Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na igen, Vindictus is azok a csodák közé tartozott ahol törte minden a geart % esély-el amikor fail volt és pedig nagyon sok fail volt.

Idővel könnyítettek rajta de nagyon sokáig csak +11-ig lehetett úgymond rúnával bevédeni a töréstől amit meg vehettél pénzért vagy jó drágán marketről/esetleg eventből pár darab.7+ évig játszottam vele és soha nem volt +15 fegyverem, amit valaha csináltam én magam az +13 volt a max de azt már nem mertem bepróbálni.

Enchant scrollozás is volt valami, képes voltam egy tök alap scrollt 60%-al failt tolni 15x és most nem viccelek, már a guildbe is röhögtek rajtam hogy ilyen nem létezik én átkozott vagyok.
Én ezzel a tudattal mászok bele ilyen MMOk-ba és már meg sem lepődőm, meg eleve nem pár hét alatt szokás ezeket összerakni hanem inkább évek alatt.
Ami inkább nálam is gond lesz és taszítani fog lehet a játéktól ha nem találok majd értelmes társaságot akik képesek felfogni, hogy bizony nehezebb Raidekbe kell csinálni a mechanikát meg nem ártana utána nézni de legalább megbeszélni.
Randomokkal én nem fogok szívni órákon keresztül 1 runba mert csak püfölik a billen a gombokat meg fröcsögnek, megjártam azt az utat Blade&Soul-ba és az elég is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest