Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Jár erre még valaki?
Utolsó bejegyzés(2011-04-10 21:01:49) alapján mondjuk nem, de hátha.....Usb-ről bootolható linuxot szeretnék összedobni.(természetesen linux mint
)
10 gnome-ot használtam eddig.Most ki szeretném próbálni a kde-t,lxde-t, meg a 11et is felpakolnám.
A probléma ott kezdődik, hogy letöltöttem 3 progit (winfos alól szórakoztam velük):
unetbootin, universal usb1.8.6.8,yumi 0.0.3.2
Mind a három progi a legtöbb estben hibát jelez, kis százalékban jártam csak sikerrel. Az iso-kat a hivatalos oldalról töltöttem le, md5 ellenőrizve. Próbáltam 2db sd kártyával, meg pendrive-val is.Ha jól emléxem, valahogy parancssorból is meg lehetett ezt oldani(hogy windóz vagy linux alól, azt már nem tudom, de igazából lényegtelen.
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Assetto Corsa Rally
- Router gondok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon