- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
egerj
tag
Sziasztok !
Nem vagyok túlképzett linux felhasználó, de már két éve használom a Mint-et.
Most telepíttetem a 18 as verziót, XFCE felülettel.
Az FSTAB fájlban egy CIFS csatolást készítettem egy windows megosztás csatolására.
/* ami egy rt-n18 routerhez van csatolva, és SAMBA val van megosztva.. */
A beállítás korekt, mert a sudo mount -a parancs hiba nálkül lefut, de automatikusan nem keletkezik meg a csatolás. (ugyan ezt a beállítást használtam az első telepítésemkor, akkor működött az automatizmus)ime az fstab tartalma:
//999.999.999.999/xxxxxxx /media/xxx/xxx cifs guest,uid=1000,iocharset=utf8 0 0
próbáltam már a guest helyett username=guest,password=, de így sem működik az automatizmus..
/*
Kerestem megoldást a neten, de egy cifs helyett smbfs megadásánkívül nem találtam más megoldást...
Nekem az smbfs nincs installálva, nem is próbáltam telepíteni, mert azt olvastam, hogy az a régebbi..
DE: most újra rákerestem, de egymásnak ellentmondó leirásokat kaptam...Van aki szerint az smb van aki a cifs az aktuális, javsolt protokoll
*/
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest