Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt elolvastam angolul is, de nem segitett. Mondhatni pont a lenyeget nem irja le. Marmint hogy hogyan kellene aktivalni. A logikat mondjuk nem ertem, hogy miert kell mindket slotba ugyanazt huzni alacsonyabb szinten, de igy legalabb az engraving ablakban megjelent. A gearnel a tooltip tovabbra is szurke inaktiv.
A raideles itt abbol all, hogy betanulod hogy a boss melyik skilljenek mi az elojele, milyen animacio, szinvaltozas, foldon megjeleno effekt van, es arra reagalsz? Persze ugy hogy a millio effekten keresztul kell eszrevenni a jeleket. Az kulon tetszik, hogy a kijelzon a sarkan epp csak latom a boss kislabujjat, de mar be is szivtam az aoet, vagy epp mikor low karival world bosst oltunk, instant meghaltam mielott meglathattam volna a bosst. Lehet hogy ultrawide monitoron kellene jatszanom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gitáros topic
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Házimozi belépő szinten
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest