Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Felkeltette az érdeklődésem a bitcoin-ok Paypalra való átutalása vagy BitPay-re és onnan vásárlásra felhasználni. Esetleg a BitPay-es Visa kártya. Ennek még nem néztem utána. Nem szívesen utalnék én sem a bankomnak. Tapasztalatok a paypalra utalásról CoinBase-el vagy mással valakinek?
Ezt találtam a CoinBase-ről a Paypal oldalán:
PayPal was one of the first payment companies to enable merchants to accept Bitcoin through Braintree, by way of partnerships with payment processors BitPay, GoCoin, and Coinbase. We also have integrated with Coinbase’s virtual currency wallet and exchange so CoinBase users who sell Bitcoin can withdraw those proceeds to their PayPal accounts
CoinBase is a mobile Bitcoin wallet that allows customers to buy, store and accept Bitcoin currency from the web or their mobile device. With investments by various tech companies and the NYSE, the market is signaling that more mainstream companies are warming to the idea of cryptocurrencies.
Próbálta esetleg valaki CoinBase-ről paypalra küldeni? Habár most azt írja épp nem megy, de 3 napon belül jó lesz.
----
A 220volt-os rendelés érdekelne BitPay-en keresztül. A cím amire 15 percem van elutalni a btc-t, azt bármelyik wallet-ről meg tudom tenni 15 percen belül, csak simán withdraw a szükséges összeget a rendelésnél megadott címre? Gondolom legkényelmesebb BitPlay-es wallet-tel, de biztos lehet mással is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Tőzsde és gazdaság
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Minden ami hőszivattyú
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest