Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Nvidia 388.71 - WHQL próbálta valaki?
-
Dexar007
veterán
Tobb mint a 70%a megvan meg
Muszaj hodlingolni jovore a kutya eve lesz kinaban. 1 centes ar lesz ebbol. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szoval a 69es gpu homerseklet mar sok. Emlekszem meg a regi szep idokben( nagypapi uzemmod
) 80 fokon csakanyoztunk akik nem birtak azokat bekuldtuk a korhazba (rma). De nalam anno csak egy hullott ki.Anti: Kutyabol csakany lesz,aztan csakanybol kutya. Vegtelen korforgas.
A banyavonaton nincs FEEK csak GAAaz.
-
AAntii
őstag
Én a hűtést feljebb venném, a 75 fokos gpu ezeknél a relatív alacsony fogyasztású kártyáknál nem a legjobb, a hashrate is kb annyi, mint egy rosszabb alapórajeles 1060-nál, vétek nem kihasználni az rx 580-ban rejlő lehetőségeket ha már bányászik az ember.
@Dexar007: a forintra átváltott dogera is igaz, hogy kutyából nem lesz szalonna?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Fiddlestick
üzenetére
naja hosszútávon nem érdemes parkettázni állandóan
vagy legalább meg kell hűteni.
nekem egy 3 gigás 1060-am tudja csak az 1000-et. -
Danex
addikt
Electroneumos online pénztárcája rendben megy akinek arra megy? Kiutalásokra Failed-et ír, meg még van egy bejövő 20 ETN-em ami Processingen csücsül.
-
Danex
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hát ha ki akarod nyírni a kártyáidat nyugodtan hagyhatod így

-
AAntii
őstag
11 centen van az etn
A difficulty is esett tegnaphoz képest szűk 10%-ot, alakul ez. -
Dr. Romano
veterán
Na megjöttek az én cuccaim is, tegnap óta szelidítem őket.
Memória tuning:
2000-re húzva az öszes karit (RX 570) a monitoros kártya már kissé artifactel, gondolom a többi is csinálná csak ugye azokon nincs monitor.
Azonban ilyen kockázós képpel sincsenek rejected hesek, ezek szerint maradhat így a dolog a hibás megjelenítés ellenére? -
subaruwrc
félisten
válasz
Joe Swanson
üzenetére
gpu egy dolog
+1000mhz ramnál kevés lehet a szellőzés a ram chipeknek.zecre oké lenne a 69c
-
Smithy87
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
AZ nem jó a gyári max hőmérséklet 90 fok jóval alatta kellene lenned stabilan...
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ne akasszál már ki hogy szerinted az normális.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Joe Swanson
üzenetére
akkor ott a válasz a kérdésedre.
túl sok a ram tuning és a gyenge hűtés miatt túlmelegszik,aztán elszáll a miner. -
tisn
veterán
válasz
Fiddlestick
üzenetére
nekem most +845-n van es stabil
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Max 800 !! Azt is csak samsung ramossal, bar en 750-770 korul jaratom oket !
-
shteer
titán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
szvsz sok a +1000
-
shteer
titán
válasz
Plasticbomb
üzenetére
olyat ami biztosan működik? nem

-
subaruwrc
félisten
válasz
Joe Swanson
üzenetére
vga tuning gondolom van.
lehet ott lősz túl a célon és amiatt hal meg pár óránként. -
Joe Swanson
senior tag
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Megjött az S9-sünk!

Túl vagyunk az első 24 órán, viapoolban bch-t bányászunk eddig.
Kérdésem az lenne hogy ki melyik poolban mennyit szokott kapni?
Van esetleg pool ami jobban hozna?
Nálunk ez most 0.0105906 bch / 24h ≈0.000799 BCH Per TH/s -
subaruwrc
félisten
válasz
Joe Swanson
üzenetére
több részlet kéne.
tápvga-k
mit bányászol
alvóból jön vissza a gép ilyenkor ?
windows update ki van lőve ?
-
Smithy87
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Event wiever talán talán tud valami hasznosat.
-
Smithy87
senior tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Most semennyivel. Leállítottam a gépet az egyik venti hibás épp boxolok a szervizzel, hogy nem szép hibásan vissza adni. De 80% tpd körül próbáltam és 70-72 fokosak voltak 80%+ventivel.
Inkább ETH-en tartottam őket ott hűvösebbek voltak, meg nem volt szignifikáns különbség winminernél a zec és eth között néhány cent
-
Joe Swanson
senior tag
Urak! A mining rigem napi 5-6x leáll. olyan mintha a windows alvóba rakná magát. Minden energiatakarékos cucc kikapcsolva. Ötletek?
-
Tamás9x
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Ki szerkeszti az első HSZ-t?
Érdemes lenne Lefrissíteni a Riser verziókat.
Terhelhetőség szerint, ellátás szerint:
Sata 12V,5V -> Molex(4pin 12V, 5V -> Vga-6 pin 12V "Mini-Fit 4,2mm" -
Avicularia
veterán
Akkor inkább 006s-t kéne vennem? Néztem országon belül (Svédország), hogy ne kelljen rá olyan sokat várni, van eladó 006s is svéd ebay-en, meg ilyen 008s-t találtam.
-
mepet
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
RX 570 4GB: levettem 1080ra a core clockot, ettől nem csökkent a hashrate!
Kipróbáltam, az RX470-eknél is, ott bő fél megahash mínusz az 1150->1050
A memóriát próbálgatom az RX570-eken, mindnek elég a 900mV (RX 470: 965mV), a hynix 2000mhz körül bírja (~27,8MH), a samsungok csak 1800-1850 (~26-26,5MH)
-10 power limitet is bírja frankón
köszi! -
subaruwrc
félisten
válasz
Avicularia
üzenetére
engem se győztek meg.
3 van használatban de abból az egyik rendszeresen elhagyja a gput ami benne van.
talán most 6 pin betáppal jobb lesz. -
Dexar007
veterán
Doge mit csinalsz? Eladtam valamennyit 0.006-nal. Nem volt jo otlet.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Szia!
4 darabot rendeltem ilyet, és rohadtul nem tudtam normálisan beüzemelni őket. (hol felismeri vele a kártyákat hol nem.) Kaptam kölcsön 3db 007-est azok meg lazán működtek, szóval nekem annyira nem váltak be.
-
Avicularia
veterán
Ezekkel a 008s riserekkel van valakinek tapasztalata? [link]
Jobb mint a 006-os? -
Fiddlestick
aktív tag
válasz
deadwing
üzenetére
Hat nem tudom en szeretem ezt csinalni, figyezlni ezt azt. De annyian mondjatok hogy kb semmit nem kell vele csinalni, hogy lehet nekem az lenne a bonyolult
Lehet pont az egyszerusege miatt nem vagnam
Viszont hogy mostansag befulladtak, nincs akkora bizalmam felejuk. Mit is csinal pontosan ez a program ? Kiszamolja maganak hogy a jelenlegi rig-jeimmel mi az epp aktualis legjobb valasztasa neki ? Gondolom attol ugyan ugy be kell konfiguralni a poolokat, a walletet stb nem ?

-
Tamás9x
őstag
Én előbb megnézném a 2 ág feszültségét (nem tudom meddig engedi megfutni a táp, miylen a tűrése, ha nagyon eltér akkor egy izzót kellene akasztani avgy ellenállást ami több mint 20W de kevesebb mint 70W (ne öljük meg feleslegesen...) És próba cseresznye.
code1005: Víriusírtót kilőtted? a tűzfal nem akadályozza? Nekem azonnal elindult. (UPC)
-
Tamás9x
őstag
Én a fesztültségre gondolok, mert a nem "komolyabb" tápokon 1 tekercsen megy a 12/5V ha leterheled a 12V-os ágat de az 5V-os szabadon van akkor az megfut pl 11V/5,5 ilyenkor letilt a táp, megmeg fullad, hogy kompenzálja a túlfeszültséget az 5V-os ágon, és rosszalkodhat a kártya, régebben egy 50W-os izzót tettünk az 5V-os ágra így a 12V is stabilizálódott.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Találkoztatok már olyannal hogy azok a kártyák amik egy másodlagos vagy harmadlagos tápon vannak nem mennek rendesen? Azok a kártyák amik azon a tápon vannak ami az alaplapot hajtja tök jó értékeket produkálnak. Ellenben a többi kártya sokkal lassabb, pedig ugyanazt tudják mint a másik kettő. Számszerűsítve: az elsődleges tápon lévők 30 Mh-t tudnak, míg a többi 23-at. (ETH-n mérve) Alaplap H81 Pro BTC R2.0
-
Tamás9x
őstag
válasz
deadwing
üzenetére
Én értem, és át is élem... annyira sokat nem kell nézelődni veszel 1 éves tendenciát és ahhoz képest beteszel vásárlásokat, eladásokat. A pénzért sajna meg kell dolgozni, én is örülnék ha magtól jönne, de amit most megtanulunk senki nem veszi el tőlünk. Direkt azért linkeltem, hogy én mikkel játszom, mert ott látod hogy ugrál. BTC-EURO-COIN 3-asban még vannak menekülő utak, nem csak 50-50 az esélyed.
Nekem nemsokára lesz elad Ver006-os riser, a Molex típusú, csak kicsi kártyákhoz ajánlom. vettem helyette V006C-t.
-
deadwing
addikt
-
létezik olyan CPU bányász program ami SSE nélkül is megy, és win 2k elég neki?
csak kíváncsiság miatt, hogy a 20éves laptopom, az Intel Pentium MMX 166-al hány tizedet hash-elne mondjuk moneroba

-
Risert mostanság hol lehet szerezni jót gyorsan?

-
shteer
titán
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Működhet(!)
de hogy ennyit nem adnék érte az viszont biztos 
-
Tamás9x
őstag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Rendben akkor megvéve. köszönöm

subaruwrc:

-
Plasticbomb
addikt
Ez működhet rendesen? Az alaplapomon van egy mpcie foglalat, jelenleg egy wifi modul van benne, de most nincs használva, és nemrég cseréltem az RX480am egy Vega 64re, de a 480 még mindig itt van, és baromira csavarja a szemem, hogy használni kéne, plusz hash-ek pörögnek a szemem előtt...

-
deadwing
addikt
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Én lehet visszamegyek majd.
Nem bírom ezt a ZEC meg BTC ralizást... mikor váltsam be, meg mennyit... Tiszta idegbaj.
Ha visszamegyek, akkor csak BTC lesz oszt kész.
-
Fiddlestick
aktív tag
Komolyan mentek vissza nicehash-re ?

-
Danex
addikt
Gyorsban ránéztem a NiceHash-re
ETN-t bányászva pool-ból ~5600Ft/nap a tervezett, NiceHash pedig ~5200Ft-ot jósol.
ETN-t ugye váltani kell LTC-re, azt pedig euro - > BTC, így nem tudom abból mennyi maradna. Nem rossz elsőre, bár inkább maradok még a poolosnál amíg ki nem tisztul a kép az NH-ról.
-
Tamás9x
őstag
A két különböző biosra gondoltam, illetve a szorosan hozzátartozó tuningbeállítások, más a hűtés (Asus-t 80%-on kell hajtani az MSI nek gondolom elég lesz 60 is..) MSI Afer megbírkózna ezzel a feladattal?
-
vizimento
senior tag
RX570-et használ valaki linux-al?
Ott nincs vele ilyen szívás, mint winen, ugye!? Csak biosmod és mehet is... (Semmi spéci driver meg patch, meg mittudomén)Remélem igaz amit a kolléga tapasztalt, hogy az összes AORUS 570-es samu ramos, mert beszereztem párat 80e/db áron.
Az Aorusoknak amúgy mennyire jó a hűtése a többi 570hez képest?
-
Tamás9x
őstag
5db Asus turbo 1080 TI mellé beraknátok egy MSI ARMOR GTX 1080Ti-t?
még vagy 5db-ra gondoltam nem lesz belőle nagy gáz? -
Smithy87
senior tag
No próbából vissza engedtem a nicehast egy fél percre amíg stabilizálódik a hashrate. Cryptonighton 5,6$/day.
Winminer jelenleg 4$-t igér. -
pimpi001
tag
szeretnek osszerakni egy gaming/mining hibridet. 5 kartyasbol ezt megtehetem? vagy akkor csak szigoruan a 2 kartyas sli johet szoba? konfig otlet?
koszi -
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Van aki használ Uquidot?
Zcasht akartam Realtime deposittal átküldeni. Az Estimated €60 körül volt. €2-3-val volt a sima ZEC-EUR váltás között ami nem is lett volna gond. Ehelyett reggelre €47-t kaptam csak. Azért az mocsok sok.
-
Danex
addikt
Fa gyulladási pontja több száz fok,ergo az alkatrészekhez érve nem fognak kigyulladni, mert 105fok körül a kondenzátorok kipukkadnak és failsafe be kerül a gép, zárlat esetén először a minőségi táp leold és kész, ha a táp szar be akkor a kismegszakitonak kéne üzembe lépnie.
De majd ha már lesz mit visszaforgatni tervezek védett elosztót venni, abban is vannak védelmek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Muszaj hodlingolni jovore a kutya eve lesz kinaban. 1 centes ar lesz ebbol. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)