Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
westlake
üzenetére
Köszi!
Elgondolkodtam ezen én is... A nicehash most a 2 980 Ti-vel kis tuninggal 825-öt nyomat.
Az semmiképp sem nevezhető rossznak. Kérdés, hogy mennyi a lenyúlás, de má elegem van ezeket számolni.
(#22014) Mesterlovesz:
"Először is, amit én tudok az egy legális pénzkereseti lehetőség, nem kell átverni senkit hozzá, az, hogy minden részét nem ismeritek a krypto világnak az még nem jelenti azt, hogy csak átveréssel lehet pénz keresni benne."
Márpedig igen, ha nincs mögötte semmi. Illetve inkább úgy mondanám, hogy nyilván nem te vered át szó szerint a balekokat, de akárhogy is szépítem, ha nincs értékképződés, a te bevételed sok, éppen belefogó hozzá nem értő ember zsebéből jön ki.
Attól, hogy valaki bukik ezen pénzt, még lehet legális
Nem is értem, miért írtam ezt le, ezt te is tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest