- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mttssz
senior tag
Sziasztok,
van egy 17.2 nekem itt felállítva egy Lenovo G50-70 notin, Cinnamon, minden úgy beállítva ahogy szeretném, megy is, viszont 2 problémám van:
Windows alatt van Dolby Digital Home Theater szoftver, azzal jó a hangminőség, Linux alatt viszont elég rossz, olyan, mintha egy kartondobozból szólna, ezzel lehet valamit kezdeni?
A másik, hogy elég érzékeny a touchpad, írás közben is mindig véletlenül kattintok valahova. Ehhez Win alatt ugye ott a Synaptics driver meg a Palm Tracker, ami elvileg itt is meglenne, de nem tudom működésre bírni, synclient PalmMinwidth valamint PalmMinZ állítgatás nem segít. (Természetesen a PalmDetect előtte 1-re lett állítva.) Erre van valami tippetek?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged