Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zserrbo

aktív tag

Felkeltette az érdeklődésem a bitcoin-ok Paypalra való átutalása vagy BitPay-re és onnan vásárlásra felhasználni. Esetleg a BitPay-es Visa kártya. Ennek még nem néztem utána. Nem szívesen utalnék én sem a bankomnak. Tapasztalatok a paypalra utalásról CoinBase-el vagy mással valakinek?

Ezt találtam a CoinBase-ről a Paypal oldalán:

PayPal was one of the first payment companies to enable merchants to accept Bitcoin through Braintree, by way of partnerships with payment processors BitPay, GoCoin, and Coinbase. We also have integrated with Coinbase’s virtual currency wallet and exchange so CoinBase users who sell Bitcoin can withdraw those proceeds to their PayPal accounts

CoinBase is a mobile Bitcoin wallet that allows customers to buy, store and accept Bitcoin currency from the web or their mobile device. With investments by various tech companies and the NYSE, the market is signaling that more mainstream companies are warming to the idea of cryptocurrencies.

Próbálta esetleg valaki CoinBase-ről paypalra küldeni? Habár most azt írja épp nem megy, de 3 napon belül jó lesz.

----

A 220volt-os rendelés érdekelne BitPay-en keresztül. A cím amire 15 percem van elutalni a btc-t, azt bármelyik wallet-ről meg tudom tenni 15 percen belül, csak simán withdraw a szükséges összeget a rendelésnél megadott címre? Gondolom legkényelmesebb BitPlay-es wallet-tel, de biztos lehet mással is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés