Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

- 

LOGOUT
A Linux Mint bemutatása

Új hozzászólás Aktív témák
- 

SwissAirplan
aktív tag
Próbáltam összeszedetten fogalmazni, lehet hogy nem sikerült, ez betudható annak is hogy már szét robban a fejem!
4 napja csak a tutoriálokat nézem meg a leírásokat olvasom, és valami felett biztos elsiklok és én vagyok a hülye! De egyszerűen nem tudom ezt a Domoticz ot feltelepíteni!
Az sem lehet hogy a gépet kavarom el, mert a biztonság kedvéért minden egyes vakvágány után újratelepítem a Mint-et....
Próbáltam a gyári DomoticzWiki leírás alapján odáig eljutok hogy githubról leszedje e a kódot , de amikor beírom neki hogy cd dev-domoticz akkor kiírja hogy bash: cd: dev-domoticz: Nincs ilyen fájl vagy könyvtárProbáltam másik leírást de ott se megy!
Valamit tuti én rontok el vagy nézek el vagy valami hiányzik... de sajnos nem ismerem a linuxo!
Lassan ott tartok hogy feladok egy hirdetést hogy
" TeamViewer-en valaki segítsen feltelepíteni meg elmagyarázni hogy mi miért nem ment Fizetés megegyezés szerint!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Vigneau interaktív lokálblogja
 - Projektor topic
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Villanyszerelés
 - OLED TV topic
 - Játékfejlesztés
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Fujifilm X
 - Okosóra és okoskiegészítő topik
 - További aktív témák...

- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rowon