- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeroX92P
tag
válasz
MasterMark #210299 üzenetére
Szintén zenész, ha te is megkaptad hogy egyeztess adatot velük az ügyfélportálon (futott km stb.) akkor a meglévő is csökkenni fog, ezt a kört megfutottam velük, viszont nekem még akkor is magasabb volt mint az újrakötés opció....kösd újra szvsz
-
EQMontoya
veterán
válasz
MasterMark #210227 üzenetére
Az eltiltas hatalya alatt lett buncselekmeny.
Ami nyilvan boven sulyosabb.Ezert kerdezem, mert nekem nem egyertelmu, ha Magnum jar erre, biztos tudja.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #210227 üzenetére
Igen, bűncselekménynek számít már az eltiltás alatti vezetés.
-
Reggie0
félisten
válasz
MasterMark #210213 üzenetére
Es wago van mozgo vezetekre is? Mert arra nem reklamozzak(mert nincs). Persze vannak olyan tipusok, amirol tudhato, hogy megfelelnek, de altalaban a wago nem valo jarmube, sokkal inkabb epuletbe.
A Fuse tap pedig jopofa, csak jopar autoban nem alkalmazhato, mert olyan a biztositektabla tokozasa/rogzitese. (Pelda: [link]). Maradni kell a szeleskorben elfogadott es megszokott modszereknel, mint pl. a keses leagazonal.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #209950 üzenetére
Bele kell irni, hogy minden szar es problema letudva.
-
SoulReaver
veterán
válasz
MasterMark #209896 üzenetére
Nincs rajta. Vagy leszerelték, vagy valahogy húztak vele valakit, de meg lehet, hogy a kettőnek van köze egymáshoz.
Német autó volt..
-
Balcsix
senior tag
válasz
MasterMark #209905 üzenetére
Igen közben megtaláltam a topikot.
Sajnos nálam maximum csak 215 férne el maximum, de ez is elég neccesen. -
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #209883 üzenetére
Valoban, ez egy kivetel (majdnem az egesz 6.konyvtol el lehet terni, de erre most rakerestem).
Akkor most a kerdesem, hog biztos, hogy kereskedotol (aki vallalkozasnak minosul) tortent-e a vetel? -
SoulReaver
veterán
válasz
MasterMark #209878 üzenetére
Igen, erre jutottam én is. De a kereskedő csak azon lovagol, hogy nem volt ilyen hangja... De az ő szerelője is, meg az enyém is elmagyarázta neki, hogy miért nem volt hangja... Én már egy kuplungot kifizettem, a váltó már nem az én saram úgy érzem és úgy olvastam. Illetve, amikor a kuplung hibával felkerestem, az ő szavai is ezek voltak, hogy a váltóra már tudna valamit kitalálni...
-
stickermajom
addikt
válasz
MasterMark #209426 üzenetére
-
válasz
MasterMark #209336 üzenetére
Igen, de ez azért van, mert olyan szar a közlekedési morálunk.
Nemrég az egyik bérlőnknek sikerült lezúznia a fél világot egy Merci SUVval soroksáron, mert nyilván a táblák csak a pórnépre vonatkoznak, a követési távolság pedig csak ajánlás... Várható volt, ahányszor láttuk, mindig hajtott, mint a mérgezett egér.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #209327 üzenetére
Jogos, én kérek elnézést.
-
6030D
addikt
válasz
MasterMark #209336 üzenetére
Ha 90-es szakaszon 90-nel lesodródik az útról mondjuk nedves burkolat miatt, akkor azt írják, hogy nem megfelelően választott sebességet. Azt nem nézik, hogy 15 éves slick van a kocsin, vagy 1 éves prémium. Ha körülötte mindenki bevette 90-nel a kanyart, akkor lehet, hogy a gumi volt a hibás. De nem ez lesz a statisztikában.
-
bbubby00
őstag
válasz
MasterMark #209239 üzenetére
Sotet uzemmod sry.
Inkabb csak sok gumisnak nincs hozza gepe. Felteszi a gepen megforgatja, ujrasulyozza es kesz. Aztan kicsereltet a szerelo minden szart veled, majd kiderul, h ennyi a hiba forrasa. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #209229 üzenetére
Aldis jégeső elleni ponyvát néztem, az elég vastag volt.
Szerencsére ritka az olyan komoly jégeső ami ellen egy ilyen ponyva nem elég.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #209215 üzenetére
Az a baj, hogy 60-80-as tempóra van centrírozva a gumi attól még nagyobb tempónál rázhat. Ha tudsz majd/már jó gumist szólj, arra én is vevő lennék.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
MasterMark #209122 üzenetére
Egyszer régebben- talán 20-25 éve olvastam: "Soha ne higgy az integetőnek!!!"
És ez mekkora igazság... -
Richard!
addikt
válasz
MasterMark #209126 üzenetére
Elhitte, hogy befér a busz előtt. Tévedett
-
válasz
MasterMark #209116 üzenetére
Ez esetben még mindig az van, hogy senki se mondott le semmijéről.
gzbotii: Mikvannak... -
válasz
MasterMark #209110 üzenetére
Ezt itthon annyira se tartják be, hogy na. Sőt elég prosztó dolgonak is tartom olyan helyeken előzni, ahol a szembesávba ki tud valaki kanyarodni eléd.
Tökmind1 hogy lehet-e vagy sem, kibaszottul balesetveszélyes, ilyen helyeken nem engednék szaggatott vonalat felfesteni pont az ilyenek miatt.Reggie0: bőven eleget köröztem ott, köszönöm. Többnyire aki parkol, szabad helyre áll be, nem oda, ahonnan kiállnak, ha meg ez a szitu, megállunk, legalábbis én megszoktam. Buzievagyok.
Nem érzem azon felül hibásnak szerencsétlent, hogy nem nézett újra oda, mivel kiengedték, örült hogy jobbról még nem jön senki, gondolom látta hogy a mögötte jövő autók megálltak, csak erre a mocisra nem számított, akit ráadásul tuti pont takart a másik autó. -
gzbotii
nagyúr
válasz
MasterMark #209110 üzenetére
Kedvencem az, amikor épp előzök, de udvarról/alárendelt útról a szembesávra lazán kikanyarodnak, pedig előtte szétnézett, látott, csak gondolta, hogy nem arra megyek, amerre ő akar, így biztos nem is zavar (de).
-
stickermajom
addikt
válasz
MasterMark #209097 üzenetére
"Ezért nem jó ez, ha valaki így mond le az elsőbbségéről, hogy másokat feltart vele. "
Máshogy meg gyakorlatilag nincs értelme, mert mögötted amúgy is ki tud jönni.
-
válasz
MasterMark #209097 üzenetére
Nem értek egyet feltétlen, kéne erre valami idevágó kresz passzus, mert ez egy 1x1 sávos út, ő parkolni akar, onnan kiáll valaki, ő megáll, mögüle meg kivág valaki. Nem tudom ilyenkor mi hogy merre, de ez így nem jó. Nem jogról való lemondás van. Mellesleg arra is basznak sokan, hogy a zebránk megáll a kétsávos úton az egyik, a másiknak is meg kell...
-
Gergőke88
addikt
válasz
MasterMark #209044 üzenetére
Sok kivitelező megcsinalja a szerkezetet, de a fedest a vevőre bízza, mivel sok lehetőség lehet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #208427 üzenetére
Tudod, hogy mindig szamithattok ram.
-
brumi1024
veterán
válasz
MasterMark #208266 üzenetére
Úgy értem, befele/utastér fele néz mind (márkajegy, kivéve FWD modelleknél).
-
Integrale
veterán
válasz
MasterMark #208261 üzenetére
Passzolom. Ennyire nem astam bele magam, de valószínûleg az anti squat miatt csereltek oldalt, hogy a geometriát fékezéskor úgy alakítsák, hogy az jó legyen.
Vw Touareg masodik szeriajanal is varialtak, bizonyos variansoknak elol, masoknak hatul van. -
Integrale
veterán
válasz
MasterMark #208258 üzenetére
Nem, abban csak hangolás beli eltérés van, alkotóelemek illetve a konstrukció megegyezik.
-
Integrale
veterán
válasz
MasterMark #208252 üzenetére
[link]
SXT-nek elöl van, GT-től felfele hátul. -
Integrale
veterán
válasz
MasterMark #208247 üzenetére
Opel Omegán, Dodge Chargeren is elöl van, utóbbinál csak az erősebb változatokon került hátra. Maseratikon jellemzően elöl van (kivéve GT).
124-es Mercin pl a kormányösszekötő és a féknyereg is hátul van.
Nagyon változó. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #208247 üzenetére
Tarcsi nélküli.
És tényleg hátrafelé néz. Öcsém de racsing autóm van!!44!!4!
Fella lesz, ha ideér végre a gyári TPMS a tengeren túlról.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #208245 üzenetére
Bubin előre néz pedig hosszmotoros (nem mintha boxer motort lehetne keresztbe beépíteni). Bár ott elég nagy a tumultus, szóval nem csoda, hogy előre mégis előre néz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #208039 üzenetére
Igen.
Jogsira is, én is lejárt jogisval toltam le a nyár nagy részét.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #208042 üzenetére
Nem, ez alig 1 hónapos írás, úgyhogy rád is ez vonatkozik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #208039 üzenetére
-
Paxker315
veterán
válasz
MasterMark #207844 üzenetére
Legalább átfogó képet kapsz a nagyátlag mosakodási, illatszerhasználati szokásairól
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #207572 üzenetére
Bereltem egy beallohelyet egy tarsashaz udvaran. Rendszeresen hajnalban jartam haza, amiert a szomszedok beszoltak a tulajnak (nekem soha). Pedig nem turaztatva alltam be, zenet bomboltetve.
-
kisza25
félisten
válasz
MasterMark #207275 üzenetére
205/55 r16 91V Goodyear efficient grip performance dot 4120
Qru: aztán az is lehet, hogy az autó nagy nyomatékát nem tudta levinni az aszfaltra -
válasz
MasterMark #207034 üzenetére
Na pont az ilyen hozzászólók és stílus miatt is.
Tudom nem fogok hiányozni.
Ti se... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #206891 üzenetére
Semmi gáz.
-
buci30
addikt
válasz
MasterMark #206846 üzenetére
Köszi és tényleg igazad van az volt 🙂
Köszi a gyors és normális választ ellentétbe a többivel. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #206819 üzenetére
Jogos, azon nincs rajta a rendszam.
-
MC Pite
veterán
válasz
MasterMark #206769 üzenetére
Igen, és a legtöbb dual befecskendezős az közvetlen + szívócső befecskendezős (felénk az 1.8 tfsi kezdte asszem).
És részecskeszűrő mentes is.
tboldi: Igen, ez is olyan.rbalint: Így van, az 1.6 GDi vagy a Toyota 1.6 VVT (132le) 110nek (se) érződik általában. A Kia 109lovasára 90et mondtam, stb.
Míg az enyémre az 1.8-as 140 lovas (ufo) Civices kolléga azt hitte, hogy turbós. Nem, csak jó helyen a nyomaték a sztratoszféra helyett, meg picit engedékenyebb már, és érzésre sokkal megy/indul meg, mint a szintén kkcsiker ejtő váltós ejtő Civic.Amúgy 7,35 a konkrét tesztautó ledes főfénnyel, sztem nem rossz ár.
Szóval 1 számmal nem lehet leírni egy hajtásláncot, egyetértünk. Nekem elég lehet ennyi kraft (csipszel) ha jól adja elő. De pl ha a suzuki ezres turbósához hasonlít a kicsi tgdi, akkor az is bukó, szerintem ez középtré.
Több vélemény: https://rollingtons.hu/2021/03/04/tokeletes-nepauto/
Joggal gondolhatnánk, hogy ezért a vándordűnék dinamikáját idéző menetteljesítményekkel kell megfizetnünk, de nem. A fickós ,egyötös" őszinte lelkesedéssel fog szelet a kompakt kombi vitorlájába. Nagyszerű párost alkotnak a könnyedén, pontosan, szinte élvezettel kapcsolható, rövidre áttételezett, hatfokozatú sebességváitóval.
https://www.autonavigator.hu/cikkek/orok-elet-meg-egy-nap-hyundai-i30-1-5-dpi/
A 110 lóerő nem tűnhet soknak, nagy félelmem volt, mire lehet képes nagyobb terhelésnél, de egészen meglepő, hogy négy felnőttel és egy 1,5 évessel a gyomrában pont ugyanolyan, nem változik semmit, ebben nagyon jó egy ilyen szívómotor. Autópályán gyorsítani ekkora terheléssel is bőven képes, a 130-as utazót kényelmesen eléri és tartja is, innen még értelmezhető előzésre is képes.
https://www.vezess.hu/ujauto-teszt/2020/11/23/autoteszt-hyundai-i30-2021-15-dpi-szivo-benzines-teszt/
Odafigyelve a kuplungra, a motor alapjáraton is megmoccantja az autót, nem kell minduntalan gázt adni parkolás közben. Változó szelepvezérlésével a motornak 2000 körül már van elég nyomatéka, váratlanul életképes az alsó és a középső fordulatszám-tartományban.Pár száz kilométer megtétele után úgy éreztem, hogy ez a szívómotor nem ahhoz képest elfogadható, hogy egy 110 lóerős, turbó nélküli benzines, hanem jól harmonizál az autóval, amikor nincs telerámolva vagy nem meredek kaptatón, autópályás emelkedőkön kínlódsz vele. Jól harap, akarja a menést, igazán szerethető szívómotor.
Vezess szerint amúgy nem csatolt hosszlengőkaros a futóműve, de nekem a képen annak tűnik. Igaz, másik helyen a dpi=mpi+gdi megoldást írtak, plusz a több helyen megjegyzett nincs helye a kalaptartónak/értelmetlen rekesz azbülés mögöttre is lenne egy fogadásom, hogy az a kalaptartónak a helye.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #206638 üzenetére
Győrben túl sok Homasita nincs.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #206627 üzenetére
Szándékos volt.
-
válasz
MasterMark #206511 üzenetére
Megpróbálom megnézni, és kipucolni a ventilátorokat levegővel majd elsőként, de más mondott olyat, hogy nagynyomásúval mosta ki (neki nem is nagyon ment előtte, de utána jó lett)
Amúgy azt is észrevettem, hogy jobb oldalt jobban hűt, mint bal oldalt.
Majd nézem azt is, hogy álló helyzetben kapcsol e rendesen a ventilátor...Szada85 #20573: megnézem, de leginkább itthonról akarok majd venni valamit
-
válasz
MasterMark #206512 üzenetére
Na várgyá akkor miért vannak ráírva 3-7 bar közötti értékek?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #206511 üzenetére
Vagy sok lamella van elahajolva es azert nem aramlik at rendesen a levego. Nalunk az az autopalyazos autoknal volt ezzel gond.
-
válasz
MasterMark #206499 üzenetére
Akkor ha jól értem, valamennyire "normális", bár nekem így elsőre zavaró (nem volt klímás autóm eddig), majd figyelem, hogy felmenne-e a "piros" zónába a hőfok...
-
Peter.70
addikt
válasz
MasterMark #206395 üzenetére
Köszönöm
206397 Qru: szintén köszönöm -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #206171 üzenetére
Jó, legyen neked igazad, mindenesetre én nem ajánlom, inkább a fenti Liqui Molyt, az is ellenáll minden viszontagságnak.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #206169 üzenetére
↓ -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #206165 üzenetére
Rézpaszta nem jó, a benne lévő szemcsékkel koptat, kifejezetten fékszereléshez való paszta kell.
(#206162) IG55: A miértje igazából még nem lett megválaszolva, a súrlódás következtében finoman rezegnek az alkatrészek és ezt a frekvenciát halljuk visításnak. A Porsche csinált is a jelenség fizikai hátteréről egy videót.
Amúgy bármennyire is zavaró, ez nem feltétlenül hiba. -
válasz
MasterMark #205542 üzenetére
Uhhh ezt jó, hogy mondod, mert eszembe se volt.
GPS (Waze) miatt pedig eléggé előnyös lenne használni, de ahogy nézem nem valami kedvező a Westelnél a nem EU-s internet vagy hívás.... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #205282 üzenetére
Pedig nem az, csomo hirportal lehozta anno. Persze ettol meg lehetne kamu tudom.
-
kisza25
félisten
válasz
MasterMark #205100 üzenetére
Dettó, a klíma is könnyebben hűt, ha 24-25 fokra van állítva ebben a hőségben
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Skodaban eleg gyenge a klima, most 23-23.5-re van allitva nappal. Mondjuk most este 25-re vt nekem is. Nagy a legter, nagy az uvegfelulet es nincs rendes hovedelem rajta. Ja es a lemezek is nagyok plusz eleg sotet fenyezesu. Igazi napcsapda.
Szoval a heti kerek 11 literes fogyi celt el is engedtem. Jelenleg 11.2-n allok.
-
stickermajom
addikt
válasz
Van egy ilyen haver, aki szigorúan betartja a 8 fokos különbséget. Nem mondom, nem kellemes a 31 fokra állított autóban üldögélni.
-
Kickass
őstag
válasz
MasterMark #204748 üzenetére
Az olajos szilent lesz a megfejtés pedig. Kiszakadt és elfosta az olajat, Merciben is volt ilyen szilent.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #204746 üzenetére
A folyadék a probléma? Ez valami olajos szilent lenne? Nem ismerem ezeket a modern kocsikat, a mieink fém a fémen is ugyanúgy mennek tovább, csak a hangja jobb,
-
buci30
addikt
válasz
MasterMark #204740 üzenetére
Hihi 😂 igen az....
BigBlackDog: köszi ez szuper is
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #204584 üzenetére
Olyat ugy sem osztok meg ami hosszutavon relevans lenne kepileg. De tessek itt egy szivarvany (halvany de lathato): [kép]
Ezt most nem torolom a kedvedert egy hetig. -
stickermajom
addikt
válasz
MasterMark #204421 üzenetére
Hátsót nem szoktam használni, úgyis előre megyek.
Valószínűleg a lepattanó volt a gond, nem volt a seggemben, de nem is volt meg a biztonságos távolság. Mondjuk engem meg pont nem érdekel mi zavarja, ha a poros szélvédőn a súrlófénytől nem látok ki rendesen.
-
stickermajom
addikt
válasz
MasterMark #204419 üzenetére
Nincs rosszul beállítva.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
MasterMark #204181 üzenetére
A Fiat amikor ki van fogyva mutató szerint, tényleg belemegy a névleges 45 plusz pár liter
VAG és Ford pesszimistább, Fiesta tankolással néha felhúzott, hogy 40 liter sem ment bele, közben meg már szinte hatótávot sem írt, mondjuk magasnyomású szempontjából ez a jobb
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
MasterMark #204153 üzenetére
Legutóbb pl a kisebbik kártya volt nálam, ott azt csináltam, hogy felül odatartottam a leolvasóhoz közel, hogy a lézer a vonalkódon legyen, utána pedig szép lassan elkezdtem lefelé engedni, és egyszer csak leolvasta
Szoktam gépekbe kannával hozni, akkor muszáj használni a business kártyát, hogy legyen számla (illetve gyorsabb így is, mint bepötyögni).
-
fant0mi
őstag
válasz
MasterMark #204151 üzenetére
Nekem még egyszer sem sikerult beolvastatni a fizikai kartyat sem. Most mar leszarom.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #204149 üzenetére
Ja? Nem néztem.
-
fant0mi
őstag
válasz
MasterMark #204126 üzenetére
MOL Go applikációval is megy a molos kártya.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #204126 üzenetére
Azt se hasznalok.
-
válasz
MasterMark #204080 üzenetére
Simán lehet h egy teljesítmény felett a guminak az átmérője csökken. Szerintem ilyet nem szokás csinálni. Értem hogy a cső drága meg macerás cserélni de anno Maxnál is kipengettem a 130k-t a gyárira és nem is volt belőle gond.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #203761 üzenetére
Vagy csak szeret veszélyesen élni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #203650 üzenetére
Mert gyorsan fogynak az izzók.
-
HoaryFox
őstag
válasz
MasterMark #203650 üzenetére
Eddig senki se mondta, hogy bazári, szóval ezt tőled bóknak veszem
És azért került fel, mert szerintem tök fölösleges verőfényes napsütésben összesen ~140W-nyi lámpát égetni. -
brumi1024
veterán
válasz
MasterMark #203313 üzenetére
Éttermek, parkok (nem lebetonozva
), boltok, szolgáltatást nyújtó létesítmények, kisebb irodák stb. De ezeknek az 1000+ fős monstrumoknak (ahol lényegében semmi értelme nincs ott lennie, mert lényegében helyfüggetlen a munka) nincs bent a helye, ha csak a felső 10% kap céges autót már 100+ autóról beszélünk.
-
Snoop-y
veterán
válasz
MasterMark #203313 üzenetére
Stadion 🏟 ?
-
brumi1024
veterán
válasz
MasterMark #203271 üzenetére
Város széle (lásd Kelenföld - Budapest One, vasút, 4-es metró, M1/M7), vagy több központ szétszórva az országban. Ahogy Bitpork is írja, szvsz jót tenne az országnak a decentralizáltság, nem növekedhet a végtelenségig Bp.
-
válasz
MasterMark #203271 üzenetére
Nézz körül Lappföldiában. A szábavert szántóföld közepén egy ocsmány alamenium kockában mi van? Két Michelin csillagos étterem ami csak bejelentkezésre nyit ki - és mégis mindig teli a parkoló. Sokkal jobb a decentralizált infrastruktúra.
-
válasz
MasterMark #203035 üzenetére
Ingyen lehetett hozni ládákat. Azóta se csináltam velük semmit, de tarhált ecet édesebb mint a méz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #202949 üzenetére
Igen, erre irtam hogy nem kell kulon kategoria hozza. Ott a vesszo helyett pontot kellett volna tennem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #202934 üzenetére
Az ossztomeg, az mindegy hogy egy auto vagy egy auto + futobol all ossze.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MasterMark #202930 üzenetére
A 3500 kg és 4250 kg közötti össztömegre nem kell már B+B96?
-
Emu
őstag
válasz
MasterMark #202869 üzenetére
és Qru:
Azt hittem ennél problémásabb a tárolás, köszönöm.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #202771 üzenetére
Igen csak kozuti forgalomban nem vehetsz reszt vele.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
MasterMark #202771 üzenetére
Igen igen, és a régi forgalmi megjegyzés rovatba írnak be téged, amíg nincs műszaki
Bizti is kell, de igazából egyből ki is vonhatod 2300 forintért, és akkor visszajár az is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #202764 üzenetére
Megvenni meglehet csak forgalmit nem kapsz, ahogy irja molnarpeter.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
MasterMark #202764 üzenetére
Forgalmit nem kapsz újat, de amúgy simán nevedre kerül.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MasterMark #202680 üzenetére
Nem szóltam, az egr-t "egy"-nek olvastam.
-
válasz
MasterMark #202275 üzenetére
Ami ugye vicces mert jellemzően nem a kúton éjszakázik az ember de mire odaért addigra felmelegszik
-
válasz
MasterMark #202144 üzenetére
Pedig molnarpetertől loptam a gondolatot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #202058 üzenetére
Mit bizonyit? Ezt hivjak tetteneresnek.
-
Reggie0
félisten
válasz
MasterMark #202052 üzenetére
Az a bizonyitek, hogy ott vagy a kartyaval.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #202052 üzenetére
Szabalytalan vagy megbuntetnek kiveve ha igazolod, hogy nem voltal szabalytalan.
Jogosulatlan hasznalat az szabalytalan, ha igazolod hogy jogosan hasznaltad mehetsz is tovabb. -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #202027 üzenetére
Egy picit sorjásabb itt-ott, de formára, dizájnra és méretre tökéletesen passzol.
A gyári nyilván jobb, de nem annyival, amennyivel többe kerül (29k vs 87k Ft).
-
Reggie0
félisten
válasz
MasterMark #201999 üzenetére
Nem kell aggregator, eleg huzni az EV-t azt meg elektromos fekuzemben tartani, majd az feltolti magat a kerekein keresztul
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MasterMark #201994 üzenetére
Akkor nincs mese, valakinek trailerrel (is) kell jönnie, ha nem lenne elég powerbank.
-
stickermajom
addikt
válasz
MasterMark #201996 üzenetére
Na úgy értettem, hogy típusfüggő, igen. Ahol nem szinkron motor van azt szabad vontatni. Ezek szerint a Tesláé szinkron.
-
stickermajom
addikt
válasz
MasterMark #201994 üzenetére
Van amelyiket szabad, autófüggő.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #201945 üzenetére
Jaja, sok jo ember, kis helyen is…
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #201941 üzenetére
O a leallosavon tolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó