Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaiotEch
üzenetére
Ubuntu-ról sokan menekülnek, mert nem jók a frissítések stb
Sajnos nem csak az, én (és még sokan mások) a Snap rendszert is rühellem. Nem tudok az mellett sem elsétálni, hogy nálam a gépen az új LTS verzió mindenféle grafikus bugot, fagyásokat produkált. Nevetséges az egész.Viiiszont mennyire elvetemült ötlet Mint-et használni Gnome kinézettel?
Szerintem sok értelme nincs. Ha Gnome kinézet kell, akkor Fedora Workstation, esetleg Debian, utóbbinál számítani kell rá, hogy öreg csomagokkal kell dolgozni majd egy idő után.
odarakható CPU/MEM terheltség, csak az meg inkább az óra mellé lentre kéne
Pl. ez? Nálam így néz ki. A kördiagram a memóriahasználatot jelzi.

dee valahogy főleg az ikonok nagyon puritánok
Szerintem a Linux disztribúciók pont erről híresek, hogy a többségük jól testreszabható, így a Cinnamon is. Sok egyedi ikontéma van rá. Azt én sem támogatom, hogy orrba-szájba mindenféle plugint telepíts, de azért 1-2 beleférhet, ha ismert fejlesztőtől származik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon