- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Üdvözletem!
Kérdésem (még ha egy kicsit fárasztó és nem pont ide való): most kezdenénk bele a Linuxba (én és a kisfiam) amire egy P4 2,8Ghz, 1Gb ddr1 és egy HD4350 adott, ezzel kapcsolatban volna kérdésem, hogy a Mint kezdésnek megfelelő-e?
A telepítés értelemszerűen végig megy (gondolom) de pendriveról kellene megoldanom, ez lehetséges-e, továbbá valamilyen szintű magyar nyelv van-e benne?Azért erre esett a választásunk, mert tetszik a design és hátha ezáltal könnyebben emészthetőbbé (szerethetőbbé) válik a Linux tanulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged