Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
spammer #4940 üzenetére
Ó, kösz az infót. Azt hittem, hogy a screenfetch képlopó, megtévesztett a neve. Kipróbálom a scrotot, hallottam már róla, de még nem használtam.
A Kshot nekem azért tetszett, mert tényleg sokat tud. Nem csak képernyőképet tud csinálni, meg nem csak kétfélét, mint Windows alatt (teljes képernyő, vagy aktuális ablak), hanem lehet kombinálni, hogy képernyőnek csak egy része, vagy ablakról ablakelemekkel együtt, anélkül, egérkurzorral, vagy anélkül, egérkurzor-kiemeléssel, ismer alapból egy csomó grafikus formátumot, akár mozgóképet is tud rögzíteni (anim gifnek vagy tutorial videónak), a képet azonnal el lehet küldeni e-mailben, vagy feltölteni egy rakat képmegosztóra (azonnal vágólapra teszi ilyenkor a feltöltés linkjét is, annyira kényelmes). Így nem kell képet vagdosni, meg konvertálgatni, meg feltöltéssel kínlódni külön, nagyon zsír. Nagyon kényelmes és baba dolgokat tud, az állam kerestem a földön, mikor először használtam. Ilyenkor szoktam felröhögni, hogy a sok Win Matyi mit össze nem tudja verni magát, hogy a Win a legkirályabb, meg milyen felhasználóbarát, meg verhetetlen, míg a Linux ilyen kis fapados szar, azért ingyenes, mert nem jó semmire, meg csúfolódnak, hogy a desktop Linux éve sose jön el, aztán lám-lám. Gondoltam hátha van ilyesmi Gtk-s alkalmazásként is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 17 - alap
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Automata kávégépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest