- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel Linux-szal összefüggésben merült fel a Windows és nem igazán lehet úgy elsétálni a téma mellett, hogy a felhasználók túlnyomó többsége még mindig Windowst használ...
Ez OK, de amit említettem, amúgy sem itt volt, hanem az Ubuntu topikban. No de ha átírod a mondatod?
Mivel Linux-szal összefüggésben merült fel a SSD működése és nem igazán lehet úgy elsétálni a téma mellett, hogy a felhasználók túlnyomó többsége már jórészt SSD-t használ...
Ott az általad ma feltett kérdés például, köztudott, hogy Linux másként kezeli a Sata és NVMe SSD-ket, mint a Windows. Miért nem lehet itt foglalkozni ezekkel a kérdésekkel? Igaz az SSD topikban kaptál párszavas választ, amiből pont nem derül ki kb semmi.
Akkor hol lehetne kitárgyalni az SSD sajátosságait Linux alatti működésnél?
No de mindegy, felesleges is már ezt ennyiszer megkérdezni, úgysem válaszolt rá se a moderátor, ti se fogtok. De ahogy látom, a mai SSD/Linuxos kérdésekre se válaszol senki... Hagyjuk, nem erőltetem akkor a témát.
(azt se értem, miért mondta neked a Tg, hogy kérdezz engem garbage collector vs trim ügyben, ha itt úgysem lehetne erről pár szónál többet beszélni?)
Feladom, nekem ez már kezd nagyon zavaros lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest