- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ice&Lime #80857 üzenetére
Ha megfelel, maradhatsz 18.04-en. Még évekig támogatott.
Nekem pl. a 20.04 nem jött be. Vissza is mentem a régebbire.
A konkrét okok nem sok de engem zavart. Pl. a mediaplayerem nem úgy viselkedett ahogy eddig, a felületen nem működött rendesen a gtk-nocsd, rondábbak lettek ezért az ablakok és lehet hogy a bebeszélés határa de nálam hajszállal lassabb, vontatottabb volt mint a régebbi Ubuntu.
Amúgy maga a frissítés hiba nélkül lefutott nálam, nem tudom neked miért nem sikerül.
Uby,
én magam közepes Asztal mappa használó vagyok, nincs agyonikonozva, deviszont átmeneti tároló.
Szinte mindent ide bontok ki, tömörítvényeket, egyebeket és használom az Asztalt rendesen.
Hogy perpill. 4 ikon és 2 dokumentum van összesen az annak köszönhető hogy a munka végeztével el is takarítok az asztalon.
Én megszoktam így, nekem kézreáll, más természetesen máshogy használja. Ez is csak egy könyvtár.
Nem lényeg de voltam más fórumokon ahol ezért leüvöltötték a hajamat (amúgy sincs sok már) mert hogy képzelem én hogy az Asztalra akár egyetlen ikont is ki merek tenni. Merhogyez Linux.
Aztán kisebb-nagyobb, vér és anyázás nélküli csetapaté folyamán megegyeztünk hogy mivel ez egy számítógép, rajta egy rugalmas OS amit mindenki úgy formál, használ ahogy neki jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged