Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Próbáltam összeszedetten fogalmazni, lehet hogy nem sikerült, ez betudható annak is hogy már szét robban a fejem!
4 napja csak a tutoriálokat nézem meg a leírásokat olvasom, és valami felett biztos elsiklok és én vagyok a hülye! De egyszerűen nem tudom ezt a Domoticz ot feltelepíteni!
Az sem lehet hogy a gépet kavarom el, mert a biztonság kedvéért minden egyes vakvágány után újratelepítem a Mint-et....
Próbáltam a gyári DomoticzWiki leírás alapján odáig eljutok hogy githubról leszedje e a kódot , de amikor beírom neki hogy cd dev-domoticz akkor kiírja hogy bash: cd: dev-domoticz: Nincs ilyen fájl vagy könyvtárProbáltam másik leírást de ott se megy!
Valamit tuti én rontok el vagy nézek el vagy valami hiányzik... de sajnos nem ismerem a linuxo!
Lassan ott tartok hogy feladok egy hirdetést hogy
" TeamViewer-en valaki segítsen feltelepíteni meg elmagyarázni hogy mi miért nem ment Fizetés megegyezés szerint!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon