Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz lafaty80 #31197 üzenetére
Ja, hogy desktop wallet, így már értem. Ahhoz, hogy magyar forintot láss belőle, át kell váltani, mondjuk btc-be. Vagy olyan helyre utalni, ahonnan közvetlenül ki tudod utalni a bankszámládra. Ilyen oldal a uphold.com. De ha mondjuk btc-be váltod, valamelyik exchangen, akkor pesten van bitcoin autómata, amiből ki tudod venni a pénzt. De ha igazán jól akarsz járni, akkor vagy marad eth-ban, vagy átváltod btc-ben, és pár évig megtartod
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
szazbolha
addikt
válasz lafaty80 #32022 üzenetére
jah... leállt a winminer is.
Sajnos regisztrálnom kell valamely bányásztársasághoz, meg a krakenre is.
1060-al és 1080-al melyik bányatársaságot javasoljátok?Az lenne szép ha valami könnyen kezelhető programmal lehetne bányászni, nem parancssoros mókolással. (az egyszeri user hozzászokott a Nicehash és winminer kényelmi szintjéhez.)
Visszaolvasok, de azért a tippeket is várom.[ Szerkesztve ]
-
JohnyBlue
addikt
válasz lafaty80 #32690 üzenetére
"bár megvárom ezt a karácsonyi áremelkedős időszak végét a beruházásra"
szóval akkor 1-2 hónappal később veszed meg 3-4-5 ezerrel olcsóbban? havonta mennyit hoz egy kártya? majd számolgasd ki pár ezer forintért szerintem nem érdemes fillértszekszelni...majd visszahozza...
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
mepet
addikt
válasz lafaty80 #32936 üzenetére
"Tudom hogy már ez többször volt itt téma, de engem az érdekelne hogy minden rx570-et lehet fizikai behatás nélkül bios moddolni (ahogy olvasgtatom kell is a mod)?"
Igen."Illetve kraken-en létrehoztam ethereum address-t. Tudok/érdemes közvetlen oda bányászni?"
Igen, minél magasabb payout limittel érdemes, hogy egyből meg is jelenjen a váltón.[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
válasz lafaty80 #34404 üzenetére
Ugyanezt szívom a 7950-es kártyákkal.
Van egy tesztgépem (más a lap+proci), de az OS és minden (szó szerint minden) szükséges program ugyan az, mint a bányagépben. Ebbe a tesztgépbe berakom az 1 db 7950-et és minden tökéletesTrixx-el tudom állítani a feszt, az AB kijelzti (de állítani nem lehet) kiválóan beállítom alacsony fogyasztásra és magas hasításra,. OK, átrakom abba a gépbe amiben van 2x1060 meg 1x7950.
Az rendben, hogy 1 órás szívás mire a drivereket újra pakolom és minden kártyát lát és megy is a bányaprogi, de a feszt nem tudom állítani. Izzik a biztosíték ház.... annyit eszik egy boostos 7950.Tehát inden szoftver, minden driver ua, és mégsem lehet feszt állítani. Feladtam.
(#34406) varmi2:Nálam a blockchain és a legújabb Adrenalion driver ua.csinálja, ha NV-kkel közösen vannak amd kártyák.
(#34410) Dr. Romano: Sajnos régebbi Tahiti gpu-val nincs meg ez az opció.
[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
válasz lafaty80 #34425 üzenetére
Minimálisan változik. max +-2%, viszont ha az AMD jó. akkor tartósan beáll egy fix értékre. De a boostos 7950 váltogatja a feszt, ezért kell feltolni a TDP%-ot... Ettől meg növekszik a fogyasztás.
A másik érdekesség hogy a 775-ös lapban vegyes rig esetén, vagy 3db 7950-ből az egyik belassul. A BTC-s lapban semmi bajuk, ezért hittem azt, hogy rossz a 775-ös lap, de a 3db 1060 hibátlanul megy benne.
[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
válasz lafaty80 #35564 üzenetére
Nagyjából igen. De a live nem tökéletes, ha egy kártya befagy, van rá esély hogy az utolsó értéket mutatja, ha egy vga számítási teljesítménye ingadozik, akkor is jó eséllyel a magas értéket látod. Amikor indul egy algó, akkor az első percekben 10-20%-al többet mutat, mint amire beáll később.
Biztos lehúznak, de nem érdekel, amíg van annyi bevételem, amennyit elvárok ettől a játéktól.
(#35570) Tamás9x Ezeket is mind kipróbáltam, hangkártya eleve tiltva volt , USB2-öt is tiltottam, mindent tiltottam..... Lényegtelen milyen rendszer, mert a D1800M el sem jut a bootolásig, ha1-nél több VGA van rákötve
[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
válasz lafaty80 #35579 üzenetére
Szintén manuál és autostart. Szerintem kár ezen bosszankodni, mindenhol lehúznak. Az algót meg a coinokat néha állítgatom, mert egyik gép át áll a top coinra a másik meg nem. (amíg csak 1 géped van észre sem veszed)
Aki winminerezik, törődjön bele, hogy pár óránként rá kell néznie, vagy beállítja 1 tuti coinra és reménykedik hogy jól fizet. Vagy... vegyen olcsó régi vga-kat állítsa be automatára, aztán elégedjen meg napi 100-200 Ft-al, meg a magas fogyasztással.[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
válasz lafaty80 #35606 üzenetére
Köszi.
Én is néztem ezt a módszert de a fix fesz+gpu órajel beállítás grafikonon szerintme teljesítmény és fogyasztás szempontból is fixebb profitálób megoldást hozhat.
Na majd kitesztelem aztán írok összehasonlítást a két megoldásról.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz lafaty80 #35606 üzenetére
Az iszonyatosan keves 29mhs egy 1070-ert, tekintve hogy 130eft a kartya. Ar/ertek aranyban nagyon rossz. Ennyibol 2db 1060-at veszel, es 47mh-nel vagy !
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Ferdzsoo
addikt
-
szazbolha
addikt
válasz lafaty80 #35789 üzenetére
Nem. Nem kalkulátort keresek, hanem magam szeretném érteni és kiszámolni, hogyan jön ki xxx hasrtából napi yyy coin.
Egyébként csak Cryptonál barátságos a winminer, Ethas-nál már 40-50% a különbség. Legalábbis a mostani árakkal.
De a lényeg az, hogy 1 db 1060-ból 2 USD-t tudtam kicsikarni winminerrel, ha direkt bányászattal kijönne a 2,5-3 USD akkor az már elég motiváció arra, hogy ne féljek annyira a SEPA-tól meg a NAV-tól, vagy mozduljak raktárbérlés és bevallott jövedelem felé.
Márciusig van idő... amíg a fizetésem töredékét tette ki a bányapénz ez csak játék volt, de már 10-nél több VGA-m van, és kezd másodállás lenni. -
tom120514
őstag
válasz lafaty80 #36386 üzenetére
Szerintem nem de én vagy felemelném a kifizetési limitet hogy ne utaljon még, méginkább offline wallet címre indítanám újra a rigeket, ezzela már meglevővel meg megvárnám amíg kialakul a Kraken. Sőt, ezt is csináltam a ZEC-kel, csak az előző adagot még át tudtam váltani és kiutalni Krakenen.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
fogtunder
nagyúr
válasz lafaty80 #36547 üzenetére
Én arra várok, hogy az ETH hivatalos fizetőeszköz legyen itthon De viccen kívül, én azt a pénzt raktam a két gépbe, ami még nem fáj, ha elbukom, úgyhogy egyelőre a pénz se hiányzik, de ha kelleni fog, akkor be van állítva a SEPA Coinbase-en, onnan fogok utalni.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -65% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest