Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nincs twitterem nem is szoktam vele foglalkozni!
Szóval köszönöm
-
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Sorry és köszi a kiigazítást!
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én is csak a login rewardokat szedem ki, meg elindítom a hajót.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
A Secret Dungeonon kinyultam

-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én is kaptam egyet
-
soo277
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
nice -
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Gratula!
Ezt a Gold Shop legnagyobb csomagjából szedted ki? Nekem eddig max 3K+ jött onnan. -
alakesh
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
ehhez hány áldozati bárányt kellett feláldozni?

-
Busterftw
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Epp neztem Steamen, hogy kb atlag stabil 1 milliorol kb 500k-ra csokkent az userbase.
Ekozben ugyanugy vannak gold sellerek, tehat sok jatekos tart szunetet/hagyta abba.Meg igy is szep szam.
-
alakesh
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én a múltkor a mokokos hollóknál láttam ilyen eszement farmot, volt tüzijáték rendesen... xD
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Amúgy mit botolnak ennyire?
1x-i gold rewardokat amit bizonyos questek adnak vagy mire mennek ezek, hogy ilyen sokan vannak?
Sajnos ez eléggé MMO betegség, én majdnem mindegyikben amit játszottam bele futottam ilyenekbe.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Csak egy jól begyakorolt koreográfia

-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Vótmá
-
soo277
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Most már úgy csinálom,köszönöm a segítséget nektek,majd még jövök
-
F34R
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
En egy masik jatek streamjebol ismerem imstarmi nevu streamert. O genshint is whalebe tolta... Bardal mar 1400 folott van. nem is ertem hogy lehet ez
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
YT-on szoktam nézni, még a start környéként megtaláltam valahogy.
Olyan koreai aki jól tud angolul, igazi kincs. -
soo277
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
köszönjük Emese

már kint vagyunk -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Van rendes speedhack?

Én még nem találkoztam velük. -
válasz
BoneDragon
üzenetére
~2 hét alatt (inflációtól függően) olyan ~10k-t fogsz bukni.
-
Altair77
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Még most is mennek a T1-T2 shard zsákok
-
Altair77
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha jól veszem ki a dolgot akkor egyedül mapoztál.Érdemes 4es partit keresni ahol mindenkinek van mapja,akkor plusz 3at tolsz a sajátod mellett.Amúgy most a legjobban a T3 matok eladása éri meg.Amíg megy le az ára megéri mert a sok hülye rushol Argosra.Meg a greater leapstone pörög 350-400g körül ami csak 1370-től kell.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Oké, ma lett meg a 600...
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Jah azokat a legendary mapokat én is néztem, hogy bidelnek rá rendesen amikor esik chaos rift végén még T1-ben is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
"Én ezt a 20k goldot az egész settre fél nap alatt szedtem ki secret mapokkal"
Erről írhatnál bővebben, mert szerintem sokunkat érdekelne
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én utálok marketet játszani minden játékban, kb a minimális szinten használom aztán közelébe sem megyek.
'inkább veszek mint eladok dolgokat'
Illetve mivel újra kezdtem Westen eléggé le vagyok maradva szal nálam gold farmolás nem nagyon opció már. 'tegnap este lettem ilvl 550'Royal crystal meg régión keresztül is átmegy, legalább annyi megmaradt nekem central szerverről azt ha már volt abból költöttem rá.
'Founder pack+ vettem 10 eurós packot 1x' -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én tegnap este kiszámoltam, kifejezetten drágán megy goldból.
Az alar ami szintén 20€ az 6400g, ez meg ~17000. -
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Berzerker
Mennyi lesz ez?
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Remélem tényleg olyan, mert kell pénz kenyérre

-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Bakker, ez nekem is tetszik

-
soo277
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Gyááá,megint kikő nyitni a buxát
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ellenben a Bard/Sorci elég ocsmány...
Mondjuk legalább ruha van rajtuk
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nah akkor annyiszor

A lényeg hogy itt még van sikerélmény...ott már nem nagyon
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem tegnap rakott ki ilyen ajánlott videót YT, tag felnyomja 25-re a fegyverét 1%-al.
'aszondja ott már nincs kisegítő +% ha fail van, marad a 1%'15 altot játszik elvileg, hát ja ez már az a szint aminek a közelébe sem akarnék így mai fejjel menni.
'2 hétig gyűjtötte a materialt elvileg és utána próbálta meg' -
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az elmúlt kb egy heti chaos/Guardian materiáljaimmal 1060ról, 1066 lettem...volt fail itt is gazdagon

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kadanra most hirtelen egyből beenged hogy megtörtént a botpurge.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Itt tartok most...
2-3 naponta megy fel az ilv 3-6ot...
Nagggggyon durva -
pimpi001
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
A szigetek miatt lett tobb ezer fragment, de leapstone-t eddig nemadtak. Na ralesek akkor erre is.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Annyira érthetetlen, hogy rögtön tudtad miről van szó.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hjaaa...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Gondolom sokan makróztak hogy a játék ne dobja ki őket.
Közülük sokan nem fognak visszatérni szerintem, mert kezdeni kellene előlről
-
Raysen623
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én vagy 4x kezdtem bele, először Vanilla végén-BC elején. Amit én beleraktam, azt mondjuk nem sajnálom. Amit sajnálok az a nem hivatalos megoldások voltak. Nálam is BfA volt a vége, hiába vettem meg a Shadowlands-et még az elején otthagytuk. Classic-ba is beleraktunk szép órákat, de annyi.
Lost Ark egyelőre nagyon tömény a sok tartalom miatt, majd még meglátom...
-
Raysen623
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Szerintem sokan megéltük... Mikor kezdted WoW pályafutásod?
-
Busterftw
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Van egy jo video a WoW temaban, Pandora's Box ami elmagyarazza a WoW tortenetet (hanyatlasat).
Ott vilagosan lathato, hogy az evek elteltevel hogy casualosodott a jatek.
Ez hibas osszeallitas? Mennyi olyan dolog volt WoW-ban, ami aztan kesobb barki szamara elerheto volt? Akar utazas, item stb. Ez teljesen normalis, mert valtozik a kozonseg es az igenyek.Nekem nincs gondom a bossokkal, en csak azt mondom, hogy van letjogosultsaga a kulonbozo igenyeknek. 20 "bena" jatekos miatt nem fognak raideket nerfelni.
Plusz ezek ugye azert kulonboznek, mert ezek tobbsege daily dungeon/raid.
Nem pedig egy nagy rohadt nehez endgame boss.
Itt T1-T2-rol van szo, honapokba teljen ezeket lenyomni?Ribi
"Simán nem lehet mindenkinek eleget tenni..."
Ebben egyetertunk, viszont ha a tobbseg valtozast akar valamiert, azt ne rendezzuk mar le azzal, hogy benak. Amikor itt daily T1 kontenrol van szo. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Amugy a wow-al szerintem lassan egy eve nem jatszok. Tobb dolog tetszik ebben a jatekban, mint ami nem, de igen, szamomra van par sokkolo, logikatlan eleme is, amivel eddig nem talalkoztam.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen egy ilyen forum csak fanboyoknak valo, egymas hatat veregetni… Aztan meg csodalkoznak par honap mulva, hogy megy lefele a jatek, mert hat mindenki elegedett a forumokon, nem ertik hogy mi a problema.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
A velemeny ettol meg lehet jogos, foleg egy MMO eseteben, ahol folyamatosan valtozhat a jatek, lasd wow.
Illetve lasd Lost Ark, a visszajelzesek alapjan maris jonnek a raid/dungeon valtozasok.
Ezzel szerintem nincs semmi problema es nem egyenlo a jatek szarozasaval.A hardcore reteg mindig is kisebb volt mint az atlag, plusz nekik ott van a legendary content.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Valtoztak az igenyek, foleg nyugaton. Tudom sokszor van emlitve, de szerintem a WoW alakulasa ezt jol szemlelteti.
40-es raidekbol lettek 5 fos raidek, boostok, minden konnyebb, minden casual inkabb.
Az embereknek nincs annyi ideje jatszani, illetve nem akarnak grindolni annyit.Nem arrol van szo, hogy elsore le legyen olve, de a jatek semmit nem segit, hogy megertsd par halal utan a mech-et.
A konkret boss peldanal pl, havert boostoltuk, akkor 1000 ilvl-el Tylatos kb 100-500-akat sebzett. Ebben a gearben vakon is letolnad az 580 lvl bosst, de nem mert wipe mech.
Ott alhatsz 1 percig elotte, akkor sem halnal meg mert +500 ilvl-ed van, de ha epp nem proccolt a 3 stack akkor ennyi volt
Ez szerintem pl nincs jol megcsinalva.D1Rect
A jatek 3 eves, de 2 hetes itt nyugaton.
Az uj jatekosnak nincs 3 eves tapasztalata vele. -
Ribi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Plusz a raid keresőben mindnenki supportott keres, bár ez nem meglepő. 1x próbáltam palával menni oda, igaz az csak alt és kb kicsit se ismerem, de elég gyors wipe lett guardianon. Szóval ha ez a tapasztalata másoknak is randommal akkor nem csoda az elkeseredés. Én akikkel általában megyek, egy support+gunlancer, szóval ki van nyalva a fenekem DPSként.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha nem goldsellerek akkor nonstop arról megy a vita hogy P2W a játék vagy nem...
Illetve a másik kedvenceim..."Where is tokiii", az "LFG Toki" és az "Add me for achi"...
Ha engem kérdezel, egyik sem jobb a másiknál. -
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Franc tudja, lvl 30ig nem érik el a globalt-t, ennek azért volt érezhető hatása.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az elejétől kezdve így tolom, hogy ne legyen hiányérzetem a maratoni koreai sorozatfogyasztás után.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az nem lenne baj, mert annyi fogalmatlan van, hogy fájdalmas.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ráadásul azt felejtik el az emberek, higy ez nem egy új játék, ebben elég sok évnyi tartalom van, irreális elvárás, hogy két hét alatt a végére érjenek.
-
pimpi001
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ubakker. Jokis szorakozas lessz ezeket megkeresni letolni
Thx -
Synaptic
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én azzal vetettem véget a további sirámaimnak , hogy egyszerűen uninstalláltam a játékot
. Bele sem merek gondolni mi lenne majd akkor mikor a sikeres enchant esélye 5% , vagy az alatti. Nagyon sokat nyomott a latban , hogy 2 hét kevés volt normális embereket találni. -
Raysen623
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igazad lehetett, mert estére rendbejött. Rühellem az ilyen kihagyásait a szolgáltatónak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem 120+ óra alatt talán 2 dc-m volt, (egyik mikro netkihagyás), de mindkétszer gond nélkül visszaengedett..
-
savior
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az alap poti az eladhatatlan. De lehet kraftolni olyanokat is, amik eladhatoak. Csak azt ki is kell fejleszteni (kutatni).
Valaki megtudna mondani, hogy ha a ghost shipen nem az instant resurrection-ra kattintok, hanem a masikra, akkor visszatudok menni a bosshoz?
-
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha eddig nem jutottál be, szerinten restartold a klienst.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nincs vele gond amúgy nem fröcsögök, jobban magával rántott ez mint a wow. Csak fura volt hogy mennyire haladsz az elején, és azt gondolnád hogy ez végig ilyen lesz. Aztán jön ez a küzdelem a level-ért, a t1 szigeteket végig toltam, 3 karakterrel szedem a c dungeont és tolom át a mainra. Igazán megszánhatna és átengedhetne

-
Busterftw
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Koszi, ez jo hir!
Ha jol latom a fejes az szombat este 6 magyar ido szerint? -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem már 90%-on is 3x volt fail, úgyhogy én bepótlom helyetted.
-
Synaptic
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem is téged 'gyanúsítottalak' vele

-
Synaptic
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez nem RNG ez P2W
-
bobalazs
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Erősebb géped van és lazábban tartja a 144et. Enyém nem is tud annyit FHDban. lekorlátoztam 100 fpsre Rivatunerban és 50%ra mászott vissza CPU. Sz'al az volt a gondja.
-
Synaptic
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Tegnap már lvl 10-re(gs500) is volt sok fail. Zabálja a köveket rendesen.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
És mi a tipp 530-ról 600-ra? Vannak gondok sok a fail (bár ahogy olvastam ez a legnagyobb szívás a játékban)

-
sith7
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mehet minden gear a vendornak vagy disenchant.
Örök kérdés ... eladni, vagy szétszedni ?
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Legfontosabbat kiemelném akinek gear problémája van.
Ha vége a sztorinak és kéri a 460 ilvl-t, ne kezdjetek el dungeonokban farmolni. Menjetek szigetekre questelni. Rengeteg T1 és T2 stone-t adnak pár percért cserébe. 1-2 óra alatt simán fel lehet húzni 460-ba és mehet a main quest folytatása. -
kigyi_23
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kösz akkor király már megtelt a ládám cuccal a 36. szintre
Este gazdaggá tesznek a vendorok vagy 100 ezüstöt is kapok érte talán 
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ja hát igen az úgy kellemetlen szitu.
Nekem az egészben talán annyi a pozitív 'szerencse', hogy mivel alig jutottam be játszani nem is tudtam túl komolyan haladni a karival. 'talán ha van 30 óra tényleges játékidőm többi mind várakozás volt sorban' -
Hrigh_77
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
A tegnapi karbantartás eredménye. Hogy a mm, és shop szerver ne laggoljon, kicsit letekerték az egyszerre bent levők számát. Ha már úgy is a q ban állsz, akkor legalább aki bent van, annak jó

-
Delávégá
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hétvégén egész napra oszlik el a tömeg, hétköznap meg ugye délután 3-4től egyszerre mindenki kb.
-
kigyi_23
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Óó délben már Zinneren 10800. voltam a sorban úgy zártam be azzal a lendülettel, hogy a monitor majdnem leesett az asztalról. Csak ránéztem, hogy hátha esetleg, de ez esélytelen.
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én is leírtam már külföldi helyeken/Youtuben is, sajnos nagyon sokan jöttek át New World után és egyből az van bennük hogy ez is biztos Amazon szutyka.
Nekem meg konkrétan ez az első Amazon publisher élményem szal nem tudok arra hivatkozni, maga a Lost Ark-ot meg 2014 óta követem meg vártam.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én gond nélkül beléptem elküldeni a hajót és ilyenek, de a Zinn-en már most 4K-s sor van.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
A ket "hivatalos" csatornat meg irja:
PlayLostArk es AmznGTom, csak ezek streamelnek aktivan.
Marcius 1-ig tart a dolog, szoval meg lehet ra esely. -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én tegnap este sikeresen beloggoltam, akkor láttam, hogy kb. minden használt nevemet elvitték már, amit MMOkban használtam az elmúlt 20 évben - még azt is, amire a google keresés csak rám dob ki találatot.

Azóta a classal bajlódom, hogy melyik legyen. Bard tetszene, de gameplay alapján kb. olyan, mintha én hárfáznék élőben, b*ssza a fülem.
Soulfistről olvastam, hogy nem a legegyszerűbb, de a dragonball feeling jó lehet. Aztán ott van a gunslinger, de ott meg ugye igazi zongorázás kéne a 3 skillbarral. Örülnék valami olyan karakternek, amivel nem kell zongorázni, elég volt az GW2ben a core engievel. Így most a queue alatt a deathblade / shadowhunteren agyalok.
Meg egy új neven. -
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hjaaa... Guildbe már 900+os is van...nem gondolnám hogy a fele akkora az felvágás lenne

-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Procyon.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Távoli asztallal most léptem be, sor se volt.
-
toxicjew
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Steam ujrainditas meg pár próbálkozás után bedob queueba. Tegnap is ez volt, 4edjere bejutottam.
-
Synaptic
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Neria 17255
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kb délben végeztem a dolgommal és mondom megpróbálok belépni.
Már akkor 8k volt Zinneren és most tartok 300-nál, lesz 1+ órám játszani mire léphetek megint.
Amúgy most olvasgatom hivatalos fórumot és már közölte Roxx, hogy nem tudják növelni a meglévő szerverek kapacitását szal ez így marad egyenlőre.
Vagy lelépnek emberek új régióba amit nyitnak vagy csak simán meg kell várni mire lehal a hype.I understand that people want to see expanded capacity on the current EU servers, but we’ve hit the hard limit. I want to point out this part of the announcement –
“Based on the game’s architecture this is the only way to accommodate more players in Europe so it’s a joint effort between Amazon Games and Smilegate RPG.”
We can’t add more capacity without sacrificing game stability, which is not a viable path. -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Most nézek erről videókat, tényleg napokat vártak sokszor, mire bejutottak. Szóval egy fokkal jobb nálunk.

-
warcat
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Fő az optimizmus

-
hunvarlan
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pont ez a gondom ha 7-re hazaérek kiváncsi leszek mekkora sor lesz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Lenne az 8 is

-
Jack Oneill
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
,, Ugyan az a csapat foglalkozik vele, mint New Word-el? "
Csak valaszoltam, hogy nem.
-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem az amazon fejleszti, semmi kozuk nem volt egy darabig hozzajuk, aztan penzzel beszalltak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Amazon>Amerika>Éjszaka

Csak nálunk van vasárnap reggel
-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
Kobe
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem kicsit tulspilazzatok szerintem. Jo ido van, el lehet menni setalni, vagy valami "hasznosat" csinalni addig. 1.2M user bazis melle 1 heten belul jon a harmadik maintenance egy alapvetoen free to play gamehez....
Na puff neki, legalabb foglalkoznak vele. Es a jatekban launchkor nem voltak ordito hibak.Ha nem tetsz, erdemes kiprobalni BF2042t amig all a server.... Hamar visszasirnak sokan a maintenancet, amikor azt latod hogy ordito hibaktol hemzsego fizetos gamehez nem hogy 3-4 nap de 3-4 honap alatt nem jott osszesen 3 patch es a playerbazis 99%a elkopott...
-
Synaptic
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Megvettem a silver founders packot , szerdán és csütörtökön játszottam vele egy kicsit. Azóta nem jutottam be.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az elv amúgy nem lenne rossz. A tegnapi napból kiindulva elkél a szerverbővítés, és HA tényleg meg tudnák oldani akkor nem lenne rossz..
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pénteken "megjelent" a játék, akkor nem lehetett játszani. Szombaton délután 3tól már nem jutottál be kb, vasárnap meg megint pihi. Nem rossz, nem rossz

-
toxicjew
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pontosan. Ez a játék körbehugyozza a New Worldot.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
De a kiadó az AGS, ami a lényeg, nem a fejlesztőcsapat aki legyártja a terméket.
Notórius példa a NMS, ahol a Sony nyomta a kiadást, mert a pénzt is ők tolták, szar is volt launchkor és sokáig utána is.
Továbbá hogy melyik a jobb, azt kiadás napján elég korai kijelenteni, NW is pörgött azért, és később derült ki 60 után főleg, hogy mennyire félkész és unalmas gyakorlatban (war, farm, crafting, PVE contentek, a mai napig egypályás OPR, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

'aszondja ott már nincs kisegítő +% ha fail van, marad a 1%'
'2 hétig gyűjtötte a materialt elvileg és utána próbálta meg'