Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Próbáltam összeszedetten fogalmazni, lehet hogy nem sikerült, ez betudható annak is hogy már szét robban a fejem!
4 napja csak a tutoriálokat nézem meg a leírásokat olvasom, és valami felett biztos elsiklok és én vagyok a hülye! De egyszerűen nem tudom ezt a Domoticz ot feltelepíteni!
Az sem lehet hogy a gépet kavarom el, mert a biztonság kedvéért minden egyes vakvágány után újratelepítem a Mint-et....
Próbáltam a gyári DomoticzWiki leírás alapján odáig eljutok hogy githubról leszedje e a kódot , de amikor beírom neki hogy cd dev-domoticz akkor kiírja hogy bash: cd: dev-domoticz: Nincs ilyen fájl vagy könyvtárProbáltam másik leírást de ott se megy!
Valamit tuti én rontok el vagy nézek el vagy valami hiányzik... de sajnos nem ismerem a linuxo!
Lassan ott tartok hogy feladok egy hirdetést hogy
" TeamViewer-en valaki segítsen feltelepíteni meg elmagyarázni hogy mi miért nem ment Fizetés megegyezés szerint!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon