- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
leginkább a túl gyenge ventiprofil miatt, magas terhelésen melegebb, mint a konkurencia, egy Rignél ez kontraproduktív, a hangot úgyis leszarod, viszont legyen minél hűvösebb. amiket néztem 1200W-osból és jónak tűnnek aránylag olcsón, az a TT Toughpower Gold 1200W, ennél buksz kb. 1-1,5%-ot hatékonyságban, mondjuk 10Wh, az havi 3Kwh, nem a világvége és ahogy olvastam, stabil darab, 70K alatt van. van a Superflower 83K körül, EVGA Supernova szintén ennyiért, tesztek alapján a Superflower kicsit jobb cucc, full japán kondikkal, 90-ért BQ, ami nagyon jó, felette meg a Seasonic, de azt már nincs kedvem megvenni, annyiért van 1500-as TT ToughPower.
végül szerintem 1200-as TT lesz nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AM 5 lapok
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest