Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kigyi_23
addikt
A szerverek valós tudása lehet, hogy ennél nagyobb hiszen a játék simán megy nincs lagg, nincsenek gondok vele, ha már beengedett tehát biztosan nem hajtják ki a szervereket. A kérdés csak az, hogy a játék nem skálázható megfelelően vagy az AWS szutyka ez már megint. Az rendben van, hogy nem akarnak még 20 szervert beindítani, mert ki fog játszani rajtuk, ha lecseng az első 2-3 hét, de ez tényleg nagyon gáz egész nap látom a az emberek írásait. Én most kijátszottam vele magam, élveztem jó volt és tudomásul veszem, hogy 1-2 hét pihi is jöhet, ha nincs szerencsém amire folytathatom. Az viszont hétszentcség, hogy ezeknek én pénzt nem adok.
-
Daelion
őstag
Aki vett founder packot az játszhatott február 8 este -11 délután 2 közt. 'már ha be tudott lépni szerverre'
Most 18:00 lett volna a hivatalos nyitás mindenkinek de valami 'gondokba' ütköztek és aszonták, hogy pár óra és megoldják na azóta vár mindenki.
'jó kérdés mikor lesznek kész, érdemes Twitter oldalukat nézni pl'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest