- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
OgreImre #965 üzenetére
Ez mint legtöbb MMO meg régebbi UE 3 játék inkább IPC/1 szálas teljesítményre hagyatkozik még ha több szálat is használ közben. 'ezen amúgy nagyon sokat segített ez a DX 11 update'
Én pont ez miatt fejlesztettem gépet előző héten pénteken. 'nem csak Lost Ark miatt hanem máshoz is'
Konkrétan egy R5 1600X-et '6/12' cseréltem egy i 3 12100F-re, ugyan buktam 4 szálat mert ugye ez 4 mag/8 szál de így is rendesen kisimította a játékot/fpst illetve mikro akadások is nagyrészt eltűntek.Azzal is teljesen játszható volt félre értés ne essék csak hát azért mégis.
Glorious Wall/Várostrom átvezetőnél pl azért elég szépen le tudta vágni az fpst most meg tartja a 75fps limitet amit használok minden játékban. '75Hz 2560x1080 UW monitor'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest