- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
moleculez #79075 üzenetére
Természetesen root userként törölgetek.
Aki ügyes, az home userként csinálja!
kirántja maga alól rendszert ha úgy van,
Ja, én nagyon az elején jártam így Debiannal, pedig csak a legfrissebb Cinnamont akartam
felraknifrissíteni experimental repo-ból, boot után ott pislogott a konzol és épp sehol semmi help nem volt. Azóta sem értem, hogyan tudtam előhívni a memóriámból, miket kell konzolba beírni, de sikerült feléleszteni. Sem azelőtt sem azután nem tudtam ezeket a parancsokat, de valamikor tuti olvashattam és vészhelyzetben előjött a tartós memómból.The Linux Command Line c könyvet akárki is ajánlotta, okosan tette, valamelyik meghajtón nekem is le van szedve, de lehet venni kéne Amazonról vagy akárhonnan egyet, még a nyamvadt angol nemtudásommal is érdekes lehet. Neked meg ugye ez nem gond.
aztán bootkor szól, hogy hát izé, ez meg az hiányzik
Ja Te erre számítasz! Fenéket, sokkal rövidebben közli, hogy ezt most megszívtad, kb néhány rövid szóban, most hirtelen nem ugrik be, de láttam párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest