- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elnézést kérek a külön-külön kommentáradatért, de azóta befejeződött a letöltésem...
Torrente-en szedtem le egy Linux telepítőt, Linux alatt. Mivel a Linuxos torrente-el nem voltam megelégedve, így wine alatt exe-t futtatok. Működik ez szépen és nem a böngészőt használja. Lényeg, hogy nem találom, hová mentette.
Torrente-ből megnyitva windowsos szerűen megtalálom, szerinte az asztalon van egy Számítógép elnevezésű mappa, amit belül C:/users/mr.y/downloads mappába található. De Linux fájlkezelőből nem érem el. Torrente által megnyitva meg nem tudom kimásolni, mert megáll, mint a százas szög.
Hol találom meg linux fájlkezelő alól?Szerk.: Ha beírom keresőbe, hogy downloads, akkor a /var/cache/PackageKit mappában van, de az üres. És ugye ezek szerint az nem az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest