Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaiotEch
üzenetére
Ubuntu-ról sokan menekülnek, mert nem jók a frissítések stb
Sajnos nem csak az, én (és még sokan mások) a Snap rendszert is rühellem. Nem tudok az mellett sem elsétálni, hogy nálam a gépen az új LTS verzió mindenféle grafikus bugot, fagyásokat produkált. Nevetséges az egész.Viiiszont mennyire elvetemült ötlet Mint-et használni Gnome kinézettel?
Szerintem sok értelme nincs. Ha Gnome kinézet kell, akkor Fedora Workstation, esetleg Debian, utóbbinál számítani kell rá, hogy öreg csomagokkal kell dolgozni majd egy idő után.
odarakható CPU/MEM terheltség, csak az meg inkább az óra mellé lentre kéne
Pl. ez? Nálam így néz ki. A kördiagram a memóriahasználatot jelzi.

dee valahogy főleg az ikonok nagyon puritánok
Szerintem a Linux disztribúciók pont erről híresek, hogy a többségük jól testreszabható, így a Cinnamon is. Sok egyedi ikontéma van rá. Azt én sem támogatom, hogy orrba-szájba mindenféle plugint telepíts, de azért 1-2 beleférhet, ha ismert fejlesztőtől származik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Rowon