Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
Na hát akkor a másik jó kérdéssel szeretném megkérni a nagy többséget, mert én nem tudom még a választ rá, hogy mi az a módszer amivel optimalizálni, esetleg gyorsabbá tudom varázsolni a programjaim indítását linux mint alatt?
Jelen pillanatban a böngészőt ha elindítom várnom kell rá 2 -3 másodpercet, picit furának érzem.
Apropó...Másik észrevételem. A nyílt driverrel érdekes módon nem fut a linuxom alatt a Diablo 3, viszont abban a pillanatban amint átváltom fglrx-re rögtön megy fullHD felbontáson. A gondom az igazából, hogy nincs kedvem váltogatni folyton a drivereket, mert ha Hearthstone-al szeretnék menni akkor az fglrx már valamiért nem futtatja. Ugye itt a fő érdekesség, hogy egy gyártótól (blizzard) származik mindkét progi, és furának érzem a dolgot. Valakinek valami hasonló tapasztalata van?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hogwarts Legacy teszt
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon