- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
t72killer #82195 üzenetére
Mi a konténeres ügyfeleknek DWM-312W -vel telepítettünk ahol nem volt vezetékes net, dual sim kártyás cucc, bár elég húzós az ára. Olcsóbb kivitelezésben bármilyen 4g képes router + switchek, esetleg az Asus alsó polcos routerei dual-wan támogatással + 1 mobilnet stickkel is egy jó alternatíva lehet.
-
-
t72killer
titán
válasz
LuckyL #82182 üzenetére
az amortizáció mindíg értelmezhető.
"sokkal jobb a helyzet még most is itthon, mint aminek te be akarod állítani"
MOST. Aztán nehogy jajveszék legyen ha a piaci áramár feljebb moccan, és a kutyának sem kell majd 2-3hónap MÚLVA a rig és lásscsodát, a mostani árak feléért viszik csak a karikat, ha egyáltalán jár arra vevő.nekem mind1 mit csinálsz, bányássz az utolsó 0.001€ pofitig vagy akár buktáig, te dolgod. Csak arra próbáltam rámutatni, hogy kb semmi értelme kimászni a billegő ponton sarkára.
-
válasz
t72killer #82181 üzenetére
már most annyira lent vannak az árak, hogy nem értelmezhető rövidtávon az amortizáció
főleg akkor nem ha már tavaly megtérültek a kártyák
meglátjuk lesz e eth pos, akkor majd lehet döntést hozni
addig is rohadt jó most mennyiségre a hozam még 70 ft os árammal is
ráadásul ha valaki megnézi a szabályokat, a vezérelt áram és a h tarifa is külön vételezési pontok, arról nem is beszélve, ha még napelem is van
sokkal jobb a helyzet még most is itthon, mint aminek te be akarod állítani -
-
torma1981
veterán
Ahogy látom nem nagyon éri meg 3080-al bányászni ETH-t. Elég gyér a napi termelés. 1,5 dollár. Nem nagyon látni az energiaár növekedés miatti leállásokat.
-
trek81
senior tag
Megint megyünk lefele... Bnb vásárló nem áll jól
-
Morph76
senior tag
Úgy néz ki megoldódik, majd updatelek...
-
Morph76
senior tag
Ok. Köszi mindenkinek. De akkor sem értem, ha a reported stimmel ,az average és a current miért válik el ennyire egymástól.
Más. Észrevettem, hogy az egyik kártya inkorrekt the share-t dobál néha. Most visszavettem a memória órajelből annál 950-re 1050-ről. Hátha rendbejön. Okozhatja ez nálam tapasztalható anomáliát? -
Morph76
senior tag
Hello.
Egy kis tanács kellene. Van egy 3060ti-s rigem (4 kártya). Phoenix miner megy. A reported hashrate-m 241 mégis az átlagos, illetve az aktuális hashrate folyamatosan 100 körül mozog.
Ez miért lehet így? Köszönöm. -
Frozen
addikt
válasz
Attix82 #82124 üzenetére
Itt minden azón mulik mennyire fog leszakadni az eth a btcről ha teljesen el fog vállni és az ar felfele fog indulni akkor sokan nem hogy kivennék de még befele fognak pakolni. Ha megindul esetleg lefele akkor pedig pont elentétes aki olcson lekotott kivesz. De ez amugy meg crypto trades tema,semmi koze a banya topikhoz.
-
Attix82
addikt
Merge-n pörgök még mindig. Lehet hülyeség amit gondolok, de most nézem ,hogy a komplett ETH mennyiség ami be van zárolva durván 14 000 000 ETH. Ez 410 000 Validatort jelent. És a piacon durván 120 000 000 ETH coin van. Az a 14 milka 8,3% teszi ki.
Ha esetleg merge után ezek a Validatorok kiveszik és eladják, mennyire mozgathatja meg az árfolyamot? Mert konkrétan nagy kis % teszi ki a piacnak.
-
törölt tag
ERGoval mi történt?
Feltankolás van? -
llacee
őstag
ez még hagyján én az "itt németbe, olaszba, franciába" akadok ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AM2 és AM"+ Ritka darabok!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- i5-6400