Új hozzászólás Aktív témák

• Vasti74

senior tag

válasz fatpingvin #84511 üzenetére

Nekem pl. már piszok régen (több, mint 20 éve) eljött a linux éve, és maradt is ;-)
    Ki mire használja a gépét? Ennyi a kérdés.
    Amire én használom, arra annyira tökéletes a linux, hogy jobb nem is lehetne :-)
    És ezt nem azért mondom, mert nem ismerem a Windows-t: >10 évig miközben linuxot használtam, napi 10-12 órában Windows előtt ültem, mivel számtech szervizes voltam.
    Aztán az elmúlt kb. 10 évben már csak az ismerősök, meg a család többi gépén látok Windows-t, de valahogy nem vágyok rá egyáltalán.
    Annak ellenére sem, hogy itthon van az én linuxos asztali gépemen, és a dual boot-os laptopomon kívül két laptop és két asztali gép a gyerekeknek Win10-el, mindegyik minőségi és izmos hardver, minden csakis jogtiszta szoftverrel, még a vírusellenőrzőt is megvettem, stb., szóval semmi "mókolás".
    De valahogy nem az én világom a Windows...
    Viszont! Én még sohasem akartam rábeszélni senkit arra, hogy linux-ra váltson ;-) Eszembe sem jutna. Akinél (ismerős, családtag) látom, hogy kb. a Firefox - Chrome, amit használ, és ennyi, annak esetleg megemlítem, hogy lenne egy alternatíva, ami problémamentesebb. Aztán ha nem csillan fel a szeme, ennyi, többé soha ;-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés