Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
A mai nap telepítettem a Mint 18.3 Cinnamon verzióját. SSD-n használnám egyedüli rendszerként, minimális tapasztalattal Linux rendszerekben, és kellő kiváncsisággal.
A kérdésem a következő... Látszólag minden rendben, de a boot során ez a figyelmeztetés fogad, kis idő múlva tovább is lép. Nem tűnik fel semmi hiba. Az alignálásra ok-t ír, a leírások alapján igyekeztem mindent csinálni.
A rendszerben egy zavaró pont van még... a régebbi Win alatt használt másodlagos merevlemezt nem engedi csatolni, holott ez régebben nem okozott gondot.
Tud valaki bármelyik problémámon segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest