- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unamuno
csendes tag
válasz
ubyegon2 #5175 üzenetére
Gondoltam kipróbálom. Újra telepítettem a rendszert egy februári teljes mentésről. Ilyenkor szoktam szoktam mindent frissíteni az első indításkor, hiszen a mentett rendszer az akkori állapotban van. Most leállítottam a Dropboxot és csak utána engedtem a "mintupdate" frissítését. A gépet újra indítottam és nem jelent meg az ikon probléma, sőt indult a Dropbox rendben. Újra leállítottam és folytattam a frissítést, most már a szép terjedelmes programlistával. Amikor végzett a gépet újraindítottam. Kitakarítottam a szemetet és elindítottam a Dropboxot, tehát nem kellett telepítenem csak elindítottam ugyanis most nem veszett el! Rendben működik, az ikonok rendben vannak és böngészőből indított műveleteket rendben követi a Dropbox mappa és a mappában végzett műveletek megjelennek a böngészőben megnyitva. Semmit nem tudok az okról de maga a
ütötte ki eddig a programot ami a jelek szerint nem történik meg ha a Dropbox nincs betöltve frissítéskor.
A tárolókra azért gyanakodtam mert a szoftverforrást átállítom miután visszateszem a korábbi állapotot. Szükség van rá mert a februárban még rendben működő Energotel mostanra nem tud kilenc programot frissíteni. A Csehek tükörtárolója a "Mirror/karneval" rendben megcsinálja.
Ez nagyon jó, mentem is a mostani állapotot azonnal de azért jó lenne tudni mi baja van a Dropboxszal a Mintupdate-nek.
Köszönöm a segítséget ismételten. Nem tudom mikor jöttem volna rá, hogy eltűnt a gépről a Dropbox ha nem kapom a linkeket!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- alza vélemények - tapasztalatok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- iPhone topik
- Macska topik
- BestBuy topik
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest