- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az elmúlt percekben lezajlott párbeszéd az IPON és köztem.
A webshopban volt Sapphire 280x 81 ezerért, azonnal vihető státuszban. Beraktam a kosárba többet, majd fizettem volna bankkártyával, de már hívtam őket, nehogy félreértés legyen. Persze, nem vették fel. Írtam mailt, amire a következő választ adták annak ellenére, hogy a termék AZONNAL elhozható státuszban volt, nemrég került vissza a kínálatba (ma).
A válasz:"Tisztelt xy
Sajnos az említett termék nincs raktáron egyik üzletünkben sem.
Cégünk rendelésre dolgozik így rendelés esetén az összes termék, mely
megtalálható az oldalunkon, legtöbb esetben egy napos rendelési
határidővel beszerezhető.Rendelését a webáruházunkon keresztül le tudja adni egy gyors regisztráció után.
Tehát ha ma éjfélig leadja rendelését, akkor az oldalon és a
visszaigazolásban feltüntetett időpontban (holnap délután) át tudja
venni, az Ön által választott üzletben.Jelenleg csak 1 db rendelhetó az említett kártyából."
A vga már a kosárba volt, fizetnék kártyával, erre visszadobja, hogy az ön kosara üres, Miafasz??
Mail ismét, kérdés WTF?
Válasz:
"Tisztelt XY!
Ahogy kollégám is írta egy utolsó darab volt a termékből amit Ön előtt
valaki megrendelt, ezért nem tudta Ön már megrendelni.Tisztelettel,
Bertók Orsolya
iPon Computer Kft"Most nem ganyé egy faxxopó banda? Még hogy nem tudtam megrendelni, amikor bent volt a kosárba és már fizettem volna, meg írok egy mailt még az elején nekik, hogy kell az a kibaszott kártya és írja is a droid, hogy akkor vegyem meg, mert ez az egy van...erre kiveszi a kosaramból??
Azóta ismét kirakták, hogy dec 02-óta a termék nem rendelhető, miközben 5 perce még bent volt a kosaramban..
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest