ezek abban a sorrendben vannak, ahogy a vinyón is. Telepítve van már a linux és a win is. Grub-bal indítom őket. Osx-nek is meg van csinálva a hely, tehát már csak formázni kell.
Osx dvd-ről bootolok, megformázom a helyét és feltelepítem. Újraindítás után rögtön az osx indul, tehát az mbr-be beleírja magát, hogy ő induljon el. Hasonlóan agresszív, mint a win, mert magyarul felülírja a grub-ot, így ezt vissza kell állítani és a grub menu.lst-jéhez hozzáadva az osx-et, megkapjuk a működő trial bootos rendszert -
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Nekem is van egy OSX telepitö dvdm. Méghozzá ez: Mac OS X 10.5.2 Leopard Leo4All Vers.3 (Intel & AMD)
Pont ugyanaz a probléma mint Csabee kolegánál. Still Waiting For Root Device
Erre a gépre szeretném felrakni: Abit AN-M2HD, Athlon X2 4400+,Radeon HD3850 512, 2Gb ram, 40GB ATA HDD, Samsung SATA DVD iro
Sehogy nem megy fel. Probáltam egy iDeneb verziót is de azse jó. Pontosabban ezt: iDeneb_v1.4_OSx86_ISO
Milehet a probléma? Amugy nekem Vmware-ban se megy fel.
-
-
klambi
addikt
Helló
Mac és xp!
installnnál akadtak gondok, azt hogy toom megoldani, hogy ahc-s beállítással mennyen a mac meg az xp is, sokan mondtak boot menüt, kaméleonosat próbáltam, vele nem ment, milyen megoldás van erre, hogy mind a 2 oprendszer mennyen egymás mellett ,választható legyen a 2 oprendszer között...? -
qwertly
addikt
válasz
Pisztillus #2952 üzenetére
Szia!
Próbáltam de akkor meg nem volt kép,mu-commander tudom roorként futtatni?
-
válasz
qwertly #2951 üzenetére
Szia!
Próbáld ki úgy is, hogy a VGA-hoz nem teszel fel drivert! Nálam a próbálgatások során a HP6710s-nél ez volt a megoldás. (Ott meg más nem ment, konkrétan a wifi.) Lehetséges ok: az X3100-at is ismeri az OSX, mivel a MacBook-okban a vége felé előfordul ez a VGA is.
Filekezelőnek próbáld ki a mu-commandert is.
-
qwertly
addikt
Sziasztok sokszori ideneb telepítés után rájöttem ha videó drivernél intelböl 3100 telepítem akkor induláskor nincsen kép,de ha 950 teszem fel akkor van de nem tudom a képernyő felbontást átállítani 1024×768-rol 1200×800-ra és a dvd player sem megy
.De a feltelepített programok között találtam egy tákolt programot a neve OSX86Tools ez kilistázza,hogy milyen hardverelemek vannak a gépen és leszedi a hozzávaló drivert,mint a vista
.Sajnos amikor felajánlja,hogy a videó drivert leszedi és installálja utána induláskor már nem jön be a képernyő hanem kifagy ahogy ebben a fórumban mondanák kernel pánikkal
.Az a kérésem másoknak müdödöt rendesen ez a program?Fájl kezelőnek a Forklift próbálgatom ezzel miképpen tudnám rootként használni?
-
Frenky87
aktív tag
Üdv újra!
Most egy szűz OSX-ről írok, nem módosítottam semmit.
A változás annyi, hogy Sapphire X700 (256MB) van a gépben a 3450 helyett, mivel azzal úgy tűnik esélytelen a normális működés.Valahogy nekem nem akar menni a kext telepítés. Elmagyarázná valaki? Többször visszaolvastam már, de a Kext Helper b7-tel és a terminal-os megoldással sem tudtam összehozni.
Elvileg X700 működik, de ezt a patch-es megoldást nem értem:
http://www.insanelymac.com/osx86db/search?category=4 (ez alapján gondolom h működhet)
Az alaplapomon elvielg ALC883 van, ezt sem sikerült beüzemelni..
Konfigom az adataimnál. És LEO4ALLv3-10.5.2 van feltelepítve.
Szűz HDD-re telepítettem. Probléma max annyi lehet, hogy 12.6GB-os összesen, így a nagy update nem működik.(az egészhez hozzáteszem h sosem használtam linuxot, kizárólag ms rendszereket)
Köszi a segítséget!
-
-
tlac
Topikgazda
Újra próbálkozok a trial boot-tal egy vinyón (lin, win, osx).
A disk utility-t tesztelgetem, az eredmény elég borzasztó, nagyon rosszul kezeli az mbr-t.
Ha van kiterjesztett partíció és ez nem az utolsó, akkor nem lehet telepíteni.
Ha csak elsődleges partíciók vannak, akkor is érhet meglepetés, mivel rosszabb esetben ezek sorrendjét is megváltoztatja, amit egy win nem hiszem, hogy túl élne. Ez a cserélgetés akkor fordul elő, ha úgy hoztunk létre egy elsődleges partíciót, hogy előtte hagytunk ki helyet. Majd a következő elsődleges partíciót a kihagyott helyre csináltuk.
Gyakorlatilag teljesen újra kell particionálnom az egész vinyót, ha meg akarom rendesen csinálni. -
Csabee.
nagyúr
bármilyen verziót telepítenék fel.. nem megy! still waiting for a root device!
Hogy lehetne kilistázni a hard diskeket? vagy felkéne csatolni őket mint linuxnál? mi legyen a megoldás? Firewire errornál áll meg egyébként és utána still waiting!
Bios lett updatelve, letiltani nemlehet benne semmit! -
Takhanto
őstag
Tv tunerhez Osx-nek van saját progija?
-
Frenky87
aktív tag
Üdv!
Hol találnék normális kext-t ATi 3450-hez?
(Mac.OS.X.10.5.2.Leopard.Leo4All.Vers.3.(Intel.&.AMD) rls-t raktam fel)Kezdetnek az is elég, ha a felbontást 1280x1024-re tudom állítani.
Köszi!
-
qwertly
addikt
Sziasztok köszönöm az eddig segítséget amit kaptam a fórumban
.Ma délre megint feltudtam tenni a iDenebet sajnos még nem tudom a videót és hangot beállítani sajnos az még nem működik
.Most mielött elbarmolom és kinlódok félnapott vele az a kérdésem,hogy létezik-e a os x alá olyan mint a win alatt ghost így lementeném a hacintost és utána barkácsolhatnám nem kellene újra görcsömön a installálással
.
-
misirulez
senior tag
Izé 1.4, amit neked is linkeltem priviben tudod.
Beraktam a telepítő dvd-t arról bootolt a gép, bejött egy fehér háttér szürke almával alatta körbe-körbe töltött, majd egyszercsak leállt a dvdrom erölködése, és az alma közepén egy kis kör jelent meg áthúzva.
Többször is próbáltam utána mindig ez lett az eredmény.Szerk.:
Leo4all - LiveDVD-t várom már nagyon csak 4 nap, [link]Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam az iDeneb v1.6-ot, de nem sikerült.
Mielőtt letölteném az összes létező verziót, és végigzongoráznék, hogy melyik a jó, gondoltam megkérdezlek titeket, hátha valaki előttem ezt már megtette, és nélkülözni tudja egy-két napig a telepítő dvd-it, így sok időt spórolok meg és a T-mobile sem fogja letiltani a web'n'walk netemet.Szóval ha akad ilyen lovagias fórumtárs, pls írjon egy privit.
Üdv.:
Misi -
tlac
Topikgazda
nálam ugyan, mint win alatt
itt a kiosztásom, szinte tökéletesen megfelel a magyar win-esnektelepítés:
másold be a home könyvtárad/library/keyboard layouts-ba
vezérlőpultban állítsd be ezt a kiosztást (hungarian_tl)
jelentkezz ki és beezután még a módosító gombokon is változtathatsz és akkor pl megkaphatod a szokásos ctrl + v, c, l, t, stb gombokat
-
tlac
Topikgazda
konkrét problémám nincs vele, viszont ha megnézed, láthatod, hogy nem sűrűn jelenik belőle meg új verzió
egyébként utánanéztem és a hunspell-re épül, ami jó dolog, csak követni kellene ennek a változásait folyamatosan, bár a myspellx egyszemélyes projekt, úgy hogy nem sok mindenre lehet számítani... -
qwertly
addikt
Sziasztok sajnos sikerült tönkretennem a rendszert most újra telepetitem de csak addig jutok,hogy a nyitóképernyőn megjelenik,hogy nyomjam le a shift billentyűt itt kifagy a rendszer és csak forog a kis gömb
.Hiábba inditottam űja és adtam meg a -v akor is csak eddig jutok.Másik kérdésem lenne lehet eszeket a telepítő dvdket pendrivre feltelepiteni és.hogy arról bootoljak mert a szegény notimban levő dvd olvasó tönkre megy a sok nyüstöléstől.
-
slig
csendes tag
válasz
Csabee. #2900 üzenetére
Áh nem, Asusom van, az iDeneb azon is still waitingelt, az XxX viszont megy jól... Bár nem tudom, melyik XxX-et szedted le. Én megmondom, melyik a jó: XxX_x86_10.5.6_Install_Disc_Universal_Final
Nekem a kérdésem: Mi a kombinációja a jobbra-balra nyílnak? Ami winfosban alt gr í és alt gr y??
-
tlac
Topikgazda
válasz
qwertly #2912 üzenetére
lehet utólag telepíteni, ehhez előtte a rejtett fájlokat kell látnod, hogy megtaláld a dvd-n a cuccokat
hanghoz:
ha kiválasztottad azt a kext-et telepítésnél, aminek szerinted jónak kell lennie, akkor a "vezérlőpultban" állítsd be, hogy a kimenet a line out legyen0:
próbáld meg az í gombot -
qwertly
addikt
Sziasztok az asztali gép után végre a notira Dell inspiron 1525 is felment iDeneb 1.4
sajnos még van egy-két dolog ami nem megy vagy én nem tudom beállítani a leg fontosabb nincsen hang azt meg próbálhatom utólag a telepítő dvd feltenni?A videokártya drivert sem sikerült beállítani és az istenek nem találom a 0 billentyűt
ha valakinek van javaslata azt előre is köszönöm.
-
bbking
aktív tag
illetve mi a kext meg az efi studio??
(normális esetben nem vagyok ilyen láma, csak ez most nem az én szakterületem) -
tlac
Topikgazda
Az egér támogatott, fel is raktam a MS drivert, de egyik parancsra sem lép vissza a FF. A topicban linkelt progit láttam, de az fizetős és gondoltam felteszem a kérdést, hátha van ingyenes alternatíva is.
ff-re azt hiszem nekem sem sikerült beállítani (vagy csak trükközve), safariban szerintem működne
ff másképp kezeli ezeket a dolgokat...bbking:
próbálj másik hackintosh-t
-
bbking
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta szeretnék feltenni a notimra egy OSXet, most végre megvan a dvd és nem akaródzik, plíz HELP!
Msi C2D-s notim van ide-s vinyóval, van kiírva egy kalyway 10.5.2-m, elindul a boot, nyomom az F8at, sok kapcsolóval probáltam már, de valami nem akaródzik, a telepítő ablakig sem jutok el. Igazából bőbeszédű módban pörög-pörög, de aztán megáll. Hibaüzenetet nem látok, vagy csak rossz helyen keresem, nekem az az utolsó sor akár hibakereső, akár bőbeszédű módban, hogy kiírja az aktuális kernelverziót, fölötte sok sor és megáll egyszerűen. Sok angol leírást elolvastam már, nem egyből köhögök ide, de kezdek megcsömörleni... Mit tegyek, hogy kitaláljam mi a hiba, vagy tippek??
thx, to all, 4 help! -
Nyugdíjas
nagyúr
Hát igen, ténykérdés, ez az Office dolog elég zavaró lehet, engem szerencsére nem érint, amit kell, megcsinálom OOo-ban, nem sok mindenre van szükségem.
Inkább próbáld ki a Paragon NTFS-t, jobb, és már megbizható is, régen sajnos voltak vele problémák
Sajnos ez sem ingyenes
Látomis ott a menuben a Forward-Back parancsokat. És nem csinálja? Fura
-
dni
őstag
válasz
Nyugdíjas #2894 üzenetére
Nem lassú, de lehetne gyorsabb
Elsődlegesen Office miatt, mert a MAC-esen nincs hun spell, anélkül meg meghalok. De használom az Imgburnt is a BD lemezek edittálása miatt, és egy pár apróság, amire még nem találtam OSX alatt nekem tetsző megoldást. A 4gb memót az iPhoto, iMovie, FCE, miatt gondoltam, mert Ők azért szeretik fogyasztani. és nehogy szó érje a ház elejét
NTFS-re az NTFS 3G-t használom, ami az 1. hszben is van. Lehet Én is átrakom a fő vinyóm másik partícióját is HFS+ -ra.
Az egér támogatott, fel is raktam a MS drivert, de egyik parancsra sem lép vissza a FF. A topicban linkelt progit láttam, de az fizetős és gondoltam felteszem a kérdést, hátha van ingyenes alternatíva is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest