Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Megmondom őszintén, hogy mikor legutóbb ebben a forumba írtam, még 280x-en scrypt-el bányásztuk a BTC-t. Azóta kicsit lemaradtam, de valamennyire követem még a témát, de inkább naprakész emberek válaszát adnám át egy ismerősömnek.
Egy barátom most szeretne építene egy kisebb riget, 3-4 kártyával eth bányászásra. Én mondtam neki, hogy több helyen is olvastam, hogy hamarosan, febráur környékén érkezik az eth2.0, ahol mindenfajta feltétel van, aminek ő, mint új bányászó, pl. 30 eth készleten, nem fog megfelelni, tehát erre a 3 hónapra már nincs értelme bevásárolni.
Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban, mit fognak azok csinálni, akinek szintén nincs 30 eth-ja? Mi lesz a gépekkel? Újra lesz vga a játékosoknak a piacon, vagy lesz valami megoldás folytatni tovább a számolást? Érdemes elkezdeni akár csak kicsiben is még most bárkinek?
Köszi![ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest